Сериалите на НВО - Домът на дракона ВТОРИ СЕЗОН и Игра на тронове - 47

• 32 328
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
и Деймън не е стока- но поне не се преструва.
То реално никой не е стока. Всичките си имат мръсни малки тайни.

# 586
Само на мен ли ми се струва че тук се мери с двоен аршин !! Ако беше обратното Ренира щеше да излезе к...а , и всеки може да я вкара в леглото , но за мъж той бил изнасилен !! Какви са тези глупости . Актьора беше казал в интервю че е било по взаимно съгласие , Кол не е бил насилен да прави каквото и да е било . Мен не ме отблъсна това , отначало признавам че ми дожаля за  него , но убийството на любовника на Ленор - Джофри как ще го оправдаете , или смъртта на Лорд Бизбъри , дори и след толкова години още не може да преглътне че Ренира не искаше да избяга с него , ако има нещо което ненавиждам в него освен лицемерието му , това е че е доста злопаметен . Да не би и Алисент да го е изнасилила тъй като стана и неин любовник . Това показва че този обет за непорочност , не значи нищо за него , нито има чест , нито достойнство,  да не забравя и тормоза над децата на Ренира на тренировките когато караше Емон и Егон да ги бият,  ето на тази сцена вече тотално ме отврати и от тогава ми е супер неприятен . За това е този хейт срещу него .

Последна редакция: пт, 02 авг 2024, 15:29 от Жасмина 94

# 587
ренира не е ли със собствен отбор копелета? иначе е бяла и добра - да, ама да-да!
джофри си изпроси да го наръгат
злопаметен - защо? просто е от другия отбор

кой не е лицемер от всички тях?

# 588
  • 🌊
Само на мен ли ми се струва че тук се мери с двоен аршин !! Ако беше обратното Ренира щеше да излезе к...а и всеки може да я вкара в леглото , но за мъж той бил изнасилен !! Какви са тези глупости .
Сцената е достъпна за всички, ясно се вижда как си изпълнява задълженията, опитва се да прекъсне ситуацията няколко пъти, ТЯ му запречва вратата, той ѝ казва да СПРЕ https://www.youtube.com/watch?v=vzjIU8HoW7Q
Или понеже е мъж това не е сексуално насилие от висшестоящ, който с една дума към тати може да убие него и целия му род? 
Ако беше жена, която е притисната от шефа си, който уж само пиянски си играел щеше ли да е различно?

Иначе е нормално да каже това Фабиен, можеш ли да трашнеш главната героиня без орди фенове да те нападнат? Дори Емма е тормозена заради това, че не благотвори героинята, която играе

# 589
ренира не е ли със собствен отбор копелета? иначе е бяла и добра - да, ама да-да!
джофри си изпроси да го наръгат
злопаметен - защо? просто е от другия отбор

кой не е лицемер от всички тях?
Не казах че е чиста и добра !! Тук никой не е само добър или само лош , но някой да ми твърди че Ренира го изнасилила  просто ме втрещи страшно много . Ето за това казах че е лицемерно . Злопаметен е че още не може  ,да преглътне че тя не искаше да избяга с него , ако човек който уж те е "изнасилил " ще предлагаш ли такова предложение  към “ насилника “ си  ?? И непрекъснато наричайки я с ужасни епитети то не беше,  к...а , пачаврва , змия , никаквица и отровен паяк , и ако това не е злопаметност не знам как ще му кажете вече . Нямам нищо лично против актьора , правете разлика между него и героят му .

Последна редакция: пт, 02 авг 2024, 10:27 от Жасмина 94

# 590
съжалявам, но аз друго видях

Сцената е достъпна за всички, ясно се вижда как си изпълнява задълженията, опитва се да прекъсне ситуацията няколко пъти, ТЯ му запречва вратата, той ѝ казва да СПРЕ https://www.youtube.com/watch?v=vzjIU8HoW7Q
Или понеже е мъж това не е сексуално насилие от висшестоящ, който с една дума към тати може да убие него и целия му род? 
Ако беше жена, която е притисната от шефа си, който уж само пиянски си играел щеше ли да е различно?

говорим за началото, не за развитието
а тя, че си е такава, такава е

# 591
съжалявам, но аз друго видях

говорим за началото, не за развитието
а тя, че си е такава, такава е
Чисто физиологично, ако мъжът не иска, няма да му стане... ъъъ... щъркела.

# 592
Не съм съгласна !! Това ми е мнението и няма да го променя . Щом и актьора както казах го е потвърдил , за мен спора спира до тук .

# 593
Чисто физиологично, ако мъжът не иска, няма да му стане... ъъъ... щъркела.

да ти е иска още не е грях

# 594
  • Варна
за мен точно това му действие беше адекватно и можеше да реши войната
докато избиването на дечица за отмъщение - не

Съгласна съм с довода ти, но не и с начина по който го направи. Изнуди/заплаши/принуди Сир Арик (или Ерик), карайки го да плюе на честта си. Имаше и други начини.

# 595
Ето ви още една причина която ме кара още повече да го ненавиждам , и още повече да ми падне в очите , и това е че не признава собствените си грешки и прехвърляне на вината върху другите , когато обвини Сър Арик че не е защитил децата . Ами извинявай ти къде беше че не си изпълни дълга като Лорд Командир .. Защото всички видяхме къде беше , с кой беше , и какво правеше . И да не забравя че не може да си сдържа гнева , ако повечето от вас са забравили за смъртта на Лорд Бизбъри или това е  че повечето не харесвате Ренира ви позволява да имате избирателна памет , но аз не съм забравила колко жестоко блъсна главата му в масата и то защо ?? Само защото човека не беше съгласен и искаше да си тръгне .. За мен Кристън е всичко друго но не и мъж на честта . Зад отвърлянето на Ренира се показа истинското му лице ,  на злобен отмъстителен и злопаметен лицемер с проблеми с гнева . Маската му на “нежен“ и“ мил “и
“ достоен “ човек падна на мига от едно отхвърляне . Дори и Алисент каза че този човек няма никаква лоялност .

Последна редакция: пт, 02 авг 2024, 15:52 от Жасмина 94

# 596
Коул не мога да го дишам още от книгите, а тук е двойно по-противен.

# 597
  • София
Не мога да намеря сега едно meme по повод Кристън, но беше с ей такава снимка
Скрит текст:
и надпис You are what you eat. 😂

# 598
Коул ще го определя като задоволител на кралици. Мисля че в някой до на удоволствията ще бъде по-подходящо за него, талантлив е.

# 599
Коул ще го определя като задоволител на кралици. Мисля че в някой до на удоволствията ще бъде по-подходящо за него, талантлив е.
Портокаловият Ромео .  Grinning Grinning Grinning  На мен ми беше толкова иронично , как се промени след отхвълянето на Ренира . Не искал да и бъде к...а , направи луд панайр на сватбата й . а сега не е ли точно к...а на Алисент . Grinning Grinning Grinning

Общи условия

Активация на акаунт