Студенти в Нидерландия - 22

• 54 926
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
  • Кюстендил
Момичета, отмениха полета от Айндховен тази вечер. Някой с този проблем има ли? Къде ще спят тази вечер. Квартирата ни е в Ротердам. Какво се прави в такъв случай? На гишето казали Ще говорим само за полети
Става им практика на Райнеър да отменят късните полети от Айдховен. Нашият трябваше да е на 02.07.24 ,но го отмениха.Настаниха пътуващите в хотел за една вечер, за тяхна сметка. Успяхме да презаверим билета за 05.07.24 ,но за полет от Брюксел. Обещах си повече никога да не ползваме услугите на Райнеър.

# 136
  • столицата
По принцип късните полети натрупват закъснения и вероятно преценяват, че им е по-изгодно да не пускат самолет след като така и така ще плащат обезщетения.

# 137
Момичета, отмениха полета от Айндховен тази вечер. Някой с този проблем има ли? Къде ще спят тази вечер. Квартирата ни е в Ротердам. Какво се прави в такъв случай? На гишето казали Ще говорим само за полети

Моите пострадаха от това. Върнаха се в Бреда. Презавериха за 15,07, полета в 20, часА.
Моля ви, дайте някакъв читав сайт за подаване на иск за обезщетения. Тези от Райън наистина прекаляват напоследък, и то точно когато деца  масово се прибират, и изобщо хора пътуват повече от обикновено. В дадения случай проблем не е била бурята, която е отминала, а това ,че полетът е бил с голямо закъснение от София, стигнал е Германия и от там изобщо не се е придвижил до Айндховен.

# 138
Снощи като прочетох и се разсъних посред нощ. Моята има билет за август точно с този полет и се чудя какво да правя. Рових назад във времето - повечето летят, само тук там отменят, но като се изтегли късата клечка... Чудя се дали да купя още един билет с Уиз и да прежаля парите.

# 139

Моите пострадаха от това. Върнаха се в Бреда. Презавериха за 15,07, полета в 20, часА.
Моля ви, дайте някакъв читав сайт за подаване на иск за обезщетения. Тези от Райън наистина прекаляват напоследък, и то точно когато деца  масово се прибират, и изобщо хора пътуват повече от обикновено. В дадения случай проблем не е била бурята, която е отминала, а това ,че полетът е бил с голямо закъснение от София, стигнал е Германия и от там изобщо не се е придвижил до Айндховен.

Ние ползвахме
www.claimhelp.eu
Полета беше със закъснение над 3 часа на  България Еър.
В рамките на 2 два месеца ни изплатиха полагащото се обезщетение -25% комисионна .

# 140
  • София
Уф, много неприятно. Представям си какво им е било на децата. А и отменят някои от късните влакове, та невинаги могат да се приберат. Ужас на квадрат.
Благодаря, че споделяте, за да имаме едно наум и да избягваме късните полети.

# 141
Момичета здравейте,влизам да споделя огромната си благодарност от подкрепата на една мама тук - pali 78,искрено и благодаря за куража и спокойствието ,които ми вдъхна,относно случая ,че моето момче не успя за жалост и ще повтаря втори семестър 😔.За съжаление в Нидерландия,и по точно във Фонтис е така,ако не вземеш даден предмет,повтаряш целия семестър,това за жалост не го казваха ,когато кандидатствахме от фирмата,поне като инфо!Знам си детето,не е от мързеливите,дал е от себе си,каквото може,другия път повече!
Сега продължаваме,напред ,дано само здраве да има!!!
Veni Bs-И аз благодаря от сърце за милите думи !Стопли душата ми Veni Sparkling Heart

# 142
Уф, много неприятно. Представям си какво им е било на децата. А и отменят някои от късните влакове, та невинаги могат да се приберат. Ужас на квадрат.
Благодаря, че споделяте, за да имаме едно наум и да избягваме късните полети.

едва се добраха до Бреда, Съни. Не ми се мисли какво им е било... Още не си е прочел съобщението което му написах сутринта, сигурно спят още...

# 143
Моята дъщеря успя да си презавери билета от снощи чак за 18,07,не й даваше свободни места преди това,а веднага реагира.Има проблем с влаковете тези дни.Чакала е 1 час докато изкарат багажа обратно и е успяла да хване последния рейс от летището до гарата.Веднага проверихме за свободни стай в хотела на летището ,но нямаше.Така че да не се разчита,че авиокомпанията ще ги настани.Снощи са им казали,че ще получат имейл с опциите и не е съществувала такава ,за настаняване.Имайте едно наум с полетите и то вечерните.В близките дни нямаше никакви билети,за нито една компания.

# 144
  • София
Неприятно с тези отменени полети! Както писах, моят син беше с отменения полет от Айндховен на 2 юли, презавери за 3 юли за Солун (за късмет имаше такъв полет, който обаче бил само лятно време), осигуриха хотел на летището в Айндховен, в Солун останаха една нощ и на разходка - и оттам с автобус за 5 ч. до София, около 23 лв., има няколко. Та тръгна от Холандия на 2 юли и пристигна в България на 5 юли.  За резервен вариант лятото, като не бързаш, става. Не ми се мисли обаче, ако бързат я за изпит, я за друго важно нещо. Благодаря за споделения линк за обезщетения, още няколко  https://www.flighthelp.eu/ и https://www.justiceto.me/bg, си запазих от група за пътувания, в която обсъждат този въпрос, но мисля, че точно за www.claimhelp.eu, казваха, че най-бързо се развили нещата.

# 145
  • София
За лекарствата аз минах през личния да изпише пакет с най-важните неща - антиботик за гърло, за коремни проблеми, широкоспектърен, мазило за ухапвания и кожни проблеми, Флажил за стомашни гадини.
Минахме през алерголожката да изпише и тя.
Ще минем и през дерматолога да изпише за акне каквото трябва да има.

Отделно ще взема тези без рецепта - нурофен, капки, смукалки, всичко за лещите за очи, крем Бочко, рекомфорт, витамин Ц, Комплес витамини, Милгама, Магнезий, геломиртол,течен аналгин,микомакс(ако се наложи да пие Аугментин) ,нещо за рани - лепенки, марли, памук, прахче, за промивки нещо.

Това, което ме подсети моят мъж е, че е добре да се предвиди малко китче с ремонтни инструменти за колелото - шестограм, нещо за смяна на гуми, такива неща. Има ги във вело магазините.

# 146
  • София
Последното с комплекта инструменти е много ценно! Моето дете получи такъв подарък за РД през септември, уж на майтап покрай другите подаръци, но каза, че на това се е зарадвал най-много. 😅

# 147
  • София
То това хубаво, но трябва да могат и да боравят с тези инструменти Blush
Моята получи от този, който й продаде колелото там, подарък помпа - познайте дали я ползва 😂

# 148
Да не им се налага да ги ползват, но ако се наложи, включена камера и напътствия Simple Smile.

# 149
  • София-България, Израел - където си поискам
Безсънна нощ, в 3 през нощта се прибра в Утрехт от летището. Някакво момиче и е предложило, чакали са я с кола. Това ми го каза чак днес.
Преди две седмици от Будапеща 4 часа закъснение, кацна в 1 през нощта, прибра се с такси 100 евро е платила. Писна ми от тези полети 😒

Последна редакция: ср, 10 юли 2024, 20:37 от jakinik

Общи условия

Активация на акаунт