Скоро не се беше случвало, но преди месец и половина синът ми изкара някакъв уж вирус със висока температура и никакви други оплаквания. Седмица след това се сдоби със сополи и най-видимият за мен лимфен възел, който най-често се увеличава, се поду отново. Сополите ги излекувахме. Но преди няколко дни пак започна да вдига температура с единично повръщане, което за ден отшумя. И от вчера пак е с висока Т и доста увеличен възел с големината на монета от 50 ст. Появи се и конюктивит. Ходихме в центъра за спешна помощ и установиха и много подут корем като смятат, че вероятно е хванал вирус, като може да го обърне и на диария. Оказа се, че лимфните възли, които са увеличени са два, но аз забелязвам по-изразения. Препоръчаха ни пак да пуснем кръвни изследвания за всеки случай. Чета в нета и се побърквам от притеснение. Чета за размери на грахово зърно, а това е три пъти по-голямо. Не казва да го боли, но чета, че неболящите са по-страшни. Някой има ли опит с такъв проблем и какво ще ме посъветва. Да се консултирам ли с хематолог?