Изпитани сайтове за парфюми - юли и август 2024

• 102 271
  • 679
  •   1
Отговори
# 420
Гледах Naxos 100ml за над 300 евро по европейските сайтове, тук е 300 лева 🤔. Не съм пазарувала досега от сайта и такава разлика в цената нещо не ми се връзва.

Бихте ли споделили вашите наблюдение и отзиви.

Може да пазарувате спокойно. Simple Smile Разликата в цената е нещо много често срещано в България поради ред причини.

https://elinor.bg/product/fugazzi-sugardaddy

Благодаря. От седем месеца дебна два парфюма на Xerjoff, които много искам, обаче цената е 💀

# 421
# 422
Здравейте, направих поръчка от онлайн магазина на Висша Косметика, но не получих карта за лоялност. Някой получил ли е карта при онлайн поръчка, защото във фейсбук бяха писали, че се изпраща и при онлайн поръчки.

# 423
Аз получих, но им писах в коментара. Поръчката ми беше 470 лв.

# 424
Здравейте. Има ли действащ код за Висша козметика? Тези в таблицата не работят.

# 425
В Висша козметика са вдигнали бая цените, вчера бяха други.

Последна редакция: пт, 09 авг 2024, 15:44 от Татьяна Манзюк 683311

# 426
Да попитам, дали някъде в София могат да ср пробват парфюмите на Attar collection?

# 427
Здравейте. Има ли действащ код за Висша козметика? Тези в таблицата не работят.
Попаднах на това, не съм пробвала.
Скрит текст:

Здравейте, за всички, които все още нямат своите VIP карти, от Висша козметика са изготвили код за 20% отстъпка на избрани марки VKAUGUST.
Не се комбинира с намалението от картите и е валидно до края на август.

❣️Royal crown

❣️Affinessence

❣️Arte profumi

❣️Boadicea

❣️Brecourt

❣️Casamorati

❣️Danhera

❣️Dorin

❣️Francesca dell & oro

❣️Len

❣️Moth abd rabbit

❣️Musicology

❣️Mutis

❣️Nicolai

❣️Orens parfums

❣️Ph fragrances

❣️Philly & phill

❣️Reine de saba

❣️Rito

❣️Schwarzlose

❣️Sospiro

❣️Spirit of kings

❣️Teatro

❣️Vertus

❣️Wesker

❣️Xerjoff

Последна редакция: пт, 09 авг 2024, 16:59 от Magda Dimitrova

# 428
Имате ли представа тестерите на My Way от колко милилитра са? Виждам и от 50 и от 90 и се зачудих кое е вярното 🤔

# 429
Харесах си един парфюм в Елинор, но ми показва дата на доставка 21 август. Има ли шанс да пристигне по-рано, или наистина това е точната дата?

# 430
Ако сте от София и поръчате до техен шоурум може и 2 дена по-рано да пристигне. Иначе до страната с 1 ден преди посочената дата, заради куриериерите.

# 431
Харесах си един парфюм в Елинор, но ми показва дата на доставка 21 август. Има ли шанс да пристигне по-рано, или наистина това е точната дата?

Не го чакайте по-рано от тази дата. Не е наличен и чакат зареджане. По-вероятно е да пристигне по-късно, отколкото по-рано. Това поне е по моят опит.

# 432
  • ново
Аз днес поръчах 3 парфюма от Елинор, и на трите пише “бърза доставка” за 2 дни. В потвърждението на поръчката обаче датата е 21 август?! Кое е бързата доставка? Ядосах се!

# 433
Ами аз писах по напред,че бързата им доставка не е бърза.

# 434

Общи условия

Активация на акаунт