Изпитани сайтове за парфюми - юли и август 2024

• 102 282
  • 679
  •   2
Отговори
# 405
  • Враца
Скрит текст:
Ако си изберете две неща от Нотино, но са с два различни кода, как се процедира ? Има ли вариант , да се добави вторият код или трябва отделни поръчки?
И аз винаги съм се чудила, особено когато поръчвам и козметика за коса и парфюми, а те често са с различни кодове. В крайна сметка винаги използвам само единия. Мисля, че за да се използват и двата кода трябва да са отделни поръчки.

проверих и изглежда могат да се ползват два кода. трети не пожела да приеме

Със запетая ли ги разделяш?

първо единия, а после презареждам кошницата и пиша втория в полето.

На мен , винаги ми изписва:
Този ваучер не може да се комбинира с други ваучери.

# 406
Сигурно имат ограничения за някои кодове, но в случая изпробваните станаха.

# 407
  • София
Привет, бързо включване от мен с отзив за parfium.bg - от там взех за приятел Van Cleef & Arpels
Collection Extraordinaire Bois D`Amande
- с код излезе 177лв общо, с включени доставка и такса наложен платеж.
Дойде супер бързо - вчера го поръчах ранен следобяд, днес сутринта беше в еконта. Браво!
Както обикновено, чудесно пакетирано с много бъбъли. Плюсче поредно пиша на парфюм.бг Hands Ok Hand

Нещо интересно ми направи впечателение, което или не съм го знаел или и аз не знам как точно се случва - сложих да поръчам ван клийфа в кошницата, но в същия момент моя човек и той решил да си го поръча и му дава изчерпана наличност, а при мен стои в статус последни бройки... Позволи ми да си завърша кошницата и така. Тоест, ако правилно разбирам, при парфюм.бг, когато сложиш нещо в кошницата, ти блокираш бройка за известно време. Правилно ли разбирам? Мислех, че наличностите се коригират от реалните поръчки.
хубав ден Tropical Drink

# 408
Deetron, страхотно! Честита придобвика на приятеля ти Simple Smile
Дано пак го заредят, че и аз съм си го заплюла за в бъдеще, но съм решила, че ще се огранича с по един на месец 😹
Този се възползвах от офертата на Парфюм.бг за Amore caffe, наистина май най-добрата цена на която съм го срещала.

Добра оферта и за Rabanne Phantom тоалетната вода без опаковка
https://parfium.bg/paco-rabanne-phantom-parfyum-za-maje-bez-opakovka-edt
С код като крайна цена с достаката излизаше точно 100 лева мисля. Много свеж мъжки аромат.

# 409
# 410
  • До сърцето...
Забравих да похваля Makeup, отлично отношение при връщане на сгрешен от тях парфюм, вежливо, коректно, с адекватни срокове и имейли.
Скрит текст:
Чак си се чудя - да хваля сайт затова, че има нормална политика към клиента, но след преживяното с Парфимо, вече съм благодарна на всеки неГаньо.

И да напомня - в таблицата от първи пост се вписват само кодове, споменати в темата.
Ако има някакво несъответствие (най-вече за Елинор), пишете тук, за да го оправя.

Летни и горещи улови ви пожелавам!

# 411
Здравейте!
В Parfium.bg

# 412
# 413
За съжаление кодът black, пак не работи за всички марки.

# 414
голямо намаление на свещи A.P.C., има и код за още -10%
https://prm.com/bg/m/a-p-c/toy/aksesoari/drugi-aksesoari

# 415
Същите цени като преди, но със стикер за уж черен месец. Редовната им практика.

# 416
Скрит текст:
Същите цени като преди, но със стикер за уж черен месец. Редовната им практика.

Намалени са много неща с по 10 - 30 лв

Това беше 319 - сега е 289  продукт беше 329 - 299 и код като сложиш, ама ти вче си го купи. Simple Smile

Последна редакция: чт, 08 авг 2024, 16:44 от bubanka

# 417
Моите парфюми в кошницата поскъпнаха.

# 418

Това беше 319 - сега е 289  продукт беше 329 - 299 и код като сложиш, ама ти вче си го купи. Simple Smile
Скрит текст:

Гледах Naxos 100ml за над 300 евро по европейските сайтове, тук е 300 лева 🤔. Не съм пазарувала досега от сайта и такава разлика в цената нещо не ми се връзва.

Бихте ли споделили вашите наблюдение и отзиви.

Последна редакция: чт, 08 авг 2024, 16:45 от bubanka

# 419
Гледах Naxos 100ml за над 300 евро по европейските сайтове, тук е 300 лева 🤔. Не съм пазарувала досега от сайта и такава разлика в цената нещо не ми се връзва.

Бихте ли споделили вашите наблюдение и отзиви.

Може да пазарувате спокойно. Simple Smile Разликата в цената е нещо много често срещано в България поради ред причини.

https://elinor.bg/product/fugazzi-sugardaddy

Последна редакция: чт, 08 авг 2024, 17:06 от Milen™

Общи условия

Активация на акаунт