Изпитани сайтове за парфюми - юли и август 2024

• 102 291
  • 679
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте!

# 466
  • Враца
Много притеснително звучат тези постове за parfium.bg.
Тъкмо щях да поръчам за подарък , защото цените са изгодни.
А, сега се колебая. Sad

# 467
Харесах си един парфюм в Елинор, но ми показва дата на доставка 21 август. Има ли шанс да пристигне по-рано, или наистина това е точната дата?
Аз все пак поръчах и взе че пристигна по куриер на 14-ти. Доста по-рано и то заедно с друга пратка, която беше с бърза доставка и трябваше на 12-ти да пристигне. Значи ориентировъчни са им датите и за бързи, и за бавни доставки. Simple Smile

# 468
А, сега се колебая. Sad
Нищо им няма, нито веднъж не съм се усъмнила в оригиналността. Направила съм от тях десетки, ако не стотици поръчки.

# 469
Абсолютно подкрепям Татяна, въпреки, че не са ми най-любимият сайт, от който пазарувам. Всички продукти са оригинални (имам немалко от тях) и са точни. Hands Plus1

# 470
А, сега се колебая. Sad
Виле, всичко е ок. Имат шоурум на ул. Иван Вазов и си правим парфюмни срещи там.

# 471
В parfium.bg няма притеснение откъм автентичност на стоката им.
Мен друго ме дразни при тях.
Онзи ден получих пореден имейл с код за намаление този път по случай, че били 15 години на пазара.
Е как пък веднъж не го разчупиха този стереотип с 5% над 70 лв., 10% при над 100 лв. и -15 лв. при над 150 лв. покупка?! Големи скръндзи, голямо нещо ей...

# 472
  • Враца
Благодаря ви, прекрасни дами! 💋

# 473
# 474
В Perfume-bg.eu

# 475
# 476
Някой питаше….
До колкото разбирам от румънския сайт са го пуснали на 13 август  и е бил около 70 лв.Наличностите в румънския и българския са еднакви т.е. от един склад идват.Като знам ценообразуването в Нотино.На следващо зареждане да не е 150лв.😅 По-добре оригинала 😉 Иначе хайпа е голям. https://www.notino.bg/lattafa/eclaire-parfjumna-voda-uniseks/

Последна редакция: ср, 14 авг 2024, 22:20 от Alize_

# 477
На кой парфюм е dupe Eclaire?

# 478
# 479
Ах как го чаках този …

Общи условия

Активация на акаунт