Изпитани сайтове за парфюми - юли и август 2024

• 102 291
  • 679
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте!
За първи път купувам парфюм без опаковка, имат ли бач код?

Последна редакция: вт, 13 авг 2024, 20:52 от barkotia

# 451
А бач кода как го четете?
А - нула - 5 - нула - нула - 3 или?
Така сниман на мен ми изглежда окей, сайта също е надежден.
Редактирам се: и аз пробвах комбинации, но не ми излиза. Нямам време да проверя в повече от 1 сайт. Ако някой друг погледне може и да го разгадаем.

# 452
Да, точно като Вас!
Пробвах да заменям някои нули с буквата О, но пак не се получи.

# 453
Здравейте дами, възможно ли е да ми драснете на едно лично телефона на Иво, че нещо съм го затрил

# 454
Здравейте, възможно ли е  да се открие това издание?

Защото сайтовете където го има не ми вдъхват доверие.

# 455
  • Пловдив
Здравейте, възможно ли е  да се открие това издание?

Защото сайтовете където го има не ми вдъхват доверие.

По сайтове - едва ли, това е лимитирано колекционерско издание, лансирано 2017 и продавано до изчерпване на партидата. Освен да потърсите из европейските парфюмни групи.

# 456
Сайтовете който предлагат ментета, предлагат предимно такива лимитирани издания. Това е първият сигнал заради, който трябва да ви светне че не е оригинален и сайта е съмнителен. Особено на Good girl, много малко легитимни сайтове да продават по една някак изостанала бройка от лимитираните издания. Всичко свършва и не се зарежда повече, защото няма. Друго менте, на Good girl което е широко разпространено от лимитираните парфюми е Velvet Fatale, споменавам само за справка. Ако не търсите конкретно това издание и не сте наясно с легитимните сайтове, избягвайте да купувате лимитирани издания от съмнителни сайтове. Това е моят съвет.

Последна редакция: ср, 14 авг 2024, 09:05 от Lale_Lili

# 457
Здравейте!
Добра цена за чудесен летен аромат - Hermes Consentre D'Orange Verte.
Може би, ще може да се използва и код за 7% отстъпка?
https://parfium.bg/hermes-concentre-d-orange-verte-uniseks-parfi … -edt-bez-opakovka

Последна редакция: вт, 13 авг 2024, 18:58 от Magda Dimitrova

# 458
Благодаря за отговорите. Пазаря от Notino, Douglas  и понякога от летищата, та нямам много опит с други сайтове и т.н. Затова и предпочетох да попитам.
Благодаря отново.

# 459
Да, точно като Вас!
Привет, аз наскоро закупих Jadore Lor от parfium.bg без опаковка. Парфюмът, който получих, има надпис Jadore Lor на бутилката, а по принцип бутилката е БЕЗ надпис. Оставих си го в работата да се пръскам, тъй като като аромат не откривам някакви фрапантни разлики и не ми се разправяше да го връщам, но лично аз повече няма да пазарувам от там.

# 460
Благодаря за отговорите. Пазаря от Notino, Douglas  и понякога от летищата, та нямам много опит с други сайтове и т.н. Затова и предпочетох да попитам.
Благодаря отново.
Това лимитирано издание  не ли със същият аромат като класическия.Виждала съм ги в немски сайтове,но цените са 200-250 евро.Ето тук го бях видяла https://aduft.de/de_DE/searchquery/Good+girl/1/phot/5?url=Good,girl

# 461
Да, точно като Вас!
Привет, аз наскоро закупих Jadore Lor от parfium.bg без опаковка. Парфюмът, който получих, има надпис Jadore Lor на бутилката, а по принцип бутилката е БЕЗ надпис. Оставих си го в работата да се пръскам, тъй като като аромат не откривам някакви фрапантни разлики и не ми се разправяше да го връщам, но лично аз повече няма да пазарувам от там.

За първи път поръчах от този сайт и много се разочаровах, защото четох само добри мнения.
Много, много съм разочарована.

# 462
Благодаря отново.
Това лимитирано издание  не ли със същият аромат като класическия.Виждала съм ги в немски сайтове,но цените са 200-250 евро.Ето тук го бях видяла https://aduft.de/de_DE/searchquery/Good+girl/1/phot/5?url=Good,girl
Идея нямам. Според мен важен е аромата, а не броката, ама ... .

# 463
  • Sofia

Някои тестери са с различни надписи от продукта. Шанел и Диор със сигурност.

# 464
Виждала съм, а и имам тестери на Готие, Диор, Шанел и Ланком с надписи отзад на бутилката, които съдържат името на парфюма а в много от случаите и връхните нотки на парфюмната пирамида.
Не се разочаровайте от parfium.bg, сайта предлага само оригинални продукти.

Общи условия

Активация на акаунт