Изпитани сайтове за парфюми - юли и август 2024

• 104 570
  • 679
  •   1
Отговори
# 135
Някакви идеи за Amouage Guidance на добра цена?
Amouage Guidance

# 136
# 137
Здравейте!

# 138
  • София
От къде мога да придобия тази Амара на най-добра цена?
https://www.fragrantica.com/perfume/Van-Cleef-Arpels/The-Amara-83989.html
или този Néroli Amara Van Cleef & Arpels?

Последна редакция: пн, 08 юли 2024, 11:35 от kopche

# 139
# 140
  • София
От къде мога да придобия тази Амара на най-добра цена?
https://www.fragrantica.com/perfume/Van-Cleef-Arpels/The-Amara-83989.html
или този Néroli Amara Van Cleef & Arpels?

На предната страница мнение  №126

# 141
  • София
Скрит текст:

от parfium.bg излиза 175 лв с доставката, а освен това има и кешбек в cashway. в другия сайт е 176.61 лв
С някакъв код ли излиза 176 във втория сайт??

Кодът е в таблицата на първа страница.

Явно и тук има кешбек, но все пак в parfium.bg е повече.
В тази връзка - за Parfium.bg [/b]
От таблицата за триене са кодовете:
EXTRA
prom10
RCV120DD
нито един от тях не работи. Дава ми, че или са невалидни или използвани

Иначе, разиграх кодовете

Последна редакция: вт, 09 юли 2024, 12:08 от kopche

# 142
  • София
RCV120DD ми намали парфюм над 100 лв.

# 143
Това, което ми направи впечатление, след като обновиха сайта си, е че след използването на код, при следващ опит за използване на същия, изписва: "Този код вече е използван". Преди не беше така. Един и същ, можеше да се използва многократно.

Последна редакция: пн, 08 юли 2024, 20:11 от Magda Dimitrova

# 144
Това, което ми направи впечатление, след като обновиха сайта си, е че след използването на код, при следващ опит за използване на същия, изписва: "Този код вече е използван". Преди не беше така. Един и същ, можеше да се използва многократно.

Още не са изчистили бъговете. С чистене на бисквитките предполагам може да се оправи.

# 145
  • София
Привет, лудостта при мен продължава Simple Smile Благодаря на Alize_ за линка към Al Haramain Asrar Khafiya в нотино. Взех го към други някакви неща, като любопитна закачка. Дойде за около 2-3дни, нормално, хубаво опаковано както винаги. Парфюма на живо изглежда много скъпо и кутията е чудесна. Феноменална презентация, като стъклото е по-дебело и масивно от самия сок.
Скрит текст:

Парфюма е нишово ориентиран, като предизвикателната му част е в отварянето - тя си е 100% арабска  и за първите 5 минути, може да дойде странен за масовия потребител с нотки на ууд и подправки, но след това се намества и става приказен за моя вкус. Чудесен османтус,  водещ към велур и елегантно звучене. За моите виждания си е мъжки, и не е за всеки вкус. Интересен е, ако търсите някакво приключение към Ориента, но не е за хора с предпочитания към дизайнерските хитове.

Другият аромат, който пристигна е Zara Antique Brown - към дрехи и добавих и него на цена 100мл за 25лв. Познавам го и поне няколко пъти го тествах - приказен! Мега секси, ултра привлекалетен, крещи ела вълчо изяж ме Satisfied То гурме нотки - ванилия, пралина, ром, мед, кокос, то свежа ябълка и бергамот, и всичко е омекотено. Сякаш има и от Ейнджъл шеър... Страхотан работа на Honorine Blanc! Cupid  Antique Brown е напълно унисекс, поне за мен. Ако харесвате нишови гурмета, то и този е такъв в напълно модерен и клубен вариант.
Скрит текст:

# 146
И аз съм поръчала на сляпо от Нотино, има ли допирни точки с друг аромат ?

# 147
  • До сърцето...
kopche, благодаря за информацията, но ще ги оставя засега, заради думите на Magda Dimitrova. За новите клиенти на сайта може и да свършат работа.
Въобще забелязах, че често при едни съфорумци не работят, а при други се получават отстъпки от едни и същи кодове (вече не помня конкретни случаи), та затова рядко трия, ей така за всеки случай да ги има.

# 148
  • София
И аз съм поръчала на сляпо от Нотино, има ли допирни точки с друг аромат ?

И аз го поръчах Al Haramain Asrar Khafiya от Нотино, но не съм доволна. Миришеше ми буквално на урина и го върнах, не знам дали ще ми върнат парите за пръв път връщам парфюм към Нотино. За мен е ужасен, изчаках го да се развие, но все си ми миришеше неприятно.

# 149
  • До сърцето...
Поръчах от Нотино до магазина им в Парадайз.
Вчера получена (и СМС е от вчера 15ч.), до днес се пази. Само ден? Това нещо ново ли е?

Общи условия

Активация на акаунт