Изпитани сайтове за парфюми - юли и август 2024

• 104 561
  • 679
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Не е само ден, една седмица стоят поръчките в магазина на Нотино.
Миналата седмица взех поръчка, СМС имах на 3-ти, в който пишеше, че мога да я взема до 10-ти юли.
Някаква грешка е станала звъннете им.

Последна редакция: вт, 09 юли 2024, 15:17 от jasmin tisane

# 151
Новият Burberry Goddess Intense - 30 мл намален в Мейкъп на 112 лева.
https://makeup.bg/product/858722/

# 152
Ради, това с Notino е нещо ново и се надявам да е грешка!

# 153
Поръчах от Нотино до магазина им в Парадайз.
Вчера получена (и СМС е от вчера 15ч.), до днес се пази. Само ден? Това нещо ново ли е?

7 дни е

# 154
# 155
Като че ли има някакъв нов играч на пазара - brandearoma.bg, но не видях да предлагат нещо интересно.

А Елинор са пуснали последната бройка за без пари Joy

# 156
# 157
  • Бургас/Пз
72AB132C за 5% за  Parfium.bg, няма да го ползвам. Не знам дали е еднократен

# 158
  • До сърцето...
Явно е персонално за мен срока от един ден за получаване. Чувствам се специална Sunglasses
Скрит текст:
ще зачистя номера на поръчката

Пропуснала съм, че Нотино имат магазин и във Варна, трябва да го добавя на първа страница.

Последна редакция: вт, 09 юли 2024, 17:50 от Радика

# 159
# 160
Нов БГ бранд Renoir Parfums

В сайта на марката (renoir.bg) има и минита по 10 мл. за 80 лв.
Може да ползвате промо код dayana10 за 10% отстъпка.
Изпращат с Еконт и доставката (очаквало се минитата да са налични от Петък) до офис излиза 8,10 лв.

Последна редакция: вт, 09 юли 2024, 19:55 от LSF MCMXIV

# 161
Здравейте ,
Наскоро си поръчах от https://brandearoma.bg/
Става въпрос за парфюм на Signature royale- Dragee Blanc - https://brandearoma.bg/bg/brands/signature-royale/ , първоначално бях скептична за този сайт , но в последствие останах доволна !
Разгледах също , че има много марки , които ги няма почти никъде - Hayari , Electimuss

# 162
  • До сърцето...
Ама днес нещо не ми е ден, определено Mr. Green
Тъмън да похваля Мейкъп, и те взеха, че се издъниха. Поръчаните минита и мостри не съвпадат съвсем с това от поръчката. Имам чувството, че каквото им е дошло, това са сложили Rolling Eyes
При приемането/потвърждаването на поръчки са много точни и отзивчиви, но явно хората в склада им (или където и да е там), не си гледат добре работата и така усилията на едните служители са просто принизени.
На мен лично ми е обидно отношението, но да видим какво ще направят с имейла ми за несъответствието при поръчване и получаване (имам предвид и като цена също).

Преди малко се прибирам и от Нотино, успях да се класирам днес. Оказа се, че просто не са пратили съобщението навреме и затова е това "персонално" отношение Yum  Пак пропуск на служител, който рефлектира върху цялостното мнение за магазина.

# 163
Jo Malone налични в Дъглас. THOO също.

Последна редакция: ср, 10 юли 2024, 03:04 от Lale_Lili

# 164
Здравейте, извинявам се, за може би глупавият въпрос, но защо vkfragrance не е в списъка на доверените сайтове на първа страница?

Общи условия

Активация на акаунт