Изпитани сайтове за парфюми - юли и август 2024

• 104 388
  • 679
  •   1
Отговори
# 315
Поръчах от Елонор в петък,като пишеше,доставка в понеделник 29.07. Така си стои поръчката необработена,без да помръдне ..много несериозни.Вие за колко време получавате от тях и пращат ли имайл?
Имам поръчка от 15 юли. Направи ми впечатление, че пише срок на доставка 31 юли. До днес нямаше никакво движение. Днес получих имейл за потвърдена поръчка, а преди малко известие и от Спиди за доставка утре, т.е. на посочената дата.
Обикновено си спазват сроковете за доставка от Елинор, ама знам ли.... от петък за понеделник едва ли, но за утре или сряда най-късно смятам ще доставят.
При мен дойде потвърждение веднага за доставка след 2 седмици

# 316
Един отдавна спрян мъжки парфюм, който много, много трудно може да се намери някъде, а цената е трепач!
John Varvatos Oud

# 317
# 318
# 319
Още един отдавна спрян, но този път дамски парфюм, който е прекрасен!
Lanvin Jeanne Couture

# 320
Още един отдавна спрян, но този път дамски парфюм, който е прекрасен!
Lanvin Jeanne Couture

Жив и здрав да си, ако знаеш от кога го търся!

# 321
Жив и здрав да си, ако знаеш от кога го търся!
Благодаря, подобно! Още преди месец бях получил известие по Вайбър, че е зареден, но съм забравил да споделя тука.
Много да те радва, като го носиш, наистина страхотен аромат!

И една лимитка от D&G.
D&G Anthology L'Imperatrice Limited Edition + black

# 322
Къде е най-добра цената на prada infusion de figue

# 323
Още едно прекратено парфюмче:
Hermes Terre D'Hermes Eau Tres Fraiche + RCV60DD

Hermes Terre D'Hermes Parfum + black

Dorry88, в Друни с код DRUNI10

Последна редакция: чт, 01 авг 2024, 00:00 от LSF MCMXIV

# 324
# 325
# 326
  • София
Привет, споделям поредна поръчка - избрах си този път Maison Alhambra Infini Elixir от Parfimo.

https://www.parfimo.bg/maison-alhambra-infini-elixir-eau-de-parfum-100-ml/

Дойде бавно, може би около седмица, но това не е нещо неочаквано, а и като цяло от парфимо винаги си залагам по-дълъг срок за доставка.
Прафюма сам по себе е невероятна находка, като надмина с много очакванията ми. Дават го като версия на Initio Parfums Side Effect, а така ли е - не мога да потвърдя, защото не познавам това инишио. В първите час-два е по-изявен към мъжката част, като усещам препартки към аромати, като Montale Oud Tobacco, Charriol Infinite Celtic Ultimate и Swiss Arabian Nawaf, докато в развитието си става чудесен кремав и изкусителен унисекс с приказен ориент-ванила профил. Animal Heart Eyes Cat За есен-зима ще е лудница Tada

Забелязвам, че напоследък Парфимо зареждат доста арабски, което за фенове като мен, е чудесна новина Smiley

# 327
Поръчах от Елонор в петък,като пишеше,доставка в понеделник 29.07. Така си стои поръчката необработена,без да помръдне ..много несериозни.Вие за колко време получавате от тях и пращат ли имайл?
Получих го вчера сряда 31.07.,както пишеше,че е с бърза доставка с дата 29.07.Значи на "бързата " има доставка  човек трябва да си добави още 2 дни.

# 328
Здравейте! Търся Guidance, освен в Делириум има ли го някъде другаде на приятна цена?

# 329
В български сайтове не сега. Имаше го за ден миналата седмица, но свърши.

Общи условия

Активация на акаунт