Изпитани сайтове за парфюми - юли и август 2024

• 104 435
  • 679
  •   1
Отговори
# 300
# 301
Здравейте,
Килиан вече не дават ли 7.5 мл парфюм с welcome кода, някой има ли наблюдения?

И за да не е съвсем спам:

https://parfium.bg/nishane-sultan-vetiver-extrait-de-parfum-unis … rakt-bez-opakovka

# 302
# 303
Днес пазарувах от физ.магазин Дъглас козметика.Като се прибирах погледнах цените он лайн и те бяха по-ниски.Тка ли е по принцип?Много рядко пазарувам от тези магазини.

# 304
Поръчах от Елонор в петък,като пишеше,доставка в понеделник 29.07. Така си стои поръчката необработена,без да помръдне ..много несериозни.Вие за колко време получавате от тях и пращат ли имайл?

# 305
Днес пазарувах от физ.магазин Дъглас козметика.Като се прибирах погледнах цените он лайн и те бяха по-ниски.Тка ли е по принцип?Много рядко пазарувам от тези магазини.
Да,така е !Консултантите в магазина даже съветват,да се поръча от онлаин магазина и да се вземе от физическия.

# 306
# 307
Голяма мъка да гледаш сайта на Мона. Не мога да издържа.🤯

# 308
# 309
Голяма мъка да гледаш сайта на Мона. Не мога да издържа.🤯
И при мен е така. Видях само 1 парфюм и отново се отказах. Не мога да седя цял ден да го чакам да зареди.

# 310
# 311
  • София
Поръчах от Елонор в петък,като пишеше,доставка в понеделник 29.07. Така си стои поръчката необработена,без да помръдне ..много несериозни.Вие за колко време получавате от тях и пращат ли имайл?
Имам поръчка от 15 юли. Направи ми впечатление, че пише срок на доставка 31 юли. До днес нямаше никакво движение. Днес получих имейл за потвърдена поръчка, а преди малко известие и от Спиди за доставка утре, т.е. на посочената дата.
Обикновено си спазват сроковете за доставка от Елинор, ама знам ли.... от петък за понеделник едва ли, но за утре или сряда най-късно смятам ще доставят.

# 312
На това,което поръчах,пишеше нещо от сорта,че е с бърза доставка и това беше срока.Затова и го поръчах.И преди съм получавала за 2 дни..

# 313
Xerjoff Apollonia БО

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 30 юли 2024, 09:37 от LSF MCMXIV

# 314

Общи условия

Активация на акаунт