Изпитани сайтове за парфюми - юли и август 2024

• 102 211
  • 679
  •   1
Отговори
# 540
Някой знае ли каква му беше цената в Нотино преди да се изчерпа ..

# 541
Кода на Нотино ми хвана парфюм, който бях запазила в кошницата на добра цена. Трябваше да платя доставка, но какво да се прави, идеално вече няма...

# 542
То не е много ясно,но виж какво пише тук

# 543

75.2 лева

# 544
Ехее добре 👏🏻 благодаря

# 545
“ Iuliag “
Велико!!!!Благодаря!!!
Трябва да ме научиш и аз да мога да го правя 😎😎😎

# 546
# 547
  • Чукарландия
Жалко, вече е 90 лв.

# 548
“ Iuliag “
Велико!!!!Благодаря!!!
Трябва да ме научиш и аз да мога да го правя 😎😎😎

трябва да отворите Developer Tools на браузъра, за да видите HTML кода Simple Smile щракнете с десния бутон -> Inspect > Sources, и потърсете (с Ctrl+F) 'metaData' или 'offers' в страницата. Не съм сигурна колко лесно е това, но често работя с Dev Tools и така ми хрумна идеята да търся там цената.

# 549
Съжалявам, явно е била светкавична оферта - докато намалят цената и промоцията свърши. Аз го отнесох като куцо пиле домат! Joy

# 550
Следя от доста дълго време ценообразуването на Мейкъп и подобни оферти са честа практика при тях. Предположенията ми са, че софтуерът им е програмиран за 1 бр. на ниска/апетитна цена. След, като продукта се сложи в кошницата изписва, че е налична 1бр., но малко по-късно (вече е купен на тази цена) пак има наличност обаче тя е редовна/по-висока в сравнение с предходната.
При тях трябва да се дебне и да се действа със светкавична скорост, ако искате да се облажите от офертите им.

# 551
Потвърждавам за Мейкъп. Скоро си поръчах 2 любими душ гела, бяха на извънредно добра цена. След поръчката ми вече бяха на двойна, пак налични, но двойно по скъпи. И аз останах със същото впечатление. Те си ми седят в любими постоянно да следя цената и веднага ги хванах. Явно им е практика...

# 552
# 553
Поръчах, благодаря 🍀

# 554

Общи условия

Активация на акаунт