Сериозен ли е или не, как да разбера ?

• 8 384
  • 178
  •   1
Отговори
# 60
Ако усетиш огромно привличане, чувство, че много си приличате и сте сродни души, имате сходни преживявания и разбирания, изпиташ огромна симпатия и ти се струва, че е супер готин мъж - значи не е сериозен. Wink

# 61
Авторке, има нещо сбъркано в твоята схема.
1) Мъжът да е красив, млад и купонджия.
2) Мъжът да е сериозен и да желае да се грижи за теб и детето ти.

Не виждаш ли, че тези двама мъже са съвсем различни? Не може да е хем 1), хем 2).
Първо на първо, откажи се от идеята, че мъж ще иска да се грижи за теб и детето ти. Що за идея! Родителите се грижат за децата си, ти баща ли си търсиш?
Търсиш забавление - намираш забавление. Няма как да е друго.

# 62
  • Paris, France
Авторке, има нещо сбъркано в твоята схема.
1) Мъжът да е красив, млад и купонджия.
2) Мъжът да е сериозен и да желае да се грижи за теб и детето ти.

Не виждаш ли, че тези двама мъже са съвсем различни? Не може да е хем 1), хем 2).
Първо на първо, откажи се от идеята, че мъж ще иска да се грижи за теб и детето ти. Що за идея! Родителите се грижат за децата си, ти баща ли си търсиш?
Търсиш забавление - намираш забавление. Няма как да е друго.

Според мене 1) и 2) не са взаимоизключващи се. Сещам се за Пол и Линда Маккартни, които се събират когато той е още ерген, а тя е разведена с малко дете. Остават заедно до смъртта и, като са се разделили само за 2 или 3 нощи за 30 години, когато тя раждала и още една. По Пол са точели лиги млади, бездетни момичета от цял свят. Друг пример е норвежкия престолонаследник, който се ожени за самотна майка с дете, че май и дрога била пипала. Въпросните мъже са били красиви, млади, известни и богати и все още са всичко изброено, без млади. Познат работеше на две работи през седмицата и още една събота и неделя за да доведе вдовица с три малки деца, в която беше влюбен. Доведе я и имаха още 2 общи. Разделиха се след години. Негов приятел, разведен и без деца се ожени с вдовица с две, че и я издържаше докато беше в тяхната държава да ги доведе, а избухна война. Имат и три техни и са още заедно, вече с внуци. Познавах мъж, който през прехода стана доста богат, но вместо да си намери манекенка (с каквито излизаше), издири първата си любов, разведе я с пияндето и си я доведе с три деца. Нямат деца заедно, но отгледа нейните и после си направи дете с любовница. На нея не и хареса живота в Лондон, та я настани в тогавашна Москва, където скъпотията беше като в Лондон. Казвал ми е, че са венчани и няма да се разведе никога. Тези мъже се грижат за жените и децата им от предишни връзки.

Естествено е рядкост, но не е невъзможно.

# 63
Ако аз бях на 26г, с малко дете и свободна, красива и вървежна, щях да си излизам с типажа, който си ми харесва, но без да търся обвързване. С времето някой от тези мъже може да се привърже към мене и да се получи сериозна връзка.
Ем да ама кой ще го храни това дете - баба му и дядо му ли? Аз не видях авторката да работи.
Трябва мъж значи в картинката. Ама да е млад и готин, с брада, татус и 6 плочки, но и пари да изкарва... и да не предпочита млади жени без деца, ами сингъл мамс. Аз такива мъже не се сещам да познавам.

Но ако наистина е сериозна авторката, ето какво й препоръчвам:
Щом има висше образование, да си намери работа в някоя от големите софтуерни фирми. Може и като секретарка да е, или нещо ЧР, ако специалността й не е ИТ (вероятно не е).
Там е пълно с компютърджии, които им куцат социалните умения и ще им падне ченето като видят готина мацка. Изкарват добри пари и са "сериозни".
Е, скучни са наистина, но то не може всичко да е само хубаво, както казал оня, комуто умряла тъщата, когато дошли при него да искат пари за погребението.

# 64
  • У дома... някъде
Ама да е млад и готин, с брада, татус и 6 плочки, но и пари да изкарва... и да не предпочита млади жени без деца, ами сингъл мамс. /b]

Вземам  го.Мой тип е.Laughing
И аз като повечето сингъл мамс мога да си позволя отношения както с такъв типаж,така и със сериозен тип.
С деца ,без деца както казах за всеки влак си има пътници.
То голямо обсъждане вече кой имал деца.Трудно било и т.н.
Всичко е до човек!
Някой ден ако момченцата с изисквания за мома,а не сингъл мамс за нещастие не могат да имат деца?
Пак ли сингъл мамите ще са проблем и с багаж,или ще обърнат плочките както на тялото си,така и в главите си?
Bay the way Yum ....

Последна редакция: вт, 02 юли 2024, 10:51 от Black Amarilis

# 65
Невена обаче кефи, винаги разправя колко е готино да си сингъл и как никой не бърза да се обвързва, в същото време си има мъж и две деца. За големият купон на млади години не  споменава, че е преживявала голяма несподелена любов, която ако беше реализирана едва ли щеше да чака да се наживее. Не го пиша тва с цел заяждане, аз имам подобна история и също имах едни години  с неспирен купон докато преживявах моята несподелена любов. Обаче никой не съм лъгал, най малко себе си, че ми е било супер готино, 5 пари не струва за мен всичкото пред това да бях срещнал истинската любов още на 22, въпреки че я срещнах сравнително рано, на 26-7.
Голяма грешка е да я пропуснеш, щото ти било рано за сериозно обвързване, и това съм виждал, и никак не им е готино после на по 30+ когато тепърва търсят нов човек, и за мъже, и за жени.

# 66
  • София
Аз и в други теми съм споменавала - оформя се една групичка, бая голяма вече, 35+, дето са си пробляли шанса до 29 и сега ходят като кукувици.

# 67
  • Варна
Мъжът ТИ трябва да разбира теб, интересите ти и желанията ти.
Да не се налага да му обясняваш защо се чувстваш по определен начин и  защо си реагирала по този начин, когато се случи проблем.
Няма универсален тип мъж, трябва да си е твоя.
Уважение, разбирателно, споделяне на интереси и коване на бъдеще.
Ако може да поправя разни неща е плюс.

# 68
  • Paris, France
Невена обаче кефи, винаги разправя колко е готино да си сингъл и как никой не бърза да се обвързва, в същото време си има мъж и две деца. За големият купон на млади години не  споменава, че е преживявала голяма несподелена любов, която ако беше реализирана едва ли щеше да чака да се наживее. Не го пиша тва с цел заяждане, аз имам подобна история и също имах едни години  с неспирен купон докато преживявах моята несподелена любов. Обаче никой не съм лъгал, най малко себе си, че ми е било супер готино, 5 пари не струва за мен всичкото пред това да бях срещнал истинската любов още на 22, въпреки че я срещнах сравнително рано, на 26-7.
Голяма грешка е да я пропуснеш, щото ти било рано за сериозно обвързване, и това съм виждал, и никак не им е готино после на по 30+ когато тепърва търсят нов човек, и за мъже, и за жени

Лека поправка - И да се бях събрала с несподелената любов, семейство и деца нямаше да създадем веднага и пак щяхме да купонясваме. Неговото дете се роди 7 години след събирането с жена му и поне 3 или 4 след пищната сватба, след като той чукна 30г. И неговите родители са се оженили късно, като моите и са купонясвали. Бащите ни са били над 35г като сме се раждали преди 55 и 53 години, доста късна възраст за тогавашните времена.  Купонясването няма връзка с несподелената ми любов. Купонясваме и двамата като се запознахме, купонясваха и разведените ни майки 💃. Купонясвах и след като му се роди дете и го преживях.

Това, че имам мъж и две деца изобщо не означава, че не е гот да си сингъл или че съм лицемерна и се женя, а карам другите да седят сингъли. Ако сега бях мома, сигурно щях да избера бездетен живот, честно. Само дето тогава не беше прието, а и типажът мъже, които харесвам искаха деца и държаха на това.

На мене пък ми беше много готино сингъл. Даже не отидох при несподелената любов като ме канеше от .... и аз не знам защо, но си ми беше готино и сама.

С несподелената любов нямаше да остана вечно. Жена му се разведе с него заради неща, заради които и аз бих се развела. Той залитна и към духовен живот. Да го отръшкам 5 пъти щеше да ми е достатъчно, мисля.

Аз съм още с мъжа ми точно защото не сме се оженили рано, наживяли сме се, особено той, напътували сме се, особено аз. Също и беше толерантен към моето купонясване, което спря след КОВИД, но и децата ми не одобряваха особено.

Не забравяй, че съм отгледана от разведена, самотна майка. Много харесвах липсата на мъж в къщи и ресторантите и почивките с нейни гаджета. Гаджетата на майката на несподелената ми любов също ни водеха по ресторанти и заведения и това може би спомогна да се влюбя.

Ти конфронтираш купонясваме с брачен живот, но те не са взаимоизключващи се. Цели култури купонясват от раждане до смърт, като и погребението е танци и купон.

Майката на несподелената ми любов още чупи вратове. Естествено платинено руса, със сини очи и изглежда супер добре на 80+. Два пъти разведена и все си гледаше кефа и интереса. Майката на бившия също беше разведена.

Не твърдя, че разводът е много готин, но не е края на света, има живот след него и за някои животът даже започва.

# 69
Мъжът ТИ трябва да разбира теб, интересите ти и желанията ти.
Да не се налага да му обясняваш защо се чувстваш по определен начин и  защо си реагирала по този начин, когато се случи проблем.

Хм, съмнявам се, че има такъв мъж. Освен може би ако е гей? Wink

# 70
Според моя опит жените казват едно, но правят друго: „Искам това и това и това, а НЕ това в един мъж“ много пъти е далеч от истината.
Мой приятел, който ми доказа, че греша за толкова много жени толкова много пъти в подобни ситуации. Случва се да е невероятно привлекателен за много жени: може да се държи като първия глупак, заинтересован, незаинтересован и т.н. и няма значение, повечето пъти той получава безплатен пропуск - лесен секс.

Каквото поискате, ще ви се даде. Соломон поиска от Господа мъдрост и знание. Сполучливо ли беше искането на Соломон? Какво спечели той със своята мъдрост и знание? В него се яви желание да изучи жената. Затова той взе 300 жени и 600 наложници при себе си. При всичката си мъдрост той не можа да разбере същината на жената и вместо да се оправи, той още повече се обърка. Според мене, ако мъжът иска да разбере жената, нека стане жена; ако жената иска да разбере мъжа, нека стане мъж. Ако и двамата искат да разберат какво представлява човекът, нека придобият качествата на истинския човек. Следователно не можеш да разбереш какво представлява жената, ако не станеш жена; не можеш да разбереш мъжа, ако не станеш мъж; не можеш да разбереш човека, ако не станеш човек.
Петър Дънов.

Последна редакция: вт, 02 юли 2024, 22:01 от Нено Байлов 744664

# 71
Всички сме хора. И нищо човешко не ни е чуждо.

# 72
Здравейте!
Това е втората тема, която пускам тук.
Имам няколко въпроса, свързани с  отношенията мъж- жена.
1. Как да “ подбера”  правилния мъж за връзка и семейство и по какво се познава той?
Познава се по халката на средния пръст.

2. Как се държи мъжа, когато има сериозни намерения към жената ?
Гледа по един специфичен начин, типичен за дребния рогат добитък (което не означава "охлюв").

3. В каква среда са тези мъже, как изглеждат, и може ли изобщо да са и красиви и сериозни  и млади, тъй като аз съм на 26г., и мъж над 33 (най- много) не желая.
3 в 1 - може, ако си с фигура като на Холи Бери, когато е била на 26. Иначе без компромиси няма да стане.

4. Ако жената си легне с мъжа на 2-3 среща това как се приема от мъжа?
Ако една жена се дърпа на първа среща - значи не изпитва истинско влечение към мъжа, а си прави някакви тънки сметки. Затова в такъв случай втора и трета среща няма.

5. И въпрос предимно към мъжете- Ако харесвате жена, която обаче се окаже много сексуална и още от началото на отношенията ви това си личи.. и се случва, как го приемате като + или -.
Като +++ Wink

6. Как да позная мъжа за една вечер?
По това, че не те кани у тях, а в хотел или идва у вас. И на сутринта като се събудиш, него вече го няма.

7. Какво се случва в главата на мъжете, който търсят просто се*с без обвързване и еднократни такива отношения ли предпочитат или дългосрочни?
Мъжете имаме две глави, но кръвта ни стига само за една от тях. Ако оставиш кръвта да стигне до горната глава - осъзнаваме се навреме и бягаме Simple Smile

# 73

Ти конфронтираш купонясваме с брачен живот, но те не са взаимоизключващи се. Цели култури купонясват от раждане до смърт, като и погребението е танци и купон.

Зависи какво се има предвид под купонясване. Естествено, че сериозното обвързване не изключва купонът, даже бих казал, че е много по готино да си си с точния човек и да се забавлявате заедно. Но не това имам предвид, както си писала заради тези несподелена любов не си могла да създадеш трайни отношения много време и си го удряла безразборни връзки без ангажименти. При мен купонът беше повече на алкохолизъм с постоянни излизания по барове и заведения, тази несподелена любов ме спираше да създам каквито и да са отношения с друга жена.
И двамата знаем, че по този начин се попълват липси, които при други обстоятелства не биха съществували, съответно и начинът на живот щеше да е различен.
Ако беше реализирана тази несподелена любов няма как да кажеш какво щеше да е, като дойде сляпата неделя може да направиш обратното на това което си мислиш сега или преди. Ти си знаеш де, не съм детайлно запознат с твоята история, попадал съм само на отделни части от нея. Аз също не мога да кажа дали щях да се оженя за нея, при реализацията всичко може да се окаже съвсем друго от очаквания и фантазии.
За сега не ми се изпада в повече разсъждения по темата, писах предния коментар защото се виждат тези противоречия, все едно аз да почна да хваля колко е готино да си необвързан като не съм бил от 15 години и вече дори не мога да си го представя.

# 74
Откъде го извадихте това дете?!
Ама, и дете ли има?!
А, бащата на това дете къде е?
Авторката е зарязана с дете, така ли?
И кой го гледа това дете?
Кви мъже, кви 5 лева................авторке, много си малка за мъж.
Мисля, че ме разбираш.
Порасни малко покрай грижите за детето и възприятията относно мъжете ти ще се променят.

Общи условия

Активация на акаунт