Така, да уточня, че нямам безразборни връзки с мъже, и последните 2 години това което правех е да си гледам детето и да развивам себе си (четох литература за личностно развитие, намерих си хоби, до колкото времето ми го позволява), общо взето не съм се отдавала на забавления и никога не съм неглижирала детето си, дори напротив! Оставяла съм го при родителни ми за 2дни, но попринцип с цел за да изчистя вкъщи и да се наспя а не защото ми се живее). Тоест бях сама. Усещам обаче, че съм на етап в който съм готова да се открия пред някого и да го допусна до себе си. ( готова съм за отношения с мъж- сериозни, тъй като краткосрочни забавления не ме устройват). Казвам го, защото тук във форума виждам, че масово хората когато чуят, че имам дете, и ме вълнува темата “мъже”, моментално ме слагат в графата на “безотговорна майка” и “кой забога гледа детето, докато тя си ходи по мъже”. Не крия, че си падам по мъже, който често се оказват недостатъчно сериозни и отговорни, защото са от типа, който живее на макс и общо взето с тях не ти е скучно. Но всъщност това не ми харесва и знам, че такъв човек не мога да допусна но мен и детето си с надеждата да поеме отговорност за нас. За това ми е интересно да ме насочите, какво точно притежава, по какво се познава, какво е “зрялото” поведение на мъж, способен да приеме мен и детето ми и мен и дстатъчно отговорен за да се справи с това да се грижи за семейство. НЕ РАЗПОЗНАВАМ ДВАТА ОСНОВНИ ТИПА МЪЖЕ, това е темата, а не какво да променя в себе си и какви кусури имам. За себе си, като човек свикнал (преди) да живее на пълни обороти, не намирам отговор на въпроса защо спокойните мъже, работещи от 8 до 5 и излизащи веднъж в месеца, не ме привличат, и се интересувам има ли някакъв среден вариант между двата типа и КАК да позная такъв човек.
. Цензурирам, защото не знам дали няма да изтрият темата ми, ако се споменава често- това не е въпрос. Относно правописа ми, ще му обърна внимание и вече веднъж казах БЛАГОДАРЯ! Не си търси повод за конфликт.