Сериозен ли е или не, как да разбера ?

• 8 189
  • 178
  •   1
Отговори
# 30
Няма проблем с лягането, ако човекът я привлича. Ама все пак да е по-комплексно някак, не просто защото е лошо момче. И така с опити и грешки в някой момент поредният времене от само себе си става постоянен. Но не бива да го бройкаш от самото начало и да го натоварваш с надежди. Мъжете усещат и се плашат от това. Просто изживявай връзката и то ще си проличи. Все пак методът на опитите и грешките работи добре само при повече опити (което не значи секс на първа среща с всеки поканил те).
Проблемът за мен е в това какви я привличат - явно неподходящи. И тогава какво - или да се насили и да се загаджи с такъв, какъвто не харесва, или да продължи с неподходящите. Все е лоша идея. На всичко отгоре добрите момчета не е ясно дали ще харесат това, което тя предлага, даже и тя да се насили.

# 31
  • София
По-скоро трябва да инвестира някакво време в себе си, да се образова, да поработи, да израстне, да си намери интереси извън мъжете. Привличат я неподходящи, защото тя самата е неподходяща и защото още е незряла и се води само по нещата, които й предизвикват най-първичните емоции. Малко време без мъже, да осмисли нещата, да обърне внимание на детето (кой го гледа наистина?), да поулегне, че иначе вероятността да цъфне с още едно от същия типаж е много голяма. Между лошото момче, което иска само да те мине и не носи отговороност за нищо и скучния добряк, има сума други типажи. Но кои от тях ще обърнат внимание на незряла млада майка, която се влюбва от няколко приказки и след няколко чашки е готова?

# 32
Не знаех, че има дете. По написаното останах с впечатление, че млада неориентирана жена си търси приятел.
 Детето трябва да е на първо място. Очите на 4, трябва да се гледа как се отнася с деца, съвпадат ли ви гледните точки по отношение на възпитанието. Ще може ли този човек, да го приеме. Това са почивки заедно, водене на градина, училище, тренировки. Грижа за болно дете, ако се наложи. Ежедневието с дете е много по-различно.
Ама авторката май се интересува от външен вид, възраст и подобни.
Доста лекомислено.

# 33
  • София
Ама авторката май се интересува от външен вид, възраст и подобни.
Доста лекомислено.

Няма лошо да са й важни тези неща, но не може това да са единствените й критерии. Особено когато вече има дете, което е огромна отговорност за нея, която върви със съответния отговорен мъж, който би приел чуждо дете. Какъвто пък е труден за намиране в желания от нея възрастов диапазон. Съответно трябва внимателно да обмисли нещата и да си нареди приоритетите. Може да е млада и да й се живее, но детето променя живота. Поне, ако на човек му пука за него.

# 34
  • Поморие
Свестният мъж не е задължително да е ръб или скучен.
Може би си ги избираш по визия само на първо ниво и там разбираш,че бъркаш.
Човек не е само външност,а качества,принципи,сиво вещество и т.н.
Струва ми се,че при първоначалния подбор на мъж си доста повърхностна и от там грешиш.Не се гледа само опаковката за сериозни неща,а съдържанието.Ако  я има -то тя е просто бонус.
Успех!
Свестни има, но често са вързани с неподходящите жени и трудно се усещат. Не са несъществуващо "явление", но честно казано се срещат изключително рядко, повечето хора вече страдат от тежка липса на ценности. Насилници, пияници, ревнивци, маниаци и т.н. - с такива се напълни България. Защо като сте сами се вайкате толкова, какво ви липсва, проблемите и драмите ли? И в свободата има много предимства - можете да излезете навън да подишате въздух без някой да си мисли, че му изневерявате, можете да си прекарвате добре сутринта или вечерта без да се съобразявате с нечие лошо настроение, което да се предава и на вас и още много примери могат да се изброят. Радвайте се на живота такъв какъвто е и не допускайте неподходящи хора в него, твърде е кратък, за да си го проваляте. Правете си сметката при първите червени лампички в поведението на хората.

# 35
Още като чуя за "лошите момчета" и ми става ясно, че става въпрос за незрялост. Няма да стане с ежедневно пускане на теми в бг мама, а със сериозна работа върху себе си.

# 36
Няма да ти отговарям на лексиконските въпроси, не е това начинът да се научиш да преценяваш правилно хората.
На първо място недей слуша тук колко е хубаво да се праскаш на първа или втора среща. Принципно не е нещо кой знае какво, но при теб много бързо хормоните замъгляват мозъка ти и почваш да мислиш с едни други органи. По тая причина се старай да отложиш секса максимално дълго ( поне няколко срещи), като з това време да разбереш максимално много за човека. Интересувай се от базови неща, с какво се занимава, семейство, свободно време и т.н. Как възприема живота и основните неща, какво мисли за вбъдеще и така. Също трябва да можеш да прецениш дали лъже за нещо, защото много от хората се стараят да се представят в максимално добра светлина или направо различни от това, което са.
Другото, избягвай прекалено обиграни, настоятелни и опитни свалячи, защото обикновено зарибяват още няколко жени или предлагат на всяка и която върже. Повечето нормални мъже не действат така, това също би трябвало да го знаеш. Гледай как се държи с хората около него, семейство, близки и случайни хора като продавачки и сервитьорки. Защото с течение на времето ще се държи така и с теб. Също се опитай да разбереш и за предишни връзки, мъж от 25-33 би трябвало да е имал поне една две дълги връзки за това време,ако е нямал или е задръстен или е от цвят на цвят. И е много вероятно ти да си поредната бройка.
 Като цяло оценката на хората се получава с опита и е като усет, не може да се предаде на готово.
Като пример ще ти направя оценка на теб от това, което си дала като информация. Не го правя с цел да те засегна, а както те вижда един мъж като потенциална партньорка.
Значи си самотна майка родила макар и да не си го казала така от боклук, продължаваш да си падаш по такива, бързо ти падат всякакви задръжки- това са много червени флагове както обичат да се изразяват тук. Твърде вероятно е нормален и отговорен мъж да ти бъде скучен, защото от работа и отговорности няма да може да те държи на гребена на вълната постоянно, също е вероятно след време отново да си паднеш по същия типаж. Липсва ти способност да се учиш от грешките си. Мога да продължавам, но по добре да спра до тук.
Предвид горното дори да намериш нормален,свестен мъж, много вероятно е той да не те поиска за нещо повече от секс ако не промениш доста неща в себе си.
Също реалността въпреки писаното тук как да имаш дете вече не е никакъв проблем, всички знаем, че това доста утежнява нещата. Така че ще трябва да се постараеш повече или да търсиш разведен с дете/ деца.

# 37
Ще ти кажа как започнаха нещата с моя съпруг, с когото чакаме второ дете ( той е на 29, ако има значение). Започнахме да си пишем една вечер, спомням си, че бях на рожден ден у една приятелка. Разликата беше, че той не ми правеше намеци, сексуални, не се опитваше да се прави на интересен или оборотен. Да отбележа, че има доста атлетично тяло и е много хубав мъж, но въпреки това нямаше самочувствие до небето. И двамата нямахме търпение да се видим. Писахме си точно 3 дни и се видяхме. Без излишни приказки и чатене с месеци, ако един мъж е заинтересован няма да има търпение да се срещнете. На първата среща се чувствах сякаш съм била с този човек цял живот, толкова ми беше уютно и топло на сърцето. Галеше ме, целуваше ме, срещата продължи около 10 часа. Не можехме да се наситим.За първи път го направихме на третата среща, като ме покани у тях, а не между шубраците в колата. Не смятам, че това му повлия по някакъв начин, третата среща е напълно нормално. Искам да ти кажа, че правилният мъж ще види нещо повече в теб, веднага ще почувстваш един вътрешен мир. Без излишни закачки, намеци и чудене. Ако не си убедена, че този мъж те желае и иска да прекара живота си с теб, значи не е твоя мъж. Просто пожелавам на всяка жена да изпита такава любов.

# 38
Здравейте!
Това е втората тема, която пускам тук.
Имам няколко въпроса, свързани с  отношенията мъж- жена.
1. Как да “ подбера”  правилния мъж за връзка и семейство и по какво се познава той?
2. Как се държи мъжа, когато има сериозни намерения към жената ?
3. В каква среда са тези мъже, как изглеждат, и може ли изобщо да са и красиви и сериозни  и млади, тъй като аз съм на 26г., и мъж над 33 (най- много) не желая.
4. Ако жената си легне с мъжа на 2-3 среща това как се приема от мъжа?
5. И въпрос предимно към мъжете- Ако харесвате жена, която обаче се окаже много сексуална и още от началото на отношенията ви това си личи.. и се случва, как го приемате като + или -.
 6. Как да позная мъжа за една вечер?
7. Какво се случва в главата на мъжете, който търсят просто се*с без обвързване и еднократни такива отношения ли предпочитат или дългосрочни?

Кви са тия глупости, брато? Grinning бг-мамма вече при регистрация трябва да изискват IQ тестове.

1. Щом като имаш въпроси за отношенията между мъж и жена, значи вашите са пропуснали разговора за птичките и пчеличките и доста избързваш за връзка и семейство.

2. Като стигнеш дотам сама ще разбереш. На челото му със сигурност не го пише.

3. В амазон провери ли дали не продават?

4. Последно като проверих беше 2024 или аз нещо съм се объркал?

5. ???

6. Пробва ли с някакъв buzzfeed quiz?

7. които* се пише. Също така не различаваш пълен и кратък член кога се ползват. Аз ако бях, още тук отпадаш от списъка "wifey material" и те слагам за преразглеждане в "само за чесане", ама съдейки по тва колко си на "ти" с тия работи, по- скоро и за там не си.

Последна редакция: пн, 01 юли 2024, 14:08 от murcinhum

# 39
По-скоро трябва да инвестира някакво време в себе си, да се образова, да поработи, да израстне, да си намери интереси извън мъжете. Привличат я неподходящи, защото тя самата е неподходяща и защото още е незряла и се води само по нещата, които й предизвикват най-първичните емоции. Малко време без мъже, да осмисли нещата, да обърне внимание на детето (кой го гледа наистина?), да поулегне, че иначе вероятността да цъфне с още едно от същия типаж е много голяма. Между лошото момче, което иска само да те мине и не носи отговороност за нищо и скучния добряк, има сума други типажи. Но кои от тях ще обърнат внимание на незряла млада майка, която се влюбва от няколко приказки и след няколко чашки е готова?

Така, да уточня, че нямам безразборни връзки с мъже, и последните 2 години това което правех е да си гледам детето и да развивам себе си (четох литература за личностно развитие, намерих си хоби, до колкото времето ми го позволява), общо взето не съм се отдавала на забавления и никога не съм неглижирала детето си, дори напротив! Оставяла съм го при родителни ми за 2дни, но попринцип с цел за да изчистя вкъщи и да се наспя а не защото ми се живее). Тоест бях сама. Усещам обаче, че съм на етап в който съм готова да се открия пред някого и да го допусна до себе си. ( готова съм за отношения с мъж- сериозни, тъй като краткосрочни забавления не ме устройват). Казвам го, защото тук във форума виждам, че масово хората когато чуят, че имам дете, и ме вълнува темата “мъже”, моментално ме слагат в графата на “безотговорна майка” и “кой забога гледа детето, докато тя си ходи по мъже”. Не крия, че си падам по мъже, който често се оказват недостатъчно сериозни и отговорни, защото са от типа, който живее на макс и общо взето с тях не ти е скучно. Но всъщност това не ми харесва и знам, че такъв човек не мога да допусна но мен и детето си с надеждата да поеме отговорност за нас. За това ми е интересно да ме насочите,  какво точно притежава, по какво се познава, какво е “зрялото” поведение на мъж, способен да приеме мен и детето ми и мен и дстатъчно отговорен за да се справи с това да се грижи за семейство. НЕ РАЗПОЗНАВАМ ДВАТА ОСНОВНИ ТИПА МЪЖЕ, това е темата, а не какво да променя в себе си и какви кусури имам. За себе си, като човек свикнал (преди) да живее на пълни обороти, не намирам отговор на въпроса защо спокойните мъже, работещи от 8 до 5 и излизащи веднъж в месеца, не ме привличат, и се интересувам има ли някакъв среден вариант между двата типа и КАК да позная такъв човек.

# 40
Моля ви се бе, хора. "които" е истинска дума, която дори аз с четворката си от ДЗИ-то по български зная. Още веднъж, ако се наложи да прочета "който" отнасяща се за множествено число, ще позеленея Grinning ChatGPT може да проверява за подобни грешки и е безплатен най- малкото. Срамота е хора с висше да правят подобни грешки на собствения си език...

Същото се отнася за скапаните пълни и кратки членове, които не са само в гащите на мъжете. Карайте го с бебешките правила, ако чак толкова не се запомня:

Код:
ако можем да заместим дума или словосъчетание с "той", трябва да членуваме с пълен член

# 41
Моля ви се бе, хора. "които" е истинска дума, която дори аз с четворката си от ДЗИ-то по български зная. Още веднъж, ако се наложи да прочета "който" отнасяща се за множествено число, ще позеленея Grinning ChatGPT може да проверява за подобни грешки и е безплатен най- малкото. Срамота е хора с висше да правят подобни грешки на собствения си език...

Същото се отнася за скапаните пълни и кратки членове, които не са само в гащите на мъжете. Карайте го с бебешките правила, ако чак толкова не се запомня:

Код:
ако можем да заместим дума или словосъчетание с "той", трябва да членуваме с пълен член

Благодаря за информацията. Има други теми, свързани с българския правопис, тази не е такава. Пробвай се там. Успех!

# 42
  • София
За това ми е интересно да ме насочите,  какво точно притежава, по какво се познава, какво е “зрялото” поведение на мъж, способен да приеме мен и детето ми и мен и дстатъчно отговорен за да се справи с това да се грижи за семейство. НЕ РАЗПОЗНАВАМ ДВАТА ОСНОВНИ ТИПА МЪЖЕ, това е темата

Мъжете НЕ се делят на два типа - "сериозни" и "несериозни". Един мъж може да е сериозен и отговорен в работата си, към дълга в семейството си ( майка, баща, сестра и брат ) и да има поредица от "несериозни" връзки с жени. Т.е. по отношението на това, колко е сериозен и отговорен един мъж зависи от условията.

Ще ти дам пример, който мисля че ще разбереш. Ще ползвам секса, каго пример, защото мисля че там ще ти е най-лесно да се асоцираш. Представи си, че аз съм сериозен мъж, който иска дългосрочни отношения с жена, с която секса да е на много добро ниво - страстен, продължителен и т.н. Излизам с едно момиче,  добре стигаме до секса и не е достатъчно добър за мен. Казвам си, ами тя може би се притеснява, трябва и време да се поотпусне и т.н. За момичето секса може да е бил топ ниво, но за мен като мъж да не е.  Какво ще стане с тази връзка ? Най-вероятно рано или късно, ще загубя търпение и ще остававя тази жена на някой друг мъж или да е сама. Т.е. сериозните мъже имат изисквания към жените, държат ги отговорни и очакват определено отношение. Ако не им покриеш критерийте, няма как да се държат сериозно с теб. Може да се държат съвсем сериозно с някоя друга.

Някой мъже са тотално недорасли и не могат да бъдат сериозни с никоя, други мъже им трябва време за да приземят нереалистичните си очаквания. Трети мъже са сериозни и с много ниски очаквания и затова отдавна са заети Simple Smile

# 43
Тази тема не е такава, ама аз как да взема насериозно възрастна жена, която цензурира "секс" като някаква ученичка и дори не може да пише полуграмотно?

# 44
  • София
Впрочем, и на мен ми е трудно все още. Като някаква много сложна математика. Първо, да се запознаем, после да ме покани на среща, какво да говорим на срещата , пък дали ще се обади след срещата, пък колко срещи да се чака до секса...
И въобще първия месец-два е една игра, едно обикаляне пряко и преносно, направо свят ми се вие!!!

Последна редакция: пн, 01 юли 2024, 17:05 от Rockstar

Общи условия

Активация на акаунт