Сериозен ли е или не, как да разбера ?

• 8 187
  • 178
  •   1
Отговори
# 165
rf22

Вярно е, че има здрави роми, но поради липса на средства и интелигентност от страна на родителите, те са принудени да вършат физическа работа още като малки деца и постепенно увреждат тялото си, работейки ден след ден физическа работа.

# 166
За мен мъж и свиня под 100 кила си е ташак работа.

# 167
От 100 кила до 100 кила има голяма разлика Wink

Ето един мъж 112 кила Simple Smile

# 168
  • Paris, France
Уф, хърбел е, но има видими мускули с много добра дефиниция. Никакъв тапициран скелет не е. Вдига много тежко. Силен е.

rf22

Вярно е, че има здрави роми, но поради липса на средства и интелигентност от страна на родителите, те са принудени да вършат физическа работа още като малки деца и постепенно увреждат тялото си, работейки ден след ден физическа работа.

Живяла съм по места, където 5 годишни работеха на къра и носеха по 20 кила на главите си. Нищо им няма и са здрави като бикове. Мрат като мухи рано заради малария и други тропически болести, но са яки и здрави, макар и слаби. Съученик над 60 кила нямах, дори и тези, дето бяха по 1.75 и 1.80м в прогимназията.

За мен мъж и свиня под 100 кила си е ташак работа.

Дядо ми казваше, че свинята остави ли се да мине 90 кила, става само сланина и никакво месо. Запомних го. Също ми обясняваше как кастрират мъжките прасета за да ги угоят. Еми дебелите мъже са си кастрати отвсякъде.

Някои не тежат много, но нямат мускули и имат много мас. За жена е ОК ако не е супер дебела.

# 169
  • София
Напомпани мъже не харесвам, дебелеят ми. Колкото по-малко мазнини, толкова по-добре.

# 170
За мен този човек има добро тяло.

# 171
Ужас... И хиляди безсмислени татуси...
Аз имам само четири за сега ама всичките имат смисъл и повечето са на скрити места. Такава показност, целия изрисуван и нацепен... говори само за дефицити, според мен, де. Не ангажирам с мнението си.

# 172
За мен няма мозък.

# 173
  • София
Може и да има, може и да е добър човек, но такова тяло определено не ми харесва.

# 174

Татуировките му са хубави и в същото време диви, той е готин пич. Grinning

# 175
С добро, ама куца с патерици.

# 176
  • Далечният изток
Тази тема пък как е завила до предпочитанията и желанията на съфорумц(к)ите?! Thinking

# 177
Тази тема пък как е завила до предпочитанията и желанията на съфорумц(к)ите?! Thinking

Покрай лятото се е разгонил половината форум

# 178
Мда, заключвам темата.

Общи условия

Активация на акаунт