Сериозен ли е или не, как да разбера ?

• 8 366
  • 178
  •   1
Отговори
# 120
Има предвид "меланин" най-вероятно. Ама от толкоз хапове мозъка почнал да дава на заето..

# 121
Лекичко да вметна , че Мелатонина е сънотворно, та не знам какви оргазми докарва на другарката на Нено,.
Докато спи. Розови сънища.

# 122
  • София
Вероятно е меланин. Има го като хранителна добавка.

# 123
Нено, бях готова да те взема. Но напомпани пък хич не обичам. Това за добавките не е безобидно според мен, но ти си знаеш..А иначе аз оргазъм си получавам, да не повярва човек, пък и секса обичам 😂😂😂 И хубава мусака правя. Ако някой има интерес - на лс.

# 124
Бе хора, какви хапчета за оргазъм, авторката пита как да намери сериозен, не дрогиран, химизиран, напомпан или като каквито там се представяте.

# 125
Ами, ето де, Камъчка направи показно, секс+мусака+снимка+заповядайте на лични. Просто и по същество, като за мъже.

# 126
Че то секс+мусака си е сериозна връзка.Да не ги обърква, де. Joy

# 127
Темата усещате ли,че замина Joy

# 128
Е, как.. Ето, авторката вече има даже определение за сериозна връзка. Баш си е по темата. Satisfied

# 129
Как замина?! Та ти й даде жега Wink
Ся, ако мъжете нещо се бавят с отклика, и ти, и авторката предполагам сте наясно, че най-сериозните са най-туткави. Но пък хубавите неща ставали бавно, нали? С изключение на ония, фармацевтичните оргазми.

# 130
  • София
Сериозните неща са бавни? Не бих казала. Да го позачакам един месец да ми предложи да излезем или направо да го изтрия? 😁

# 131
Поканата за излизане не я броя въобще, Роки. Викаш месец? Една позната наскоро се оплака, че чакала не месец, а месеци Scream и нищо ... човекът си чати с охота, но не ще да излезе с нея. Модерни времена Simple Smile

# 132
  • София
Аз имам една малко гадна стратегия срещу такива. Понеделнишко разчистване. Просто трия едно хубаво всеки понеделник. Давам шанс около седмица - ако някой не се сети - значи не е писано.

# 133
  • Out of the Mix
Хахх, Рокстар, да.
И аз преди бях така, но вече е друга стратегията.
Въобще не се захващам, докато не преценя с коя, след което там инвестирам известно време всичко, ако не стане, наново.
Седмица чат е много, особено от един град ли сте.
Два, три дни и спрямо първа възможност и ангажираност, ако нещо единият пътува и т.н., среща.
Лепки и постоянен чат, не, все пак трябва да е с твоето темпо и наистина да ви спори, за да искаш да сте 24 ч. едва ли не онлайн.

Не е ок да се въртиш с няколко едновременно, поддържаш чатове и т.н.
Много така правят, за мен не е ок, защото имам и други занимания също толкова ми важни и интересни в живота, в който връзката далеч не е всичко, особено ако си изградил някакъв живот преди това.

# 134
Aбе с тая намаляваща раждаемост, по градовете и селцата само пенсионери. Кви чатове, кви 5 словенски крони.
В чужденците ни е надеждата Wink

Общи условия

Активация на акаунт