Сериозен ли е или не, как да разбера ?

• 8 375
  • 178
  •   1
Отговори
# 150
Труден народ са тези жени!

Чистата истина !
Добре, че има и от онези Wink

# 151
  • Paris, France
Да се самоцитирам от друга тема:
Цитат
Жените обръщат внимание не на красивите мъже, а на мъжете с красиви жени.

Никак не съм съгласна. Леонардо ди Каприо и Роберт де Ниро ги виждам с много красиви жени, но не ги харесвам никак. На мечоци ми приличат или прасета. Искам Венсан Касел сам 😇.

Вярно е, че красив мъж, когото виждам с дебели, стари, грозни жени доста ми пада в очите, но пак си ми харесва. Само светва лампа, че е стиснат и неамбициозен, но не бих му простила ако ми падне и не съм обвързана.

# 152
Мъжът трябва да се поддържа в добра форма, мъжете в България след 30 години вече са в ужасна физическа форма, затлъстели с големи кореми. Ако ги накарам да работят с мен цял ден навън в тази жега, едва ли ще издържат и час..моите колеги ме определят като скала. Grinning

# 153
Да, в добра форма - без шкембе и с BMI  в нормата. Но плочките вече са в графа вманиачаване - изискват много тренировки, химия и зверска диета, която за повечето хора не си струва. Освен ако си вманиачен, както казах.
Иначе по твоята логика някой мъж може да каже, че мъжът не е мъж ако не е над 185 см, или ако не печели над 10 000 месечно, или ако не говори като родни няколко езика... Все крайности.

# 154
Да се самоцитирам от друга тема:
Цитат
Жените обръщат внимание не на красивите мъже, а на мъжете с красиви жени.

Никак не съм съгласна. Леонардо ди Каприо и Роберт де Ниро ги виждам с много красиви жени, но не ги харесвам никак. На мечоци ми приличат или прасета. Искам Венсан Касел сам 😇.

Вярно е, че красив мъж, когото виждам с дебели, стари, грозни жени доста ми пада в очите, но пак си ми харесва. Само светва лампа, че е стиснат и неамбициозен, но не бих му простила ако ми падне и не съм обвързана.

Неамбициозен е, защото ти специфично си сметнала неговата жена за дебела или грозна? Grinning Ташак работа сте всичките. Добре, че не съм някъв 35 годишен необвързан, че свят щеше да ми се завие от глупостите в тоя форум.

# 155
  • Paris, France
Но плочките вече са в графа вманиачаване - изискват много тренировки, химия и зверска диета, която за повечето хора не си струва.

Хм, не. Някои мъже са генетично хърбави, нямат покожна мазнина и плочките им се виждат. Бившият си пълнеше чинията с ориз така  че от нея падаха зрънца. В зала не беше стъпвал и единственото му физическо занимание бяха танци в събота и това е. Малко ходене пеша, основно до колата. 30г по-късно си е същият. Ако аз почна да ям половината от това, което той изяждаше, ще мина 60 и 70 кила за няма и година. И други такива познавам. На приятелка гаджето закусва с половин франзела, намазана с масло и конфитюр, кроасани, сокове и седи под 65 кила за над 1.90м. Чак го води на доктор. Нищо му нямало. Виждат му се и плочки, и жили. Предпочитам естествено мускулест, отколкото помпан в зала.

Неамбициозен е, защото ти специфично си сметнала неговата жена за дебела или грозна? Grinning Ташак работа сте всичките. Добре, че не съм някъв 35 годишен необвързан, че свят щеше да ми се завие от глупостите в тоя форум.

Така е. Не само аз ги виждам като дебели, стари или грозни. Повечето ми красиви приятели взеха грозни жени, защото не им се харчеше по красиви или имаха други недъзи като деца при тях. Сещаш се, че супер красива и млада няма да иде да живее с такъв.

Имах връстник, който забремени една дърта, дебела японка и тя взе, че роди от него, остави му детето и го напусна. Еми докато тя не си прибра детето обратно, той успя да живее само с един, висок 1.92м!!!!!! крокозавър. Само крокозавърът можеше да работи, да дава пари в къщи, да гледа детето и да му пуска. Аз спрях и да се виждам с него като са заедно, а тя ме хареса и искаше да сме приятелки. Смотана приятелка не ща. Беше с 5г по-млада от мене, но имаше пилешки профил с гнусен, орлов нос и недоразвита долна челюст. Всичките ми приятелки бягаха като я видят. Преди детето излизаше със супер мадами.

# 156
Черна станция
Да, в добра форма - без шкембе и с BMI  в нормата. Но плочките вече са в графа вманиачаване - изискват много тренировки, химия и зверска диета, която за повечето хора не си струва. Освен ако си вманиачен, както казах.
Иначе по твоята логика някой мъж може да каже, че мъжът не е мъж ако не е над 185 см, или ако не печели над 10 000 месечно, или ако не говори като родни няколко езика... Все крайности.

Не е точно това, което имах предвид. Има нормални мъже с хубави тела без химия, но те внимават какво ядат и със правилната тренировка + кардио се получават добри резултати.

Преди години се контузих доста сериозно, през което време не можех да карам колело, да клякам, да скачам, да бягам или да правя нещо което натоварва много тялото ми. Това, което можех да правя беше да се разтягам, а аз никога не се разтягам… това направих и постепенно лекувах нараняването.
Увеличих лежанката, лицевите опори и набиранията и направих тонове коремни упражнения. Това, което правите е това, което можете да направите. Номерът нещото върху което искате да се съсредоточите, е да станете наистина добри в нещата, които обикновено не правите когато сте здрави.

# 157
Абе какъв мускулест е мъж 65 кг, над 1.90?!? Това си е Освиенцим.

# 158
Невена, ама ти верно по хърбави си падаш. Моят мъж е 1.92 и сега го питах колко кг е. По последни данни -  96. Няма шкембе, ама няма и плочки, не че искам, де.
65 килограмов мъж и аз бих завела на доктор🙄

Нено, тия профили и релефи може да си ти полза само за съревнование с други мъже. Много малко жени харесват чак такива мускули и наистина помисли дали си струва толкова химия да причиняваш на тялото си, стори ми се, че си млад мъж по снимката.

# 159
Мъжът трябва да се поддържа в добра форма, мъжете в България след 30 години вече са в ужасна физическа форма, затлъстели с големи кореми. Ако ги накарам да работят с мен цял ден навън в тази жега, едва ли ще издържат и час..моите колеги ме определят като скала. Grinning
Те фитнес батките-химици много ме съмнява да издържат. Най издържливите, които съм виждал са едни ромляни дървари, сравнително слаби като телосложение, мятат дърва по тежки от тях от тира на жегата и хич не им дреме.

# 160
  • Paris, France
Абе какъв мускулест е мъж 65 кг, над 1.90?!? Това си е Освиенцим.

Ами има си видими мускули, широки рамене, супер тесен таз, мускулести бедра, талийка на оса и е хубав мъж, и в костюм, и гол 🤣. Е, гол не съм го виждала. Не е Освиенцим със сигурност. Ако му видиш мускулната маса от MRI, по-висока е от тази на много дебелаци. 3% мазнина има гадината, без диети, без спорт. Женското око понякога бърка мускулна с телесна маса. Примерно на мене щангистите не ми харесват като телосложение. Имат мускули, но имат и сланина. Не знам защо, а уж не ядат и не пият вода преди състезание.

Въпросният хърбел е много силен. Мести гардероби, повдига мотор сам. Може да премести 20 пълни куфара, по 2 по 2 на главата и не се задъхва, а от същото щангисти пухтят.

# 161
1.95, 65 кила, широки рамене и мускули.
На черешата.

# 162
Невена, мускулите тежат. Как тоя е тоолкова мускулест, а тежи само 65 кг? То жена ще е жив хърбел при 1.90, ти се опитваш да ни убедиш в противното за мъж?!?

# 163
Тва е тапициран скелет бе, нещо или килограмите не са толкова, или няма може да вдигне по тежко от лъжицата

# 164
Щангистите нямат сланина, освен най-тежките. Но и не работят специално за релеф, защото това изтощава. Не правят и кой знае какво кардио, защото на тях им трябва взривна сила. Аз съм тренирала лека атлетика и съм ги виждала как подскачат над хърделите бетер лекоатлети. 

Общи условия

Активация на акаунт