💛 Юнски бебета 2024г. - Тема 1 💛

• 20 677
  • 771
  •   1
Отговори
# 135
Аз давам Лефакс профилактично от няколко дни. Ама по 2-3 пъти на ден, не е на всяко хранене. Покиселя ми повече една вечер и реших да го започнем и дори и така нередовно приемане има ефект. Иначе и боб и зеле съм яла, не е имала проблем. Да чукам на дърво да му е леко на детенцето.
Запек имах и аз като се върнах от болницата, май също с повече пиене на вода мина. Иначе аз ям всеки ден плодове и зеленчуци основно и въпреки това се получи след раждането.
Вашите бебета сутрин кога стават? Моята хубостница днес в 11:30 чак, довечера ще духам супата усещам 🙄😁

# 136
Днес съм направила крем супа от зеленчуци и червена леща, да видим ще има ли ефект Simple Smile
То вече се чудя какво да сготвя, хем да се яде от всички, хем да е разхлабващо, хем да не пречи..
Ако някой ползва колийф да ви кажа , че в едната аптека предлагаха 7мл за 31лв и 15мл за 37 лв. Поразрових се и го открих в друга аптека 15 мл за 31 лв. Голямата опаковка едва стига за 10 тина дни...направо тези хора не знам как я мислят тази работа, всичко е безумно скъпо.
Вчера педиатърката изписа един крем  на адерма, 46 лв.. разрових се и него го открих за 31лв. Млякото 50 лв. Добре, че е основно на кърма.
Пак си измрънках Simple Smile
Моето вчера се събуди в 11:30, днес в 5 часа после едва заспа в 8 без нещо до 9:20.  Общо взето всяка сутрин е различно.

# 137
Преди година-две питах една приятелка дали бебешките стоки/услуги са по-скъпи от сватбените. Тя се засмя и каза, че ако на нещата за сватба добавят по две нули отзад, то на бебешките са 3-4. Наясно са, че ще ти се наложи да ги закупиш, възползват се... Тъжната реалност.

# 138
Не знам в кои аптеките си гледала, но да знаете, че Фрамар са най-скъпи. Като търся нещо винаги ми излизат те първо в търсачката и чета инфо от тях, но цените са им безумни. Има сериозни разлики. Не знам как още съществуват.
Ставането сутрин е различно. Зависи кога й е било предното. От както спрях да я будя по час, никакъв ред 😃 Днес спа до 9, но имахме едно хранене около 12 и към 4/4.30. Горе долу на 4 часа се буди.
На колко дни сте и колко мл яде вашето бебе?
Днес бяхме на бебешка фотосесия. Много мили снимки станаха. Като цяло беше спокойна, но откарахме 4 часа в студиото. 2 пъти яде, напишка дивана… луда работа 😃😃

# 139
Аз давам Лефакс профилактично от няколко дни. Ама по 2-3 пъти на ден, не е на всяко хранене. Покиселя ми повече една вечер и реших да го започнем и дори и така нередовно приемане има ефект. Иначе и боб и зеле съм яла, не е имала проблем. Да чукам на дърво да му е леко на детенцето.
Запек имах и аз като се върнах от болницата, май също с повече пиене на вода мина. Иначе аз ям всеки ден плодове и зеленчуци основно и въпреки това се получи след раждането.
Вашите бебета сутрин кога стават? Моята хубостница днес в 11:30 чак, довечера ще духам супата усещам 🙄😁

Убедих се, че на едни влияе храна, на други не. Второто ми дете беше абсолютна мечта. Ядеше,спеше, не ревеше.

Може ли да ми изпратиш на лефакса съдържанието?

# 140
Това е, пише на немскии много не му разбирам, но основната съставка е симетикон. На другата ми дъщеря давах Инфакол, пак със симетикон и от него също бях доволна. Но и тя нямаше много много колики.

# 141
Няма ли листовка с пълния състав заедно с помощни вещества? Иначе знам, че е със симетикон. Еспумизана е същото, но помощните вещества категорично не ме устройват, ако реша изобщо да пробвам някога.

# 142
Знам, че се избягва симетикона, но не знам защо. Съжалявам, ако въпроса ми е тъп 😃 Иначе приятелка ми препоръча Санколик. Тя е много доволна. С копър, анасон и мента е. Май го писах в някоя тема, но не помня тук или майската. Извинете, ако се повтарям, но ми се сливат теми и дни 🤣

# 143
Някои деца се запичат от симетикона. Пробвала съм при първите две, не са се запичали. Но и двете са кърмени на поискване, с АМ мисля е по-рисково.

# 144
Моята ака един път на ден и се чудя дали да не й сменя млякото. Малко ме е страх да не стане по-зле.

# 145
Има, вярно. Заповядай 🌺 А кое те притеснява от помощните вещества
Няма ли листовка с пълния състав заедно с помощни вещества? Иначе знам, че е със симетикон. Еспумизана е същото, но помощните вещества категорично не ме устройват, ако реша изобщо да пробвам някога.

# 146
Моята ака един път на ден и се чудя дали да не й сменя млякото. Малко ме е страх да не стане по-зле.
Бях на аптамил за новородено, бебето получи ужасен запек .Смених го с новарак ит против запек и наистина действа.

# 147
Ние сме на Хип. Няма запек, но ако по-малко, а знам, че трябва повече да са изхожданията за денонощие.

# 148
Много ти благодаря, Фрезия 🤗
Няколко неща ме притесняват: Макрогол, алуминиевата сол, цикламат и захарин.

# 149
Ох как ви пропускам, като ме хване ежедневието. Grinning
Ние вчера бяхме на консултация, почти 1кг е качила за 1 месец девойката, всичко и е точно, другия месец на 6ти ни е следващата дата и ако всичко е наред почваме с ваксините тогава. Голям страх и ужас са ми, но поне педиатъра ми също ги разделя и не бие по повече от една в един ден, та за това сме на една вълна. Вигантол ни изписа, но да ви питам как и кога го давате? Аз сутринта и сложих 2 капки в лъжичка с кърма и така го дадох, но явно не и е много вкусен, според мен половината го изплю.
И още един въпрос. По колко будуват вашите дечица? Ние ден с ден нямаме. На почти 40дни е, някои дни половината ден си е будна, други като днес например само спи, дори едното ядене насън го изяде Grinning не мога да не призная, че ми дава шанс да почивам така, но се чудя дали е нормално.

Общи условия

Активация на акаунт