💛 Юнски бебета 2024г. - Тема 1 💛

• 20 258
  • 771
  •   1
Отговори
# 765
При нас е същото, вчера голям рев, заспива и се стряска, буди се ужас ...и днес за разкош вирус...повръща, моля се само да няма разтройство. Сега я наблюдаваме, дано ни се разминат системите и лежането в болница. Баба ми и тя е с този вирус, откъде са го лепнали не знам... Аптекарката каза, че цял ден само такива клиенти има, повръщане и разтройство..

Ние го изкарахме. Бебето веднъж повърна и веднъж с разтройство. След това беше отпаднало около два часа и само спеше. Събуди се за кърмене точно три часа след предното кърмене.
Аз го изкарах два дена преди това и бях много зле 24 часа. Според мъжа ми съм му предала антитела, дали е вярно не знам.
Леко боледуване!

# 766
Може ли нова тема 😊

# 767
При нас е същото, вчера голям рев, заспива и се стряска, буди се ужас ...и днес за разкош вирус...повръща, моля се само да няма разтройство. Сега я наблюдаваме, дано ни се разминат системите и лежането в болница. Баба ми и тя е с този вирус, откъде са го лепнали не знам... Аптекарката каза, че цял ден само такива клиенти има, повръщане и разтройство..

Мале, отврат! Горкото! 😰
Днес преди обяд още ми се виеше свят! Брат ми и той е с този вирус, освен нас. Коварно нещо е. Дано бързо и безопасно ви мине!!! Консултира ли се с джипито? Хидратин алфа, може ли под някаква форма да й се дава, за да не се обезводни? Бързо оздравяване!!!🍀🙏

Ние го изкарахме. Бебето веднъж повърна и веднъж с разтройство. След това беше отпаднало около два часа и само спеше. Събуди се за кърмене точно три часа след предното кърмене.
Аз го изкарах два дена преди това и бях много зле 24 часа. Според мъжа ми съм му предала антитела, дали е вярно не знам.
Леко боледуване!

Това за антителата и аз си го мислех, дали е възможно .. 🤔

# 768
Ходихме в майчин дом на преглед, казаха да наблюдавам напишканите памперси, линекс бебе и вомитусхил да давам. Основно спи днес, буди се цоква малко и заспива, гледам да суче, а не от шише за да не повръща.  Взех и за вкъщи един пробиотик да пием всички.

# 769
Карина, добре е че не са ви приели. Дано бързо да се оправяте!
Аз днес оставих бебето на ММ да я приспива на обяд и птидох да приспивам каката. Той не можал да я приспи навреме, тя се преуморила и в резултат спа само 40 минути на обяд. А иначе спи по два часа

# 770
forest и при моят преди няколко дни имаше изхождане с нишки кръв😓😢 и отидохме да даде кръв и тампон за изхожданията.
С кръвните му пуснаха някакви маркери които показват дали в организма му има някакви алергични реакции. Преди да спираш кърменето и да поставите тази диагноза, ако искаш пуснете и вие тези неща да видите.
Стискам ви палци да не е алергия♥🙏🏻♥!
На мен ми дадоха и друго предположение, повече свързано с дразнене на съомахчето и стомашните сокове от често кърмене. ( нали сме на поискване). И ми казаха да тествам най често на 3 часа хранене. В някои моменти беше трудно да го разсейвам, но повече кръв в 💩не сме имали и пак се върнаха по жълти ( че бяха по едно време по течни зеленикави или кафяви.
Ох дано това да е бил проблема, но ще видим понеделник резултатите! И аз се надявам да не е алергия и да трябва да спирам кърменето😢😓! С този толкова хубаво ни се получава кърменето ( след толкова упорство и трудности които имах с първият ми младеж)!!!
Някой ако има други съвети или нещо подобно е минал???
ъпдейт за разстройството на малкия: продължава вече месец, като се появиха и нишки кръв...в сряда сме на гастро отново, като педиатърът ни предупреди, че вероятно ще спрем кърмата и ще мине на специално АМ. Съмненита са за непоносимост към лактозата на кърмата. Аз съм на доста строга диета, давахме какво ли не на детето и ефектът е нулев. Мъка ми е, защото много ми харесва да го кърмя, имам и много кърма и ползите са ясни, но в крайна сметка явно нещо го тормози и ако така ще му е по-добре, така ще направим... Sad

# 771
Момичета, заповядайте в новата тема: https://www.bg-mamma.com/?topic=1683955

Общи условия

Активация на акаунт