Запознайте се с продуктите на Cetaphil и се уверете лично в техните качества

• 14 059
  • 449
  •   1
Отговори
# 255
Бих се радвала да тествам продуктите, описанието им звучи чудесно!

# 256
Да бих използвала продуктите на cetaphil, защото кожата ми се нуждае от постоянна хидратация.

# 257
Да, бих използвала продуктите на Cetaphil заради хидратиращите им свойства и заради това, че не дразнят кожата. Аз съм с много светла и чувствителна кожа, като от някои продукти съм получавала зачервявания по лицето. Така че със сигурност бих пробвала Cetaphil.

# 258
С удоволствие бих пробвала продуктите,защото кожата ми суха и има нужда от  хидратация. Все още не съм срещнала точният продукт и се надявам
Cetaphil да  е точният.

# 259
Бих се радвала да изпробвам продуктите на Cetasphil. Кожата ми е суха и ще съм щастлива най сетне да открия моя продукт, от който да съм доволна.

# 260
С удоволствие бих пробвала продуктите.  Със светла и чувствителна кожа съм, със слънчева и студова алергии и много трудно откривам " моята" козметика.

# 261
Бих използвала продуктите на Cetaphil, тъй като нямам “любима марка”, още не съм открила продукт, който да ми хареса до такава степен, че да го закупя отново. Надявам се сега да я открия!

# 262
Бих използвала продуктите на Cetaphil, защо описанието им е подходящо за моята бала кожа. Зимата е много суха от студа, лятото изгаря лесно и е чувствителна, а повечето слънцезащитни ми създават проблеми.

# 263
Да, бих използвала тези продукти. Харесва му, че нямат сулфати, с имат хидратиращи свойства.

# 264
Бих опитала, защото кожата ми е смесен тип- на места суха, дразнеща, дори със сърбеж, особено през студените месеци, на места пък мазна.
Трудно успявам да намеря подходящи продукти и от описанието им, мисля, че ще са идеални за състоянието на кожата ми.

# 265
Да, бих използвала продуктите Cetasphil, защото кожата ми е  чувствителна и смятам, че ще са подходящи за мен.

# 266
С най - голямо удоволствие бих изпробвала продуктите на Cetaphil. Имам чувствителна и светла кожа склонна към зачервяване и алергии и са малко марките, които ми влияят добре. С голям интерес бих се запознала с вашата.

# 267
Бих използвала продуктите на Cetaphil заради хидратиращите им свойства. Постоянно съм в издирване на хидратиращи продукти, защото съм със склонна към засушаване кожа, която с годините става все по суха.
С удоволствие бих пробвала вашите продукти, защото по описание са точно това, което търся в грижата за кожата си.

# 268
  • Sofia
Включвам се в играта с удоволствие. Имам розацея и в следствие на суха и опъната кожа на лицето имам сърбеж и обриви, сега в летния период е много по-добре и по лесно, но в преходните сезони изпитвам трудности и ако има продукти успяващи да ми помогнат много бих се радвала.

# 269
  • Бургас
Ще се радвам, ако мога да тествам вашата козметика. Кожата ми е доста чувствителна и алергична. Трудно ми е да попадна на нещо подходящо за мен, в резултат на което лицето ми пламва и се зачервява ужасно.
Целогодишно ползвам и защитен  50 фактор, без който ми е немислимо да изляза навън.

Общи условия

Активация на акаунт