Запознайте се с продуктите на Cetaphil и се уверете лично в техните качества

• 12 626
  • 449
  •   1
Отговори
# 435
Да, бих искала да използвам продуктите и особено ме заинтригува хидратиращия лосион за тяло, тъй като имам суха кожа и в търсене на подходящ подобен продук за лятото.

# 436

Изтеглени са късметлиите, които печелят продукти на Cetaphil.

Потребителите, които ще имат ангажимент за ревю в темата са:

Elenka Elenka
White Angel
maia_at
Kisses
Aвгустинa
beauty_magnolia
Hope17
Kalinka15
Блосъм
RLY

Потребителите, които ще получат продуктова анкета след теста са:

змейковица
Sivi
vezni_
Ранобудна
miros1974
elichka4
NellyG
Тарталета
geri123456789
Stefek78
petia_vj
optimist11
D_e_s_i_t_o
Chris Chris
Гелева
SsSa
Белл
Billie Jean
Лятна буря
кукумицинка
v.1330
Vessi*
katerina_girl
freyaline
Bellatrix*
MeriPopins
social girl
Leiny
geri...
lavendary
Linofrina
monii
Bobby®
TheMusicQueen
Denyyy
SummerStorm
kroki_kk
MARINA 2000
denitsa_85
pgeober

Честито!

Очакваме печелившите да се свържат с нас най-късно до 23:59 ч. 16.07.2024 г. на e-mail: games@neg.bg, като упоменат, че са победители в играта на Cetaphil и напишат потребителското си име, електронната поща, с която са регистрирани във форума, както и координати за получаване на наградата

- три имена
- адрес за доставка (моля, отбележете само желан офис на СПИДИ)
- телефон за връзка

ВАЖНО!
Наградите ще бъдат изпращани поетапно след 12.07.2024 г.

Благодарим на всички за участието!

# 437

Скъпи потребители,

Напомняме Ви, че първите 10 печеливши могат да се включат отново в темата, за да споделят своите впечатления от продуктите на Cetaphil. Това са: Elenka Elenka, White Angel, maia_at, Kisses, Aвгустинa, beauty_magnolia, Hope17, Kalinka15, Блосъм, RLY.

Останалите 40 победители ще получат на имейл до няколко дни кратката ни продуктова анкета.

Темата ще е отключена от 30.07. до 06.08. вкл.

Благодарим Ви предварително!
Вашата обратна връзка е важна за нас!

Екипът на Cetaphil България

# 438
Благодаря за напомнянето!
Радвам се, че първа ще дам отзив.
Останах много приятно изненадана от двата продукта, особенно от лосиона за тяло.
За мен лично сте уцелили десятката. Лятото какъвто и лосион да сложа сутрин до вечерта кожата го е абсорбирала и пак изпръхва, докато с този лосион това не се случва. Рзбира се след душ отново нанасям. Кожата ми е доста чувствителна, лосоина не я дразни по никакъв начин! Ценя особенно високо това, че няма аромат, защото ползвам освежаващи спрейове с аромати (същите като парфюма, който ползвам), които не бих могла да ползвам ако лосоина имаше аромат.
Почистващата емулсия е много нежна, много добре почиства кожата ми, както и леко овлажнява. След почистване не чувствам кожата обтегната и нямам неистовата необходимост незабавно да си сложа крем.
Благодаря, че ми предоставихте възможността да пробвам тези продукти, защото в бъдеще това ще е моята козметика (трудно се пречупвам да пробвам нещо ново защото често съм разочарована)!

# 439
  • София
Аз все още не съм получила нищо, а съм част от печелившите.

# 440
Здравейте, за краткото време през което ползвах продуктите мога да кажа ,че съм доволна.Почистващата емулсия е прекрасна не дразни и не изсушава кожата, кожата ми е нормална.Хидратиращия лосион съм ползвала само върху лицето си и мога да кажа, че със сигурност ще ползвам вашите продукти.Благодаря зя наградата и бъдете здрави!

# 441
Здравейте аз получих продуктите доста бързо и веднага започнах да ги ползвам ,възхитена съм от лосиона за хидратирация в момента го използвам с ултразвук върху ръцете си и много добре ми действа.  Почистващата емулсия обаче не е моето нещо ,тъй като ми дразни лицето, но моя съпруг я ползва с удоволствие, не го дразни и не му изсушава кожата . Благодаря ви бих продължила да ползвам продуктите ви .

# 442
Здравейте!
Аз също съм много доволна и от двата продукта. Ползвам почистващата емулсия всяка вечер, след нея нанасям лосиона за хидратирация. Кожата ми сутрин е много свежа и хидратирана.
Малкото ни дете е с много суха, атопична кожа, особено в областта на свивките на ръцете и краката. Т.к. сега не е със силно раздразнена кожа и не се налага да ползваме специално направения мехлем, изпробвах лосиона за хидратирация и върху него. Няма никакво дразнене на кожата, а само приятно усещане.
Благодаря ви!

# 443
  • Там...
Благодаря за възможността да изпробвам продуктите на Cetaphil! Използвам емулсията и лосиона само за лицето си, тъй като само там кожата ми е проблемна и чувствителна. Изключително съм доволна от действието им върху нея! Не я изсушават, не предизвикват излишно отделяне на себум, което се случва с 90% от изпробваните други продукти от мен. Харесва ми също така, че не са ароматизирани, което е допълнителен дразнител за моята кожа. Благодаря отново!

# 444
Здравейте,
Благодаря за прекрасните продукти на Cetaphil!
Тъй като кожата ми е изключително чувствителна и първо пробвах с лосиона на малка зона на кожата на ръката. Но след това смело започвах да използвам всеки ден.
Абсолютно гарантирам,че са много качествени продуктите, без мирис, без неприятни следи по кожата, с изключително изчистен състав. А хора като мен, с чувствителна и раздразнителна кожа, която е и склонна към дерматит - много внимателно подбират само медицинска козметика.

В момента продуктите на Cetaphil са намалени в една онлайн аптека ( за да не е реклама, няма да напиша фирмата), съответно се запасих с още продукти на фирмата. Simple Smile

# 445
бих искала да използвам продуктите и особено ме заинтригува хидратиращия лосион за тяло, тъй като имам суха кожа и в търсене на подходящ подобен продук за лятото

# 446
Здравейте!
Ползвам емулсията и лосиона на Cetaphil от близо две седмици и съм много доволна от състоянието на кожата ми. И двата продукта са без аромат и лесно се нанасят върху кожата. Емулсията за момента съм я ползвала само на лицето и с вода/изплакване (може и без). Не усещам дразнене, опъване или друг дискомфорт. Лосиона нанасям по цялото тяло. Имах няколко участъка с доста суха кожа, която след 3-4 дни вече беше мека и гладка.
Благодаря за наградата!

# 447
Много се зарадвах,че бях изтеглена точно за тази награда.Получих ги старателно опаковани с рекламна брошурка,от която в последствие си поръчах и други продукти Simple SmileИзмивният продукт ползвам за луце и съм възхитена.Не създава усещане за опъване,изпръхване или недостатъчно почистване.Лисионът нанасям по цялото тяло,страдам от доста суха кожа нa места.Успя да хидратира добре,не оставя мазен филм.Определено са моите продукти и убедено ги препоръчах и на приятелки Simple Smile

# 448
За краткото време, през което използвам почистващата емулсия и хидратиращия лосион на Cetaphil, усещам разлика върху кожата си в сравнение с другите продукти, които използвах.
Почистващата емулсия е с много приятна консистенция. Използвах я с и без отмиване. След измиване кожата е мека и хидратирана, добре отстранява грима. За мен беше изненада, че е без аромат, рядко срещам продукт без аромат.
Хидратиращият лосион също се оказа подходящ за моята кожа. Лятото от излагането на слънце кожата ми става суха. След нанасяне на лосиона се усеща как кожата "омеква". Няма мазен ефект и се усеща хидратация продължително време. Продуктът също е без аромат.
Благодаря за възможността да пробвам нови за мен продукти. Това е много добър начин за запознаване с марката и продуктите й. Разфасовката на двата продукта е в идеален за тест размер - нито много голяма, нито много малка, но достатъчна, за да се види ефект от продуктите.
Бях любопитна и разгледах останалите продукти на марката. Ще продължа да използвам почистващата емулсия. Закупих си измивна пяна и ултрахидратиращ лосион, който е в перфектен размер за дамска чанта и ще го използвам като крем за ръце.

# 449
Здравейте.
Благодаря за наградата!
Почистващата емулсия използвах само с вода до този момент. Ще опитам и начина без вода.
Кожата ми стана доста суха, опъва и имам нужда от точно такива продукти. Успокоена и хидратирана я усещам след измиване, а в същото време почистена и нямам притеснение, че е останал грим или ежедневно замърсяване. За мен е много важно, че емулсията е некомедогенна, заради Т-зоната.
Приятно е усещането за мека кожа без опъване, която емулсията оставя.
За пълна защита на кожната бариера ползвам лосиона, който до следващото измиване поддържа кожата ми мека и успокоена без сухота.
Това са моите продукти, ще продължавам да ги ползвам, за да имам здрава и спокойна кожа.

Общи условия

Активация на акаунт