Запознайте се с продуктите на Cetaphil и се уверете лично в техните качества

• 12 508
  • 449
  •   1
Отговори
Повече от 75 години марката Cetaphil се ползва с доверие от клиентите с чувствителна кожа. Продуктите с марката Cetaphil са подкрепени от 600 клинични проучвания върху над 35 000 пациенти, за да осигурят най-ефективната комбинация от съставки за чувствителната кожа. С непрекъснатото провеждане на стриктни клинични тестове Cetaphil спечели репутацията си на №1 марка за грижа за чувствителната кожа, препоръчана от лекари в САЩ и други страни по света.

Почистващите продукти за лице и тяло на Cetaphil нежно и ефективно почистват замърсяванията, грима и отстраняват излишната мазнина, без да изсушават кожата. Тези продукти са идеални за поддържане на чувствителната кожа здрава и хидратирана. Не съдържат сулфати, аромати и сапун, не предизвикват раздразнение, некомедогенни и хипоалергенни. Ежедневната употреба на продуктите оставя кожата гладка,  успокоена, подхранена и хидратирана.

Хидратиращите продукти за лице и тяло на Cetaphil осигуряват незабавна и трайна хидратация. Клинично доказано подхранват сухата кожа след 24 часа, като свързват водата с кожата и предотвратяват загубата на влага. Рехидратира и поддържа хидратацията на кожата 48 часа след едно нанасяне. Продуктите се абсорбират незабавно и оставят кожата гладка, мека и защитена. Не съдържат сулфати и аромати, също така са некомедогенни и хипоалергенни.

Продуктите Cetaphil съдържат основни съставки, за които е доказано, че укрепват кожната бариерна функция. Ниацинамид (витамин B3) и пантенол (провитамин B5) успокояват чувствителната кожа, за да намалят възпалението, сухотата и зачервяването. Освен това глицеринът хидратира външния слой на кожата, като спомага за поддържането на функцията на епидермалната бариера. Използвайки тази комбинация от съставки, препоръчани от дерматолог, Cetaphil подобрява цялостното качество на чувствителната кожа, като същевременно се облекчават раздразнението и дискомфорта.

Активните съставки на Cetaphil защитават срещу 5-те признака на чувствителност на кожата – сухота, раздразненост, неравна повърхност/грапавост, опънатост и отслабена кожна бариера, което го прави избора на експерта за грижа за чувствителната кожа.

Cetaphil е подходящ за всички типове кожа, включително суха, чувствителна кожа, и такава, склонна към състояния като екзема, розацея и псориазис. Нашите нежни, но ефективни продукти са съвместими с локално лечение. В продължение на 75 години Cetaphil е експерт по чувствителна кожа, който клинично доказано успокоява, хидратира и подхранва чувствителната кожа.

Включете се в играта и тествайте продуктите на Cetaphil!
Включете се в дискусията и споделете в коментар бихте ли използвали продуктите на Cetaphil и защо биха били подходящи за вашата кожа.
На 10.07.2024 г. ще бъдат изтеглени 50 от всички включили се в дискусията потребители, които ще получат  Cetaphil Нежна почистваща емулсия за лице и тяло и Cetaphil Хидратиращ лосион за лице и тяло за суха, нормална и чувствителна кожа срещу ангажимент да споделят своите отзиви от продуктите – 10 от участниците в кратко ревю в темата и 40 участници чрез попълване на анкета.

Запознайте се с общите условия на играта ТУК.

Последна редакция: ср, 03 юли 2024, 11:26 от Жaклин

# 1
  • При децата ми
С удоволствие бих използвала продуктите на Cetasphil. Кожата ми е суха и бих се радвала да пробвам продукт, който досега не съм.

# 2
Да, бих ги използвала, защото кожата ми е много чувствителна и склонна към петна и екземи.

# 3
  • София
Да, бих използвала, кожата ми е много чувствителна и след като станах майка, с тъмни петна.

# 4
С чуствителна кожа съм и бих пробвала с удоволствие продуктите на Cetasphil.

# 5
  • София
Бих използвала продуктите на Cetaphil заради хидратиращите им свойства.
Редовната грижа за кожата е важна за поддържане на състоянието и.

# 6
Да, бих ги използвала, защото кожата ми е суха и доста чувствителна и бих се радвала да ги тествам дали ще ми подействат добре.

# 7
  • Gulyantsi
Здравейте, бих се радвала да изпробвам продуктите и да споделя мнение, защото имам суха кожа, която е чувствителна и раздразнителна към някои съставки.

# 8
Бих пробвала продуктите, защото кожата ми е суха, с белещи се участъци и сега лятото след излагане на слънце се нуждае от допълнителна хидратация и подхранване.

# 9
Да, бих използвала продуктите Cetasphil, защото кожата ми е суха и чувствителна и смятам, че ще са добри за мен.

# 10
Здравейте, бх използвала продуктите на Cetaphil имайки предвид, че съм със суха кожа и са подходящи за мен.

# 11
бих пробвала продуктите на cetaphil. с чувствителна кожа склонна на дерматити съм и съм в постоянно търсене на подходящи продукти.

# 12
С удоволствие бих пробвала продуктите.Предпичитсм такува без аромати,кожата ми в чувствителна,страдам от раздразнения и искам да ги включа в рутината си за почистване Simple Smile

# 13
Да, бих ги използвала всеки ден за хидратация и омекотяване на кожата.

# 14
Бих използвала Вашите продукти, поради укрепващото им и успокояващо действие. Също така, заради нужната хидратация и облекчаване на раздразненията.

Общи условия

Активация на акаунт