Запознайте се с продуктите на Cetaphil и се уверете лично в техните качества

• 12 624
  • 449
  •   1
Отговори
# 45
Да, бих използвала продуктите на Cetaphil. Кожата ми е склонна към раздразнения и обриви, а продуктите са с изчистен състав. Когато бях по - млада използвах тоалетно мляко, после го замених с мицеларна вода. Ще се радвам да ползвам продукт, който ми напомня на миналото, но с много по - добър състав.

# 46
Бих пробвала тези продукти. Впечатли ме това, че хидратира кожата за дълго време, така ще отпадне необходимостта от ежедневно нанасяне на лосион.

# 47
  • Пловдив
Бих пробвала продуктите с удоволствие. Кожата ми е светла, тъничка и суха. Има необходимост от хидратация през всеки сезон Blush

# 48
  • София
С най-голямо удоволствие бих пробвала продуктите на Cetaphill, защото кожата ми е екстремно суха /бедна на липиди/, чувствителна и лесно раздразнителна.

# 49
Бих пробвала продуктите, защото кожата на лицето ми е много чувствителна, суха, опъната и с често появяващи се петна.

# 50
С удоволствие бих пробвала почистващи и хидратиращи продукти на Cetaphil. С мазна към нормална кожа съм.

# 51
С удоволствие бих изпробвала продуктите Ви, тъй като имам чувствителна кожа. Трудно намирам подходящи продукти, от които да не се зачервява.

# 52
Здравейте с чувствителна кожа съм и определено ме заинтригува марката. С удоволствие бих изпробвала продуктите заради изчистения състав, както и поради причината,че е клинично и дерматологично тестван.

# 53
  • Лясковец
Да, бих ги използвала тъй като кожата ми е склонна към петна,често пъти е зачервена заради естеството на работата ми.

# 54
Бих използвала продуктите щом стават и за чувствителна ,суха кожа.

# 55
Да, бих ги използвала, защото кожата ми е много чувствителна и суха.

# 56
До момента не съм използвала тази козметика, но с удоволствие бих я пробвала. Кожата ми е доста чувствителна и леко суха.

# 57
С удоволствие бих изпробвала продуктите на Cetaphil, най-вече защото цял живот се боря със суха кожа, дори и сега в летните месеци ми е изключително трудно да я хидратирам.

# 58
С удоволствие ще продвам продукти Cetaphil. Кожата ми е смесена, през лятото се появават петна, които не успявам да контролирам. Хидратиращите продукти са мой приоритет.

# 59
  • плевен
С удоволствие бих използвала   Вашите продукти-Cetasphil.Кожата ми е чувствителна и склонна към петна,необходима и е трайна хидратация.

Общи условия

Активация на акаунт