Запознайте се с продуктите на Cetaphil и се уверете лично в техните качества

• 13 066
  • 449
  •   1
Отговори
# 60
Cetaphil - защото почистват замърсяванията, грима и отстраняват излишната мазнина, без да изсушават кожата.

# 61
  • София
Само съм виждала продуктите на Cetaphil, с удоволствие бих ги пробвала. Кожата ми е суха и винаги търся начин да я поддържам хидратиране.

# 62
  • Габрово
Да, бих използвала, кожата ми е много чувствителна и суха.

# 63
Да, бих  използвала   cetaphil,  кожата ми е склонна към петна, особенно през лятото.Нуждае се   от допълнителна хидратация и подхранване.

# 64
  • Countryside
Да, бих ползвала продуктите на Cetasphil, досега не съм, но звучат много добре. Кожата ми чувствителна, а като цяло и суха.

# 65
  • София
С удоволствие бих пробвала продуктите. Харесвам много и ползвам такива за лице, които съдържат ниацинамид. Сега съм си поръчала един корейски серум със 70 процента да го пробвам.

# 66
Бих използвала с удоволствие продуктите на Cetaphil, поради това, че активните съставки на Cetaphil защитават кожата от сухота, раздразненост, грапавост, опънатост и отслабена кожна бариера.

А сподобността да хидратира и подхранва чувствителната кожа е изключително важна за мен.

# 67
  • Велико Търново
Да, бих ги ползвала. Кожата ми е суха и чувствителна и смятам, че ще бъдат подходящи.

# 68
Да, ще се радвам да пробвам продукти на марката. Кожата ми е много суха и чувствителна и има нужда от хидратация и подхранване.

# 69
Бих пробвала продуктите на Cetaphil, защото кожата ми е много чувствителна и винаги съм в търсене на нови продукти, подходящи за нея.

# 70
Не съм използвала, но бих с удоволствие. Кожата ми е суха и постоянно я хидратирам, дори и през лятото.

# 71
  • София
Да, бих ги използвала, защото кожата ми е чувствителна и склонна към екземи и смятам, че ще бъдат подходящи за мен.

# 72
Да, бих използвала продуктите. Заинтригувана останах от прочетеното в 1 пост. Кожата ми е "жадна", лесно се зачервява и бели.

# 73
Кожата ми е суха и чувствителна. С удоволствие бих пробвала продуктите на Cetaphil

# 74
  • София
Бих използвала продуктите на Cetaphil, защото имам суха и тънка кожа, нуждаеща се от постоянна хидратация, за да изглежда добре и да се предотврати отпускане и преждевременно стареене. Освен чрез добра храна, ми се налага да подхранвам и външно с подходящи продукти.

Общи условия

Активация на акаунт