Запознайте се с продуктите на Cetaphil и се уверете лично в техните качества

• 13 071
  • 449
  •   1
Отговори
# 75
  • София
С удоволствие бих пробвала продуктите на Cetaphil, защото кожата ми е суха, чувствителна и склонна към образуване на екземи,

# 76
  • София
С удоволствие бих пробвала продуктите,защото кожата ми е суха.От това което прочетох не бих се поколебала да пробвам:)

# 77
  • София
Да, бих използвала продуктите на Cetaphil, защото чувствителната ми кожа със сигурност ще ги хареса. Досега не съм пробвала нищо на марката.

# 78
  • София
Бих изпробвала продуктите на Cetaphil с удоволствие. Чувала съм добри отзиви за марката, а кожата ми е доста суха и чувствителна и определено се нуждае от добра хидратация.

# 79
  • Стара Загора
С удоволствие бих пробвала продуктите на Сеtaphil, тъй като кожата ми е суха и чувствителна.

# 80
Да, бих използвала продуктите на Cetaphil, тъй като кожата ми през лятото се изсуши много и не мога да си открия добри хидратиращи продукти.

# 81
Бих ги пробвала, защото кожата ми реагира негативно на доста продукти за почистване и имам нужда от нещо работещо.

# 82
Ето няколко причини, поради които те са подходящи за моята кожа:

Подходящи за всички типове чувствителна кожа: Продуктите на Cetaphil са специално формулирани, за да се грижат за всички типове чувствителна кожа. Те са подкрепени от научни изследвания и клинични проучвания, които гарантират ефективност и безопасност за вашата кожа.
Препоръчвани от дерматолози: Cetaphil е номер 1 препоръчваната марка за чувствителна кожа от лекари и дерматолози.
Използват се ключови съставки: Продуктите на Cetaphil съдържат важни съставки като ниацинамид (витамин B3), пантенол (провитамин B5), керамиди и хиалуронова киселина, които са полезни за различни проблеми с кожата. Те са подходящи за суха, комбинирана, нормална и мазна кожа, както и за кожа, склонна към екзема, акне и зачервяване.
Научно обосновани продукти: Cetaphil разчита на актуални научни изследвания при формулирането на своите продукти, което ги прави предпочитани от дерматолози по света.
Нежни към кожата: Иконичният Cetaphil Gentle Skin Cleanser е един от най-нежните почистващи продукти, подходящи за чувствителна кожа. Той не съдържа сапун и алкални съставки, които могат да изсушат или раздразнят кожата. Също така е хипоалергенен и не засмуква порите, като същевременно хидратира.

# 83
Бих използвала продуктите на Cetaphil заради хидратиращите им свойства.
Редовната грижа за кожата е важна за поддържане на състоянието и. Продуктите са нежни и деликатни и биха се отразили добре на моята кожа. 💎

# 84
  • Пловдив
Бих използвала продуктите на Cetaphil, защото кожата на тялото ми е изключително суха и се надявам да подобрят състоянието ѝ.

# 85
Да, бих използвала продуктите на Cetaphil, особено лосионът за лице и тяло, защото хидратира добре, хипоалергичен е и не съдържа сулфати и аромати.

# 86
  • София
Бих ползвала с удоволствие продуктите на Cetaphil.

# 87
  • София
С чуствителна кожа съм и с удоволствие бих пробвала продуктите на Cetasphil заради хидратиращите им свойства.

# 88
  • Там...
Всичко написано звучи чудесно и точно като за моята кожа! Не мога да намеря подходящата козметика, ще се радвам да имам възможност да изпробвам тази на Cetaphil и се надявам, че ще реши проблемите ми!

# 89
Да, бих се радвала да изпробвам cetaphil продуктите заради това, че имам суха кожа, която се нуждае от добра хидратация.

Общи условия

Активация на акаунт