Запознайте се с продуктите на Cetaphil и се уверете лично в техните качества

• 13 230
  • 449
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Признавам, за първи път попадам на тази марка, но от прочетеното съм не само впечатлена, а и обнадеждена. Ако имам шанс да пробвам  продукти на Cetaphil, не бих се колебала.
 Кожата ми е проблемна,на места суха и се лющи, на други-мазна, с черни точки. По назолабиалната зона е зачервена и, според различни мнения на лекари и козметици, с или екзема, или себореен дерматит, или псориазис, или...
 Какво ли не ми предписваха и препоръчваха, не помогна. От години търся поне намаляване на неудобствата, но  понякога само временен резултат, а с други продукти дори влошаване.
 Дори и не бъда сред печелившите тук, определено ще потърся Cetaphil в аптеки и дрогерии.

Последна редакция: ср, 03 юли 2024, 14:18 от Пеева

# 91
Бих използвала продуктите на Cetaphil, защото имам суха кожа която се нуждае от ежедневна грижа и хидратация. Надявам се, че тези продукти ще ми помогнат да се чувствам по - комфортно.

# 92
Бих опитала и бих ползвала с удоволствие продуктите, защото кожата ми е силно чувствителна, алергична и много суха. Неприятна комбинация, която почти не ми позволява да ползвам каквито и да било продукти.

# 93
Бих използвала, защото имам нужда от хидратация.

# 94
С удоволствие бих използвала продуктите на Cetaphil.
Мисля, че биха били подходящи за мен тъй като кожата е чувствителна.

🍀

# 95
  • София
Определено бих пробвала, с надеждата, че сухата ми и чувствителна кожа ще се повлияе от тях

# 96
С голямо удоволствие бих пробвала продуктите на Cetaphil, защото кожата ми е суха и има нужда от подхранване и хидратация.

# 97
  • Пловдив
За първи път чувам марката, но описанието й ме заинтригува. С удоволствие бих пробвала продуктите, тъй като кожата ми е много бяла и чувствителна, склонна към петна и с годините става все по-суха

# 98
С удоволствие бих пробвала продуктите на Cetaphil, защото кожата ми е много бяла и чувствителна, склонна към дерматити.

# 99
бихте ли използвали продуктите на Cetaphil и защо биха били подходящи за вашата кожа
- Да, бих опитала и ако ми паснат, би ги използвала. Не мога да кажа дали ще са подходящи, но силно се надявам да намеря такива 😊

# 100
Да, бих ги използвала, защото кожата ми е суха и доста чувствителна и бих се радвала да ги тествам.

# 101
С удоволствие бих пробвала продуктите,защото кожата ми е суха.

# 102
С удоволствие бих пробвала продуктите ви,кожата ми е от смесен тип и има нужда от специални грижи.

# 103
Бих използвала продуктите на Cetaphil заради хидратиращите им свойства.

# 104
  • оттам, откъдето започва България
С удоволствие бих пробвала продуктите на Cetasphil.
С годините кожата ми става все по-суха, принципно е и чувствителна, и затова пробвам всеки продукт, който ми обещава гладка, успокоена, подхранена и хидратирана кожа. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт