Запознайте се с продуктите на Cetaphil и се уверете лично в техните качества

• 13 231
  • 449
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Бих пробвала продуктите на Cetaphi с удоволствиеl. Кожата ми е много суха и има нужда от хидратация.

# 106
  • Nesebar
Кожата ми е чувствителна и мазна не понасям много от продуктите на пазара.Бих пробвалаCetaphil.

# 107
Да, с удоволствие бих изпробвала продуктите на Cetaphil, заради хидратиращите им свойства.
Обичам лятото и морето много, но от морската вода и слънцето кожата ми е дехидратирана.
Мисля, че продуктите са подходящи да възстановят кожата ми.

# 108
Да, с удоволствие бих използвала вашите продукти! На места кожата ми е много суха и смятам, че те ще ми помогнат.

# 109
С удоволствие бих използвала продуктите и споделила влиянието им върху моята кожа, която е много чувствителна и се нуждае от хидратация постоянно!

# 110
Бих използвала. За моята кожа биха били подходящи хидратиращите продукти.

# 111
  • Бургас
С удоволствие бих използвала вашите продукти. Кожата на тялото ми е много суха,особенно през студените месеци.

# 112
С огромно удоволствие бих ги ползвала, тъй като кожата ми чувствителна и много трудно си намирам козметика. Да си призная за пръв път чувам тази марка, но след като изчетох всичко за нея, определено ми хареса! Blush

# 113
Бих използвала продуктите от тази марка, понеже са подходящи за всяка кожа.

# 114
Не съм ги ползвала, но изглеждат интересни и с голямо удоволствие бих ги пробвала. Прочетох свойствата им и изглеждат доста интересни.

# 115
То какво ли не сме пробвали за суха кожа. Надеждата, че ще се намери решение, остава.

# 116
Използвала съм Cetaphil  дълго време. Кожата на лицето ми е чувствителна и дехидратирана. Ползвах измивния гел за лице. С удоволствие бих използвала продуктите отново.

# 117
С удоволствие бих пробвала козметиката,понеже кожата ми е пигментирана и суха.

# 118
С удоволствие бих пробвала почистващите продукти за лице и тяло, които премахват замърсяванията и отстраняват излишната мазнина без да изсушават кожата. Имам нужда от точно такива продукти през този сезон.

# 119
  • Плевен
Да, разбира се, бих използвала продуктите на Cetaphil. Кожата ми е суха, дори на местата изложени на външни фактори е много суха и има лющещи петна.

Общи условия

Активация на акаунт