Запознайте се с продуктите на Cetaphil и се уверете лично в техните качества

• 13 239
  • 449
  •   1
Отговори
# 120
  • Бургас
С удоволствие бих пробвала продуктите, кожата ми смесена и чувствителна, продуктите за мазна кожа и несъвършенства винаги изсушават кожата ми до онова чувство на опънатост и сухота , а продуктите за суха кожа я утежняват и понякога водят до поява на пъпки, запушени пори и други. Ако тези продукти успеят да паднат на кожата ми ще съм наистина щастлива.

# 121
  • Пазарджик
С чуствителна и много суха  кожа съм и бих пробвала с удоволствие продуктите на Cetasphil.

# 122
  • София
Бих опитала продуктите, заради хидратиращото им действие и това, че предпазват чувствителната кожа от раздразнения.

# 123
  • София
С удоволствие бих пробвала продуктите на  Cetasphil, даже ще дам и на дъщерята да пробва.Двете сме със суха кожа.

# 124
С удоволствие бих пробвала, защото досега не съм попадала на продукт за измиване на лице, който да не ми изсушава моето. Ще ми бъде любопитно и интересно Вашият как ще се отрази на моята кожа.

# 125
С радост бих пробвала продуктите,както аз,така и тийна вкъщи. И двамата сме с леко проблемна кожа и ще се радвам, ако дадат положителен резултат.

# 126
С удоволствие бих изпробвала продуктите на Cetaphil, тъй като кожата ми е много чувствителна при силното слънце.

# 127
Бих пробвала продуктите защото са ориентирани към кожни проблеми, които за съжаление имам.

# 128
  • Пловдив
Да бих се запознала, защото кожата ми е суха и бих се радвала да пробвам продукт, който досега не съм.

# 129
  • Бургас
Да, бих използвала продуктите на Cetaphil, защото не съдържат сулфати, аромати и сапун. Не предизвикват раздразнение, некомедогенни и са хипоалергенни.

# 130
Бих използвала продуктите на Cetaphil, защото са подходящи за всички типове кожа, а моята кожа е суха и чувствителната. Хареса ми, че продуктите Cetaphil не съдържат сулфати и аромати, също така са некомедогенни и хипоалергенни, с основни съставки, укрепващи кожната бариерна функция: ниацинамид (витамин B3) и пантенол (провитамин B5), които успокояват чувствителната кожа и намаляват възпалението, сухотата и зачервяването.

# 131
Бих използвала продуктите. Кожата ми е суха и има нужда от хидратация и хидратиращи продукти.

# 132
С удоволствие ще изпробвам продуктите. Кожата ми е суха и се нуждае от хидратация. Презентацията в началото ми хареса като описание.

# 133
С удоволствие бих използвала продуктите на Cetaphil.
Кожата ми е пигментирана и суха и като прочетох състава които съдържат продуктите, мисля, че ще е подходяща за мен.

# 134
  • Sofia
С удоволствие бих пробвала продуктите, тъй като съм с чувствителна кожа и използвам само медицинска козметика.

Общи условия

Активация на акаунт