Запознайте се с продуктите на Cetaphil и се уверете лично в техните качества

• 13 013
  • 449
  •   1
Отговори
# 30
Имам екземи по кожата , бих се радвала да пробвам продуктите на Cetaphil

# 31
Бих пробвала продуктите с удоволствие. Кожата ми е много суха и има нужда от добра хидратация.

# 32
Бих ползвала продуктите на  Cetasphil, за щото са подходящи за всеки тип и всяка кожа. Аз бих ги ползвала за хидратиране и почистване.

# 33
  • София
Бих използвала вашите продукти, защото кожата ми е суха и чувствителна и има нужда от хидратация.

# 34
  • Beyond the stars
Кожата ми с годините става все по-дехидратирана, трудно ми е да намеря измиващ продукт, който не я изсушава например.
Би пробвала продуктите.

# 35
Да. Кожата ми има нужда от повече хидратация, особено лятото.

# 36
Разбира се, бих пробвала продуктите на Cetaphil с удоволствие, защото съм със суха кожа, а и обичам да тествам непозната за мен козметика също.

# 37
  • Враца
Честно казано до сега не съм пробвала вашата козметика, но с удоволствие бих изпробвала. Кожата ми е суха, чувствителна и се влияе много от времето. От студа ми става много суха, чак лющеща, а от жегата става много мазна и с доста черни точки, пигментни петна и пъпки. Привлече ме това, че козметиката ви хидратира и рехидтатира.

# 38
Кожата ми е много суха и бих пробвала продуктите на Cetaphil.

# 39
Смятам, че добрата кожа е приоритет за всеки и грижата за кожата е изключително важна. Не съм ползвала продуктите на Cetaphil, но след като се запознах с тях с удоволствие бих използвала за почистване, хидратация и омекотяване на кожата.

# 40
Да, бих  използвала, защото кожата ми е суха, чувствителна и склонна към  екземи.

# 41
С удоволствие бих пробвала продуктите. Имам нужда от подобен вид козметика, защото съм с много суха кожа и става атопична, ако не я хидратирам ежедневно.

# 42
  • София
Да, бих изпробвала продуктите на Cetaphil. Кожата ми се нуждае най-вече от хидратация.
Кожата ми винаги е била суха и чувствителна. През есента и зимата е най-трудо; от прир.условията са изсушана още повече и получавам лющене и лишеи.

# 43
Бих пробвала Cetaphil продуктите, защото мисля, че ще ми харесат. Хидратиращите продукти ще са подходящи за моята суха кожа. По принцип обичам да пробвам нови хидратиращи и почистващи продукти. Освен това съставки като B3 и B5 впродуктите също са интересни и искам да видя как ще ми се отразят.

Последна редакция: ср, 03 юли 2024, 12:31 от Hope17

# 44
Да, с удоволствие бих ги използвала. Кожата ми е суха, чувствителна и склонна към петна и екземи. Смятам, че този тип козметика би ми била полезна.

Общи условия

Активация на акаунт