Запознайте се с продуктите на Cetaphil и се уверете лично в техните качества

• 12 633
  • 449
  •   1
Отговори
# 15
  • Пловдив
С удоволствие бих използвала продуктите на Cetasphil, заради хидратиращите им свойства. Кожата ми е суха и бих се радвала да пробвам продуктите ви.

# 16
  • Велико Търново
С удоволствие бих пробвала чиста козметика, като тази на Cetaphil. Досега не съм ползвала продукти на марката и би ми било интересно как ще се отразят на сухата ми кожа на тялото и комбинираната на лицето.

# 17
  • In The Middle Of Nowhere
Кожата ми е станала много чувствителна в последно време, на моменти със сърбежи и съм в процес на търсене на подходящите продукти.
Сега разбирам, че марката Cetaphil се предлага и у нас и съм приятно изненада и определено бих пробвала продуктите, особено измиващият за лице.

# 18
С удоволствие бих пробвала почистващи и хидратиращи продукти на Cetaphil с нормална към чувствителна кожа съм,

# 19
  • у нас
Да, бих пробвала продукти на марката. Кожата ми е суха и се надявам да я хидратират и да изглежда по-добре.

# 20
С удоволствие бих пробвала продуктите, кожата ми е суха и от това което прочетох не бих се поколебала да пробвам.

# 21
Бих използвала продуктите , защото кожата ми е много реактивна и бързо се зачервява и възпалява. Бих се радвала да намеря продукт, който би ми помогнал за това!

# 22
Бих използвала продуктите на Cetaphil. Със суха и чувствителна кожа съм и се надявам да ѝ повлияят добре.

# 23
С времето кожата ми става все по-суха и търся точно такива продукти. Ще се радвам да мога да пробвам продуктите на Cetaphil заради тяхната грижа за кожната бариера и хидратацията.

# 24
Много бих се радвала да изпробвам продуктите. Не мога да определя каква ми е кожата - по-скоро смесен тип, към чувствителна.

# 25
Разбира се, че бих пробвала продуктите. Даже бих си ги и купила.
Кожата ми е ужасно, ужасно суха.

# 26
С удоволствие аз и съпругът ми бихме използвали козметиката на Cetaphil, защото кожите са ни чувствителни и много често се налага да търсим подходящи продукти .Съставките са впечатляващи.

# 27
  • Once there was a Hushpuppy...
Имам много суха кожа по краката и с удоволствие бих пробвала от продуктите на марката.

# 28
Марката Cetaphil не ми е позната.
С удоволствие бих пробвала продуктите, особено тези за хидратиране на кожата.

# 29
  • софия
Бих опитала продуктите, защото търся решение за чувствителната си кожа.

Общи условия

Активация на акаунт