Запознайте се с продуктите на Cetaphil и се уверете лично в техните качества

• 13 005
  • 449
  •   1
Отговори
# 405
С удоволствие бих използвала тези продукти. Кожата ми е чувствителна и често я чувствам суха и раздразнена

# 406
Кожата ми е доста чувствителна и суха с удоволствие бих ползвала продукти Cetaphil,

# 407
С голямо удоволствие бих използвала продукти Cetaphil,за моята суха кожа.

# 408
Да, искам да тествам и използвам продуктите на Cetaphil, защото кожата ми се нуждае от постоянна хидратация и грижа през лятото.

# 409
  • София
С удоволствие бих използвала продуктите на Cetaphil. Кожата ми е предимно суха и се нуждае от редовна хидратация.

# 410
Бих тествала с удоволствие продуктите на Cetaphil тъй като съм с ужасно суха кожа.

# 411
  • София
С голямо удоволствие бих използвала продукти Cetaphil, кожата на тялото ми е ужасно суха.

# 412
С удоволствие бих ги ползвала,защото имам суха кожа.

# 413
Бих тествала всички продукти на марката за суха кожа.

# 414
Да, бих ги използвала, защото кожата ми е много чувствителна и склонна към петна

# 415
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Да,кожата ми е склонна към петна

# 416
Да, бих използвала Вашите продукти, защото кожата ми често има нужда от допълнителна хидратация и подхранване.

# 417
  • Варна
Бих ги използвала. Кожата ми е доста суха и чувствителна.

# 418
  • Лясковец
С удоволствие бих използвала продуктите на Cetasphil. Кожата ми е мазна,с кафеви петна.

# 419
С удоволствие ще използвам продуктите на Cetaphil и искам да се уверя лично в техните качества. Аз имам често проблем с кожата, а както научих те успокояват чувствителната кожа, за да намалят възпалението, сухотата и зачервяването.

Общи условия

Активация на акаунт