Запознайте се с продуктите на Cetaphil и се уверете лично в техните качества

• 12 837
  • 449
  •   1
Отговори
# 420
Бих желала да пробвам продуктите на Cetaphil, защото с годините кожата ми става все по-суха и в определени периоди се появява лющене, усещам я нееластична и повехнала.

# 421
да,бих ги  използвала- кожата ми е  чувствителна и винаги търся нещо различно.

# 422
  • София
Бих използвала продуктите на Cetasphil. Със суха кожа съм и бих се радвала да пробвам нов за мен продукт.

# 423
Аз също бих използвала продуктите на Cetasphil. Кожата ми е свръхчувствителна постоянно е склонна към всякакви пъпки

# 424
С удоволствие бих използвала продуктите ви ,биха ми помогнали със сухотата и раздразнението.

# 425
  • София
Не съм тествала марката до момента, но с удоволствие бих тествала за хидратация на кожата ми.

# 426
Бих ги пробвала, защото кожата ми е много чувствителна напоследък и търся подходящите продукти за мен.

# 427
Имам чувствителна кожа и бих пробвал тези продукти

# 428
Дъщеря ми е с чувствителна кожа, със зачервявания и раздразнения. Ще е много доволна да пробва тази козметика - още търси марката, подходяща за нея.

# 429
Бих използвала продуктите ви, защото особено през лятото, кожата ми е изключително суха. Освен това прекарвам доста време навън , изложена на прах, което допълнително замърсява и раздразва кожата ми.

# 430
С удоволствие бих пробвала продуктите на Cetaphil. Кожата ми е чувствителна и суха, така че се надявам да получи необходимата хидратация. Също така за мен е важно продуктите да нямат силен аромат.

# 431
Бих пробвала продуктите Cetaphil, защото кожата ми е чувствителна и ще ми е интересно да видя ефекта.

# 432
Бих използвала Cetaphil, щом има толкова доволни от нея.
Кожата ми е чувствителна, през лятото се нормализира, но през зимата е ужасна-суха, лющеща се, зачервена, сърбяща дори.

# 433
Разбира се, че бих използвала продуктите на Cetaphil, защото кожата ми е много чувствителна.

# 434
Да, искам да тествам и използвам продуктите на Cetaphil, защото кожата ми се нуждае от постоянна хидратация и грижа през лятото

Общи условия

Активация на акаунт