Запознайте се с продуктите на Cetaphil и се уверете лично в техните качества

• 12 842
  • 449
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Не съм използвала продукти на Cetaphil, но бих ги тествала с удоволствие, защото кожата ми е се нуждае от постоянна хидратация и обичам да ползвам  продукти за чувствителна кожа.

# 391
  • Пловдив
С удоволствие всички вкъщи бихме пробвали продуктите на Cetaphil, защото цялото семейство имаме чувствителни кожа. На сина ми само през зимния период му излизат и екземи. Бих се радвала да се докоснем до Вашата козметика.

# 392
Бих използвала продуктите на Cetaphil с голямо удоволствие, защото кожата ми е много чувствителна, склонна към зачервяване и сухота в определени области. Живея в морски град и слънцето и вятъра също допринасят за голямата чувствителност на кожата ми през всички сезони. Ще се радвам да пробвам вашата козметика и да споделя отзиви

# 393
Бих ползвала продуктите на Cetaphil защото са страхотен избор за хора с чувствителна или склонна към акне кожа, тъй като са нежни, ефективни, не съдържат дразнители и са подходящи за ежедневна употреба.

# 394
С удоволствие бих използвала продуктите на Cetaphil, защото кожата ми е дехидратирана ежедневно нанасям хидратация.

# 395
Да, бих ги използвала, защото кожата ми е чувствителна и по-скоро суха.

# 396
С удоволствие бих използвала за чувствителна кожа.

# 397
  • София
Бих използвала продукт. Всяка кожа изисква хидратация. С напредване на възрастта, 36г., виждам съществено изсушаване на кожата и нуждата от повече хидратация.

# 398
С радост бих тествала продукти от серията! Имам проблем с изсушаването на кожата и през летните и през зимните месеци и ще се радвам,ако продуктите на Cetaphil дадат резултат!

# 399
Бих използвала продуктите на Cetaphil, кожата ми е чувствителна и през летния сезон се появяват ситни пъпчици.

# 400
Кожата ми е чувствителна и често се нуждае от повече хидратация и подхранване, продуктите CETAPHIL предоставят нужната грижа, плюс допълнителна защита и поддръжка на кожната бариера. Най-важните предимства са на лице: некомедоногенни съставки и без аромати, това е формулата за намаляване на раздразнението при мен!

# 401
  • Sliven, Bulgaria
Имам чувствителна и суха кожа, която ми създава дискомфорт, и с радост бих изпробвала продуктите.

# 402
С удоволствие бих използвала продуктите на Cetaphil, защото кожата ми е чувствителна и много често усещам сухота и раздразнения.

# 403
Да, бих използвала, кожата ми е много чувствителна и след като станах майка, ми се появиха тъмни петна

# 404
Кожата ми е атопична и за това използвам предимно специализирана козметика, марката Cetaphil ще е  добър избор за мен поради това че продуктите не изсушават кожата и са хипоалергенни.

Общи условия

Активация на акаунт