Запознайте се с продуктите на Cetaphil и се уверете лично в техните качества

• 13 067
  • 449
  •   1
Отговори
# 375
Да, искам да тествам и използвам продуктите на Cetaphil, защото кожата ми се нуждае от постоянна хидратация и грижа през лятото.

# 376
С удоволствие опитвам нови продукти!
Кожата ми е ужасно суха,особено през лятото. 🥺

# 377
Да, искам да тествам и използвам продуктите на Cetaphil, защото кожата ми се нуждае от постоянна хидратация и грижа през лятото.

# 378
С удоволствие бих пробвала продуктите на Cetaphil. Кожата се нуждае от постоянна грижа и внимание, както и от подходящи продукти. Много бих се радвала да открия такива за комбинирана кожа.

# 379
  • in Wonderland
Определено бих ги използвала , моята кожа е много суха , на моменти дори може да се лющи . Имам нужда от наистина добър продукт , който ще накара кожата ми да се чувства дълбоко хидратирана. Харесва ми , че продуктите на Cetaphil са хипоалергенни и не съдържат сулфати.

# 380
Да, бих използвала продуктите на Cetaphil, защото кожата ми е суха и чувствителна.

# 381
  • София
Да, бих използвала, кожата ми е много чувствителна и след като станах майка, с тъмни петна.

# 382
Да, бих използвала, кожата ми е много чувствителна и след като станах майка, съм с тъмни петна

# 383
  • Стара Загора
Бих използвала продуктите на Cetaphil, тъй като през лятото кожата ми става прекалено суха и се нуждае от хидратация.

# 384
С чувствителна кожа съм, след раждането се появиха и малки петна. С удоволствие бих пробвала продуктите на Cetaphil.

# 385
Не съм използвала вашите продукти, но бих ги изпробвяля, защото кожата ми е много суха и се бели. Имам нужда от продукт за чувствителна кожа.

# 386
С голямо желание бих пробвала серията за чувствителна кожа, защото имам атопичен и себореен дерматит в зоната на лицето. Смятам, че ще има големи позитиви върху кожата ми.

# 387
Бих пробвала продуктите на Cetaphil, защото съм с розацея и търся нещо, което няма да ми дразни кожата. Засега с повечето продукти удрям на камък

# 388
Бих използвала продуктите, защото кожата ми е суха и чувствителна, появява ми се обрив при раздразнения и неподходящи за чувствителна кожа продукти.

# 389
Бих използвала продуктите на марката с удоволствие, защото кожата ми е чувствителна, суха и с розацеоподобни петънца.

Общи условия

Активация на акаунт