Запознайте се с продуктите на Cetaphil и се уверете лично в техните качества

• 13 408
  • 449
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте,
Страхотна игра! С удоволствие бих изпробвала продуктите на Cetaphil. Честно казано за първи път чувам за тях и се запознавам с тяхното приложение. Това, което ми направи впечатление от всичко прочетено е, че биха били изключително подходящи за моя тип кожа -  нормална към чувствителна. През лятото кожата на лицето ми е доста суха и ми хареса това, че те овлажняват и предоставят хидратация за до 48 часа. Естествено това, че не съдържат сулфати, аромати и не предизвикват раздразнение, е само бонус. С удоволствие бих изпробвала продуктите и бих споделила честното си мнение за тях.

# 361
  • Пловдив
Бихте ли използвали продуктите на Cetaphil и защо биха били подходящи за вашата кожа.
Бих използвала продуктите на Cetaphil, биха били подходящи за кожата ми, защото за мен съставът на продуктите е важен.

# 362
  • София
Признавам си, не съм чувала за вашите продукти. Бих пробвала Cetaphil-заинтригувахте ме. С напредването на годините кожата ми има нужда от хидратация и така като чета описанието на продуктите ви, биха ми били полезни за моята кожа, а защо не и за кожата на дъщеря ми.

# 363
Определено бих пробвала хидратиращата серия за суха кожа, защото от доста време имам проблеми с това. До сега съм използвала различни брандове козметика, за да се справя с проблема, но те имат само временно действие. Като цяло съм доволна от само един от тях, която трудно намирам.

# 364
Не съм ползвала продуктите и с удоволствие бих ги изпробвла.Кожата ми е суха и непрекъсната съм в търсене на точния за мен хидратиращ продукт.

# 365
Да,бих използвала продуктите,защото кожата ми е доста суха.

# 366
Не съм ползвала тези продукти и с удоволствие бих ги пробвала. Кожата ми е доста суха най-вече на лицето и ръцете, така че смятам, че ще ми бъдат от полза.

# 367
  • SF
Моята кожа се нуждае най-вече от хидратация. Търся работещи хидратиращи продукти под дърво и камък. И тялото, и кожата на лицето ми имат нужда от хидратация. Не мога без такива продукти.
Бих ползвала Cetaphil, защото съм търсене на добра хидратираща грижа за лице и тяло.

# 368
Бих ползвала с удоволствие продуктите, кожата ми има нужда от редовно хидратиране и може би Cetaphil ще е най-доброто решение за мен.

# 369
Бих ги използвала, защото кожата ми е много чувствителна и склонна към петна.

# 370
Да, бих ги използвала, защото кожата ми има нужда постоянно от добра хидратация.

# 371
Не съм използвала продуктите на Cetasphil, но с удоволствие бих ги пробвала. Кожата ми е суха и се нуждае от добра хидратация, а също така и е склонна към пигментация през летния сезон.

# 372
Имам чувствителна кожа и отдавна търся подходящ продукт, който да ми реши проблемите. С удоволствие бих изпробвала продукти на марката Cetaphil. От описанието разбирам, че те биха били много полезни за мен и мога да им се доверя.

# 373
Бих ползвала продуктите на Cetaphil, защото от доста време през лятото усещам кожата си ужасно суха. Все още не съм попаднала на подходящи за мен продукти.

# 374
Бих използвала продуктите на Cetaphil заради хидратиращите им свойства. Моята кожа е чувсивителна и понякога доста суха и бих искала да разбера как ще ми подействат продуктите на Cetaphil

Общи условия

Активация на акаунт