Запознайте се с продуктите на Cetaphil и се уверете лично в техните качества

• 13 416
  • 449
  •   1
Отговори
# 345
Да, бих използвала, кожата ми е много чувствителна и след като станах майка, съм с тъмни петна.

# 346
С чуствителна кожа съм и гледам кожата ми да е добре хидратирана. С удоволствие ще тествам ваш продукт.

# 347
С удоволствие бих използвала продукт на марката, тъй като кожата ми е суха и чувствителна и има нужда от хидратация.

# 348
Бих използвала продукт от марката на Cetaphil! Кожата ми е доста суха и чувствителна, затова бих тествала и Ваш продукт!

# 349
Бих пробвала продуктите, защото съм с много проблемна кожа. Имам себорея и е много трудно да си намеря подходяща козметика.

# 350
Бих използвала продуктите на Cetaphil с удоволствие ,защото признавам си чувам за първи път за марката и ще ми бъде любопитно да използвам нещо различно.

# 351
Да, бих тествала продуктите, защото кожата ми е светла и чувствителна.

# 352
  • Стара Загора
С удоволствие бих ги пробвала, описанието им включва всичко от което кожата ми се нуждае.

# 353
С чуствителна кожа съм и бих пробвала с удоволствие продуктите на Cetasphil.

# 354
С удоволствие бих пробвала нещо ново. Кожата ми е чувствителна, тънка и много бяла. Ежедневно използвам козметични продукти, а през лятото задължително прибавям още 1-2 .

# 355
  • There I was on a July morning
Бих изпробвала продуктите на марката, които не са ми познати. Бих ги използвала като допълнение към слънцезащитните продукти през летния сезон.

# 356
  • Разпиляна във въображението
Да, бих ги използвала, защото е подходящи за суха, чувствителна кожа

Последна редакция: нд, 07 юли 2024, 18:22 от Miriel

# 357
Винаги съм в търсене на достатъчно хидратиращ, но не утежняващ крем/лосион за моята суха и напоследък чувствителна кожа. Съдейки по представянето на продуктите на Cetaphil, те може да се окажат подходящи и бих ги пробвала.

# 358
  • София
Здравейте!
Да, бих тествала с удоволствие продуктите на Cetaphil, защото кожата ми е светла и чувствителна.

# 359
  • София
С удоволствие бих ползвала продуктите на Cetasphil. Кожата ми е суха, нуждае се от подхранване. Бих се радвала да пробвам продукт, който досега не съм.

Общи условия

Активация на акаунт