Отговори
# 2 610
Бърд, не ми говори за плаж и крака. МН ни докара и преди да жулне в командировка вкара дежурното "да разгледаме плажовете". И аз, калинка, казвам добре на час пик за ув-то. Как, как не се усетих?! От 13 до 16 кибичих на сянката на Делфин, много хубаво място, ма ув-то не прощава никъде. Вчера и днес мажа с липиден крем и рИвЪ.

Последна редакция: ср, 31 юли 2024, 13:27 от zlatenceto

# 2 611
Даже си нямате идея, какво са шорти. Това нещо го знам от дете. Налагало ми се е да го нося. Представлява едни черни или тъмно сини дълбоки гащи с ластик. Бяха задължителни, да влезеш в час по физическо. Търсих картинка, да покажа тая ужасия, не намерих. Даже не употребявам тая дума. Соц ми е отвсякъде и ме плаши.

# 2 612
Сиросче, как?! Шорти и гуменки, нокти и връзка на входа + бележник. Колко отсъствия имах за първи час, щот все нещо нямах на проверката на входа 😂 Докат отида и се върна не докарвах за закъснение и прас, отсъствие директно. Сега като разказвам на тролито и ме гледа умно с вежди "ма как така". Е така. 🙂

# 2 613
Как ревах, че майка ми изгори с ютията синята връзка. От страх, че няма да ме пуснат в училище, не от друго. Гуменки, бррррр. Ужас, ужас.

# 2 614
Забраила съм ги тез. Много назад ме върна. Чакаме дъжд метеорити тая вечер, уж към 2 и тролито казва "няма да спим". Да видим ще видим ли нещо.

# 2 615
И цвички Simple Smile
Помня веднъж се пребих в градината, имах голяма рана на баджака, ревах, тръшках се и другарките какво да ме правят, събуха ме по едни сини ли черни гащЯ - по-секси версията на шортите и, незнайно защо, по цвички. Мама ме прибра в този вид.

# 2 616
Цвичките бяха топ, значи нещо танцуваш или тренираш 😁

# 2 617
Цвичките вървяха в комплект с шортите, опс синьо черните гащя.  Ужас на квадрат.

# 2 618
Ааа, не, не съм танцувала или тренирала. Носихме ги по физическо в градината. Предучилищната по-скоро.

# 2 619

Последна редакция: ср, 31 юли 2024, 08:15 от zlatenceto

# 2 620
Имахме едно плиткоумно същество , бивш треньор по гимнастика назначен за учител по физическо. Може ли 5 клас момчета да ги изтипоса задължително с цвички и шорти в час ? - Може, защото гимнастика се играела така.
Шортите ставаха - проветриво нещо бяха но без бандаж уви.
Дорчи с този саунд чек ми припомни как преди много години, когато свирих в оркестъра на училището ( само един сезон да пробвам какво аджеба е ) обикаляхме външната ограда на училището и в 12 на обед, в жегата свирихме " Върви народе възродени" до припадък.

# 2 621
  • Пловдив
Добро!
Който спал, спал...ставайте! Кафето чака Simple Smile

Тия цвички и до сега ги има и ги искат нейде Simple Smile
Днес по обед викнах чистач за климатика...да го окъпят малко, че единият е старичък и не може сам Wink

# 2 622
Добър ден.Една пералня чака да я прибера и една да простра.Досега писах и разпечатвах една молба до кмета , ама за това после.
  Айде,бай,от работа повече.Успешен и спокоен да ви е денят!

# 2 623
  • sf
Аз гугълнах jorts , та ми излезе това, ама грозно, грозно.
Скрит текст:

Имам да избутам днес и чак в понеделник на работа. Утре рано рано синкото заминава на лагер в Несебър, а аз за Северозапада.

# 2 624
  • Варна
Хех, намерих една статия с няколко снимки от физическото. Simple Smile Има вариант в салона с цвички, има в двора по гуменки. По анцуг, по тениска и шорти. Според сезона Simple Smile

Часовете по физическо възпитание през 80-те години

А как го мразех тоя кон с гривни! Бляк!

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт