Отговори
# 2 595
Мъц.
Азалия, браво!
Тили, пий нещо ударно. Дано междувременно си по-добре.

Отивам на концерт. На Веско Маринов. Ляяятна жълта рокляяя ляляляля.

# 2 596
  • София
Тили, пожелавам да е еднодневка и утре да си топ!

Лейла, четеш и пишеш когато можеш. Никой от нас не успява всеки път да изчете и запомни всичко.

Бърди, весело на концерта!

Гледката от балкончето в хотела. Снимката не е добра, но придобивате представа какво ми е пред очите.

# 2 597
  • Наблизо
Паааанди,супер яко е!

Марулка,много ви се радвам какви сте задружни..Ние сме все тримцата..

# 2 598
  • Пловдив
Панде, тая година не сте ли при БНД?
Хубава гледка показа...да си починете!

Да питам...дали, ако МУ отиде да иска медицинско за синкото ЛЛ ще му даде? Thinking  Съмнява ме, ама...утре е на зъболекар, а тя тогава е на смяна Angry

# 2 599
Мисте,не става така.Поне при мен.Лично,и на очен ме прати.ТМ поне да вземе бланката.Преди имаше в книжарницата до спирката.(Нали и вие сте в Тракийското ДКЦ?)
Панде, много ме радваш!
Уж МЦ е далеч,а пак ме почват разни настроения.Сутринта и не хапнах,че пусках изследвания,и цял ден ми е едно никакво,все едно сума кръв са ми източили.Затова и днес или викам,или мълча като темерут.Скъпия отиде да играе карти,та и няма кой да ме поизмъкне от това ми настроение.

# 2 600
Бюти, благодаря! Доста често сме така , да.Децста непрекъснато кръжат около нас, а най-вече Кати. С дядо си са голяма любов.Понякога след градина дама иска да идва при нас. Понякога на мен ми идва в повече всичкия народ и глъч, но си давам сметка,че има родители ,които копнеят за това. Бяха в нас,излязоха на язовира на гледка.Сигурно ще се върнат,когато аз вече съм легнала, а сутрин докато пия кафе,те я  водят на ясла и се гушим за чао. През лятото са на единия етаж от къщата, но прекарват доста време при нас на двора.
   Панде, гледката е хубава, да си изкарате спокойно и приятно!

# 2 601
  • Наблизо
Има,да..мама ми вика одеве:Ех,айде да идва време за полета ти,да си излизаме и да си зяпаме както ние си знаем.
Все така да сте Heart

Мисти,що да не му даде..

# 2 602
Мъц, на патерици: Безаварийно шофиране за Мистев младши! Да шофира разумно и да не среща по пътя си идиоти!
На лъвицата на Кло пожелавам здраве, щастие, късмет и много успех!
Панди, страхотно да си изкарате!
Аз днес ходих на съдов хирург, ще се живее...😁
И доплер прави, козметично е при мен, нищо, че ме болят краката в жегите. От позата е, изписа ми все пак някакви хапчета, предлага склеротерапия, но при положение, че имам лека варикоза в начален стадий не виждам никакъв смисъл от тази манипулация.
Кръвните като цяло са ми ок, само холестеролите са ми по-високи от нормата. И трите вида - общ, лош и добър. Триглицеридите и VLDL са в норма. Сега трябва да мина ехография на гърдите и да си запиша и час за гинеколог.

# 2 603
Я си накапкай едно!

# 2 604
Пих Хидратин алфа, после и чай с фервекс.
Синчето на два пъти ми помогна да сменя чаршафите, че беше ужасно потене, а сили йок.
Само отпадналост, гадене и втрисане, нищо друго, нито разстройство, нито температура- нищо!!!
Сега ми просветна и май ще започвам да събирам багаж. 🧳
Благодаря ви за съветите и пожеланията!!! 🤗🌺😘

# 2 605
ТиЛи, радвам се, че си по-добре. Удари един биозин тая седмица и по-бързо възстановяване. 💙

Мисте, безаварийна на младежа. Аз обичам да си карам (не в София 😆), да му е все кефско.

Панде, най-любимите плажове са тез! Ако скучаете някой ден, качете се до камънаците на Беглигташ. Там мини през "лабиринта" и си наречи нещо. Ако няма много хора, легни да събереш сили между двата големи. Много успокоява. Обичм го това място.

Азалия, много браво 💙

Бърде, чекам снимка у жълто. Инак не си била на концерт. 😘

Кло, честит ти празник! Да ти е здраво човечето и безгрижно 🌼

Последна редакция: вт, 30 юли 2024, 23:51 от zlatenceto

# 2 606
  • Варна
Уф начи. Още на 168 страница спряха да работят палците и не можах да нахаресам разни хубавини. После пък тръгнаха да работят пак, ама първо цъка от безцветно на черно, пък сетне с два-три клика вземе, та стане синьо. Луда работа Simple Smile

Че да кажа, много ви обичам, дето ме търпите и ме насърчавате да си изказвам мислите. Аз в живия живот много обрано, много рядко споделям. Оказа се, че тук мога доста повече. И ето, утре ще стане една година, откак съм в темата!

ТиЛи, бохемската рокля с големите ръкави вероятно споменаваш, не бялата нощница Simple Smile Бохото беше от explosi, но я няма вече. И ти желая бързо-бързо да си в отлична форма!

Бърди, говориш за шапка и на мен ми стана супер любопитно, каква? Че то е много широко понятие. Покажи, много моля Simple Smile Аз за лято имам една едничка сламена, с широка периферия, ама я смачках при пренасянето и тоест нямам шапка за слънце.

Мисти, браво на младежа, леко и безаварийно шофиране! Форумните палци са си голяма работа...

Ходих в гугъл и аз да гледам какво е jorts зарад Мързелота. Ей, ми сигурно е удобно. ама нямам познати, които да носят такива гащя Simple Smile Ама Мързе, ще вземеш на детето все някога, няма как. То си има мнение.

Кло, от сърце ти желая нареждането да е наистина благополучно и дълготрайно! И да ти е честита лъвицата!

И още сто неща можех да напиша, но толкова имах да наваксвам, че е мисия невъзможна.

Вчера след БЧК-то (добре го описахте) имахме и свирене на частно парти. Изкарахме късния следобед на бавен огън в собствен сос по време на саунд чека. После след залез вече свирнята беше супер, но се прибрахме по нощите. Не питайте как съм работила днес Simple Smile И една колежка е в отпуск, аз я замествам паралелно с моята си работа. Та тъй, все ще имам да наваксвам по сто и кусур страници до края на седмицата

# 2 607
Дорчестър, вярно ли мина една година? Сякаш онзи ден разказваше за местенето, а пък аз се присетих да те питам за развитието... Simple Smile Как бързо лети времето.
Да измрънкам, че през юни в Поморие си купих лятна жълта рокля, която ми стоеше чудесно. От ефирна материя тип переш-сушиш-обличаш. ММ пееше покрай мен а`ла Веско Маринов Wink Обаче я прогорих с цигара. Направо много ме е яд за сергийната ми находка. Нямам и такъв жълт конец, за да се опитам да я поправя.

# 2 608
Злате, за срамотиите нищо жълто нямам в гардероба. Бате Веско се раздаде пак. Качи на сцената дамите с жълти рокли с думите “Како, хайде идвай. Бульо, ела и ти” Joy

Дорчи, нищо специално няма в моята шапка. Най-обикновена бейзболна (най-евтината в Джъмбо) в бледо лилаво, което според далтониста в къщи е цикламено Rolling Eyes

Как се подредих само на плажа. С къси гащи съм по неволя, краката ми станаха трагикомични със съответни тен. На всичкото отгоре едното коляно успя някак да се пръжне и опъпчи. Красота и чудо.

# 2 609
  • sf
Лепни ѝ нещо от тия неща за дрехи .
Чукнах в Гугъл jorts , ами ужасно грозно, бляк.
Уф, след малко трябва да ставам за работа, с не мога да заспя.

Общи условия

Активация на акаунт