Отговори
# 2 580
  • София
Кло, да е жива и здрава. Желая и щастие и успехи.
Лейла, да ти имам причината. Пиши когато можеш и каквото ти е на душа.

# 2 581
Стигнахме безаварийно, доста е спокойно по магистралата! Сега малко на езерото в Дружба се разхождаме, че подранихме и след малко подхващаме задачите.

# 2 582
Нали знаеш, че чакаме отчет!

# 2 583
Кло, да ти е честито детето!
      Днес бил денят на приятелството. Ти да видиш! Аз си мислех, че всеки ден е такъв Simple Smile

# 2 584
Чета една книга, която ми подари приятелката , с която имаме планове за пътувания. Книгата е Италия - вечната приказка на Михаела Манасиева. Нещо като пътепис, но не съвсем.
   Впечатлена съм от разказа й за един баща, който разбира , че двегодишното му дете е аутист и това налага коренна промяна в живота им. За да не губят своята социална среда и контакти , започват да канят приятели и деца у тях, правейки пица.Защото се оказва,че синът им обича да работи с тесто и му носи удоволствие. Така постепенно се ражда идеята за пицария, в която да работят само младежи - аутисти. Въпреки всички трудности , успяват. Техен приятел им отстъпва заведението си в Милано, само за понеделниците, в които почива.Оставят всеки младеж да покаже къде се чувства най-добре,- да меси, да носи поръчки, да е зад бара. Набират скорост и отварят своя PIZZAUT , в която работят само аутисти и те управляват бизнеса. Пещта е пригодена така, ме да е подходяща за работа, както и доста други неща в заведението.Става толкова популярно,че резервациите се правят поне 3 месеца напред. В Монца отворят академия , в която се обучават младежи за работа в пицария. Дори участват в подготвяне и представяне на законопроект , в който да се уреди адекватно заплащане  и наемане на работа. 
    Впечатлена съм много.

# 2 585
Всичко е шес!
Мъцнете и вие нещо де, много сте работни 🤭

# 2 586
кО да мъцвам аз?
Лежа увита в одеало с коледни мотиви, защото ме втриса. И ми се гади. Това откъм обяд някъде.
А утре трябва жива- умряла да съм при нотариус сутринта, а следобяд потегляме на път.
Съответно нИ багаж оправен (мой, децата отдавна сами си го приготвят, на ММ никога не съм), нИ гЯвол.
Но за твоите добри резултати от прегледа се радвам, много пир това! Hug

# 2 587
  • София
Мъц.

Браво, Азалия. Това да се чува.

Чакаме гости с преспиване. Ще ходим на ресторант. Напръсках  се с един парфюм Гучи на щерката, на нея ми харесва, от шишето ми харесва, на мен ми седи отвратително и кихам. Агггрх.

# 2 588
  • Наблизо
И аз съм тук.Бях на доктор,според нея няма нищо,но не ме гледа на ехограф.Вика нищо няма да се види,а и щом кръвния е 0,шанс няма.
Все пак в БГ ще ида до някоя лаборатория за всеки случай.
Не знам как да се чувствам,но пък цялата история ме убеди,че искам второ детенце след година-две.

# 2 589
  • Пловдив
Бюти, а майка ти как е?

Азалия, супер!

Тили, пий нещо ударно!

# 2 590
Тили, гадост!

При мен положението е оммм.

# 2 591
  • Наблизо
Мисти,както казва тя - прогледна.Онзи ден пак й смениха терапията,този път професор и за два дни голямо подобрение пу пу!

Тили,стискам палци да мине бързо..и да е от летните еднодневни вирусчета.

Хапнах сладолед,доволна работа.

# 2 592
А познайте кой е хвърлил преди 3 дена рибешка карантия в кофата за боклук и не е изхвърлил кофата в казана
 Mr. Green

# 2 593
Алеле, Лан! Започнал ли е втори живот?
Щото у нас парченце сурово свинско незнайно как се беше оказало между кухненския гръб и кутията с бъркалки. Как го е метнал там ММ - няма идея. Побърках се да търся от къде идва вонята и щях да дърпам пералнята, за да търся нещо под нея.
    Оплаквам се, че много ме мързи...

# 2 594
Азалия, супер!
   Ми ние седим сичкото народ под навеса и се забавляваме , т.е.Кати ни забавлява.
  Тилка, опитай с нурофен стоп колд, на мен съъ същите симптоми това ми помогна.И нещо стягащо.

Общи условия

Активация на акаунт