Отговори
# 2 625
Обаче я прогорих с цигара. Направо много ме е яд за сергийната ми находка. Нямам и такъв жълт конец, за да се опитам да я поправя.
Бродирай една бяла маргаритка
Вариант 2: 10pcs Daisy Shaped Iron-on Patch
I discovered amazing products on SHEIN.com, come check them out!
http://api-shein.shein.com/h5/sharejump/appjump?link=VZwJnVstTnt … 41087168112599040
24pcs Flower Design DIY Iron-on Patch
I discovered amazing products on SHEIN.com, come check them out!
http://api-shein.shein.com/h5/sharejump/appjump?link=VZwJAu91JHI … 41087268932251648

Така спасявам на малкия дрехите, много е сполучливо! Не с маргаритки де 🤣
Връщам се да дочитам!

# 2 626
  • France
ДобрЮтро.

Тук пак вали Confused
Вчера се гмурнах в олимпийската атмосфера. Наистина е много готино. Американците и канадците са масово облечени в националния им флаг. Американките носят едни мини шорти за плаж и ги виждаш от далеч. Тук са на мода дългите поли и лесно можеш да познаеш кой е местен. Французите също не отстъпват по патриотизъм. Видях и китайци, но те по-скромно го раздаваха - с едно малко знаменце. Много полицаи навсякъде. Видях и испанските им колеги от policia nacional. Усещането е за празник, доста различно от футбола. Една радостна трепет се усеща във въздуха.

# 2 627
  • Наблизо
Добро утро Simple Smile

Не мога да стана,сега баааавно ще се отлюспя и на работа.

Ее Фил,звучи готино и масово хората казват,че Париж бил даже по-приятен сега.Нямало блъсканица и тн.

Следобеда имам много натоварена програма също,пазар,купуване на подаръци…

Омммм…

Айде до после !

# 2 628
  • France
Сигурно е по-приятен сега. Местните мрънкалници се изнесоха  Joy

# 2 629
Добро утро Blush
Да ви почерпя за рождения си ден...
Малката ми нарисувала и картичка с пожелание, добре го е измислила - освен стандартните, и много пари да имам Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 630
  • тук и там
С ей такива лепенки,спасявах и аз на децата дрехите,че имаше период в който се връщаха всеки ден с дупки на колената . По физическо си спомням едни дълбоки гащи по които играехме.Може и шорти да да се водили,но бяха тесни и дълбоки,като стягащо бельо,та по тях и бяла тениска и цвички играехме в салона.Още не съм излизала с шарената цветуща рокля..Ся като се замисля,ще мязам на пенсионерка с нея, баш като фенка на  Веско Маринов.. Grinning..ММ обича да се шегува и да шокира и разсмива съответно магазинерките,като ме бульосва  нарочно в Бг ,голям кеф му е да играе ролята на див селянин ,като нарочно и говори с измислен и силно преувеличен диалект и много ме дразни съответно.На него му е смешно де,та с тази рокля,тъкмо ще се вписвам идеално в закачките..Дорчи и Мисти ,колко струват сега курсовете?Мен ме боли сърцето да давам 40лв за 40минути кормуване, ама няма начин.Хубав ден на всички! Мързелче,писали сме едновременно,а и Чукча писател,не е читател..Да си жива и здрава,щастлива и удовлетворена!

Последна редакция: ср, 31 юли 2024, 08:59 от Кайсия

# 2 631
Мързелотке , честита да си! Да те слушкат и обичат, да имаш успехи и щастие!
   Нашето мини общество в квартала сме родели инициатива за легнал полицай на нашата улица.Както знаете, около нас има много малки деца, много възрастни хора, които си ползват пейките по предназначение .  Стигнахме до там, че да паркираме колите успоредно на тротоара, съвсем една зад друга,за да правим нещо като параван за децата.Малоумниците карат с 80 км , има счупени капаци на шахти, в опита си да ги избегнат се бият в бордюрите. Едната кола на сина ми, сигурно 5 пъти сменя странично огледало. След поредното изпълнение на бързи и яростин преди два дни,а на пейката пред нас и съседите беше пълно с деца и възрастни,около 15тина човека се събираме, решихме  най-после да опитаме.Имам приятелка , общински съветник, даде ми акъл какво да направим.Обеща , че ще съдейства, с каквото може. Та утре внасяме подписката в кметството.Да видим.

# 2 632
Мързелче, да си жива, здрава, много щастлива и с много сбъднати мечти и желания ! И да те слушат у дома Wink

# 2 633
  • France
Мързелот, да си честита, здрава, щастлива, да имаш много кутийки с манджа и наистина да ти капят мангизите. Да има и за джорти Wink

# 2 634
Дорчи, на кон с гривни прескока е лесен, както и на коза ( с крака от страни и крака пред тялото ). По-трудното е на висилка ( прословутото коремно възлизане )  и халки. И това го имахме в 7 и 8 клас на основното училище. И бягане 600 метра за норматив. Ама търчахме ...

# 2 635
  • София
Мързи, честито. Много здраве и щастие да те сполети.

# 2 636
Честита да си, Мързелота! Здрава и щастлива.

Кайсия, много скъпо ми се струва това. 30 лв за астрономически час знам аз тук една школа. Но е мъничка, но пък инструкторът е чудесен.

# 2 637
  • Наблизо
Мързелота,честито ти подмладяване и от мен!

Все така да не ти се налага да готвиш много-много,да те обгрижват,да си здрава и много пари!

Добрах се до работа.Само разхвърлям мейли и с едно око търся подаръци из нета.

Ули,за мен е добра цена,особено с автоматик.Аз опреснителните плащах 50 лева..
А преди 16 години като карах за книжка,часът беше 20 лева..и пак имаше и по-евтини,но бях избрала топ инструктор..

# 2 638
  • София
Мързелот, здрава и спокойна бъди.

Сдобих се със списъка за 1 кл, трябва едно по едно да започна.

# 2 639
Мързелотка, честит празник! Здраве, спокойствие и радости! Flowers Hibiscus

Мале, Ена първокласничка. Кога мина това време?!

Общи условия

Активация на акаунт