Отговори
# 2 655
Панде, забравих вчера да ти кажа колко много ми хареса гледката ви от терасата. Приятно прекарване, почивайте и се забавлявайте!

По наше време сякаш нямаше чак такива истерии с кандидатствания и избор на училища. И аз съм ходила на уроци няколко пъти, но чак такова чудо не беше. Изкарах си цялото образование в едно училище, повечето ми съученици също. Сега от първи клас още е едно избиране, едни претенции, страшна работа. Хайде, в седми ми е по-разбираемо, не е без значение училището, но често се стига до прекалени крайности.

# 2 656
Панди, а Пантето чака ли срещата с татко си?
   Бе може ли детето ти да е в съседния град и да не идеш да го видиш? Пеша ще ида..., да им се не види БНД!
  Подпалила съм с моята приятелка и нейния БНД, който хал хабер си няма,че има дете от първия си брак, ама тя зорлем кара сина си да търси осеменителя. Вчера й се карах.Да не прекъсвала връзката!!! Ма той бащата не ще да има връзка.

# 2 657
  • Пловдив
Мързи, Че Ре Де! Да си здрава и да се сбъдне пожеланието на щерка ти Wink

Панде, макак още не са се видели??? Уф...камоли да вземе отпуск и да му я оставиш...

# 2 658
Нито съм проверявала домашни, нито следяла научили ли са си, докъде са стигнали.
Отначало още им обясних, че всичко е в техни ръце и зависи единствено от тях. Когато нещо не им е ясно- да си търсят преподавателите и да изискват от тях да им го обяснят. Тези часове за консултации са за това. Но говорим за различни образователни системи и подход, това ми е ясно.
За мен най- безумното е ученици в ЕГ да ходят на частни уроци по въпросния език. “Да го проговорели…” Не мога да то проумея и това си е!!!

Шорти и цвички помня, как! И козата, и нормативите (за момичетата бяха 300 м).

Добре съм вече, мерси! И полата с топа са ми пристигнали, ще ходя да ги взимам на път.

Мързелотова, честита да си! 🎉🌺🎂

# 2 659
Мързе, честит рожден ден! Здраве и спокойствие ти пожелавам! Flowers RoseFlowers Sunflower

# 2 660
  • Варна
Лан, козата беше, ОК, ще се съглася, обаче конят - Цъ! Ужасен ми беше. И бягането. Иначе бях отличничка на висок скок Simple Smile

Кайси, цената на шофьорския курс при мен е 1090 лв. за 40 часа теория, 4 часа симулатор и 31 часа практика. На Corsa с ръчни скорости.
Цената се качва ако искаш ти да си избереш на коя кола да караш (по-нова, по-голяма, автоматик) или да приключиш за по-кратък срок, или да вземеш повече часове и т.н.

Мързи, честит рожден ден! И аз ще кажа, да се изпълнят пожеланията от картичката! Flowers Hibiscus

# 2 661
  • София
Като покараш ръчна трошка, после всичко можеш да караш. Не ги разбирам тези проблеми.

# 2 662
Мързи, честит рожден ден. Здраве и каквото е пожелано още в картичката да се сбъдне 🌼

# 2 663
  • тук и там
Ами по-евтино излиза пак да изкараш курса,щото аз за 31 часа кормуване,бих платила 1240 лв.Аз карам на автоматик,но е стара,та пак си е трошка.Живот и здраве,в Белгия,ако започна да шофирам, пак ще е на трошка-автоматик.

# 2 664
  • София
БНД дойде и взе детето за 1-2 часа. Хапнали са сладолед, тя не е искала друго. И сега не иска друго. Купих обяд за в стаята, но не иска. Прибрах всичко в хладилника. Като поиска, има.

Аз се разходих сама докато тя беше с баща си. Сега се опънах на леглото и май ще почета книга.

Физическото в училище едно време беше ад. Но и сега не е ОК. Трябва някаква среда. Поне в училището на моето дете зависи при коя учителка са по физическо. Някои ги оставят да се занимават сами - кеф им да играят с топка, кеф им да стоят по пейките. Други ги карат да тичат или играят волейбол. Трети се стремят да им осигурят равномерно натоварване в отделните групи мускули чрез различни занимания.

# 2 665
И аз днес имам рожден ден. Почерпете се за мое здраве с тази торта.

# 2 666
  • Пловдив
Честит и ти да си! Само здраве и усмивки!

# 2 667
Стрейндж, да си жив, здрав, много щастлив и обичан и с много сбъднати мечти !

Не разбрах, колко струва час опреснителен за шофьор ?  Сериозно ли е 50 кинта ?

# 2 668
Честити рожденици! Здрави и щастливи бъдете!

# 2 669
Мързи, честит рожден ден! Бъди жива и здрава, изпълнена с много спокойствие и радост и нека най - съкровените ти желания се превърнат в реалност.
Стрейндж, честит рожден ден и на теб. Жив и здрав бъди и сбъдвай мечтите си.

Тук се затопли и се чувствам като парцал. Много съм отвикнала от жегите. Ходи ми се на море, на планина..., обаче "Сега не е моментът, ще му дойде времето".  😒

Общи условия

Активация на акаунт