Отговори
# 30
Тя политиката не пречи на мислите за морета, ваканции, планини, коктейли и релакс.
Вълнуваме се, интересно ни е какво се случва, смятаме, че пряко ни касае, притесняваме се.

Артемис, ще се повторя, ама вярно си гаднярка с тия твои градуси. Вчера си говорих с приятелка, при тях всеки ден валяло и миналия ден било жега - 30 градуса. Нямала търпение да си дойде другата седмица на топло и на слънце. Викам й ние нямаме търпение да завали Joy

# 31
Микрон, по о'рахаля на Бъръльо,че ми хареса, не съм го следила какво прави, ама от 7 години е на власт, сори, само ББ може да се оправдава с комунистите след толкова време. И с тоя си последен ход с голямото его напред съвсем ме загуби. Като гледам и французите е загубил. Жалко, щото празно не стои, а льо пен и сие не спят.

А Я. Варуфакис всъщност е доста адекватен, ама не им е достатъчно центристки, сори, десен.

Добри, надявам се, че ще се оправиш скоро.
Пропускай, което не ти е интересно, че нас ни вълнува, щото ни засяга

# 32
Лекото разхлаждане в сряда и четвъртък ще го пропусна,че ще съм работна.Но пак бива, защото няколко вечери спим без климатик,и към сутринта става за намятане на чаршаф.Е,в 9 вече работят климатиците,но едни 10 часа без ми идват добре.
Шефа се разхлажда в коритото на терасата.Подозирам,че докато не разлее всичката вода,няма да иска да идем на двора.
Изпекох крила,сварих картофи и направих тенджера таратор.За утре нещо друго бързо и мързеливо трябва да измисля.

# 33
  • France
Направих си нескопосан педикюр. Наистина трябва да отида на професионалист.
Поне е жълтичко
Скрит текст:

# 34
Кло, 💐
Изкарах тая седмица почти без сън и на кафета и вода.  Днес се завлекох до офиса, но бързо ми стана ясно, че няма да я бъде. Мозъкът отказа. Прибрах се, прах, чистих, още ме държи нервата. Направих си леден таратор и метнах във фурната бриям. Някой беше го споменал онези дни. Остана карастанчовите да ме пуснат.
Не съм чела много, ако има празнуващи, да са здрави!

# 35
Че кое му е нескопосаното? Нормално си изглежда за правен в домашни условия. И моят е същият - домпром Smile

# 36
Сири, пази нервите момиче !
Седни, хапни, пийни едно малко и лягай да спиш. Единствено сънят възстановява такъв тип претоварване.

# 37
Ще ми обясните ли каква е разликата между зеленчуков гювеч и бриам? Няма да включвам и рататуй във въпроса Joy

# 38
Ще ми обясните ли каква е разликата между зеленчуков гювеч и бриам? Няма да включвам и рататуй във въпроса Joy
Никаква. У гръцко така му казват.

# 39
Гръцкият брям се прави без вода, само с бяло вино.

# 40
Тцъ, Сис. Моята рецепта е с вода и е гръцка, взета от една баба в една кръчма, насред храстите.  Явно с брияма е като с мусаката. Имали картоф или няма 😂 Яла съм я и в двата варианта, та... Кой както харесва.

# 41
Що ще хабите така бялото рино ?
Правите рататуи а виното е по предназначение !

# 42
За манджи не споря, Сири, щото хич не ме бива и без това. Ти ще готвиш, а аз ще ям 🐷

# 43
Съгласна. Пристигай, добре дошла!

# 44
  • София
В рататуя няма картофи и зелен боб.

Бърди, ела ми на гости.Ама интернет няма. Но се спи като пън.

Общи условия

Активация на акаунт