Отговори
# 15

Да ви почерпя и да благодаря за подкрепата (много, много!). До тук добре. Справила се е доста по-добре, отколкото на пробните. (Цял ден по софийските улици бях и се прибирам полужива Grinning Ама взех неназовимото за довечера и за миня просеко.)
п.с. И да знаете, че това е най-хубавата тема във форума! Естествено, заради хората, които пишат в нея Heart

Последна редакция: вт, 02 юли 2024, 03:26 от zlatenceto

# 16
В духа на френските избори, Янис Вафуракис с едно изречение обобщи: "Льо Пен никога нямаше да е толкова силна, ако Макрон не беше на власт,  практикувайки социализъм за малцина, най-богатите и строги иконимически ограничения за всички останали.

То навсякъде е така, най-богатите д ане плащали данъци, щото не можели да си го позволят Simple Smile

Честито на децата, където е най-добре, там да ги приемат.

# 17
Кло, благодаря за темата!
Мисте, Злате, браво на децата. Уми, вие доволни ли сте от резултатите? Стискам палци и за класирането, дано децата бъдат приети според желанията и очакванията си.
Ние пък вече сме с близко дете студент в желата специалност след много тежка подготовка.
Тан_ко, пъхни ме в куфара за Барселона. Обещавам, че ще бъда послушна Simple Smile

Температурата удари 35 при нас.
Бутат съседна къща, камиони, багери, чудеса.

# 18
Супер са ни резултатите - над 95 т.и по двете. Благодаря на Господ, защото, ако бяха по- ниски, щеше да е много разочарована.

# 19
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Кло, благодаря за темата.
Браво на децата, с удоволствие да си почиват сега. Честито и на майките, Wink за вас нещо бълбукащо, да полеете финала.

Аз още съм на легло.
Не знам какво ми става, но ще мине.

# 20
Добре, защо на легло? Да не е преумора от пътуване и лято?

# 21
  • France
Точно пък Варуфакис да ми се изказва... той да си гледа фалиралата държава, дето едвам я изкараха от дъното Rolling EyesRage
Най-големите финансови ограничения ги въведе Оланд. Лично ги усетих по джоба. А Макрон, както и всеки след него, е задължен да прави непопулярни реформи, просто защото няма пари. И като казвам няма, значи наистина няма.
Откакто разпуснаха асамблеята, банките вдигнаха лихвения процент на Франция. Ако продължат да го вдигат в един момент няма да можем да си изплатим дълга. И тогава ще видим къде зимуват раците

# 22
ДобрЕ, бързо да ти минава, каквото и да е.

Наобикалям една кутия сладолед във фризера, но усещам, че ще се предам през изкушението.

# 23
  • France
Добри, сега те прочетох. Дано всичко да е само умора и аклиматизация

# 24
  • София
Вярвате ли ми, че не съм прочела една новина или статия за манджите, дето ги забърка сръдливият Микрон. А не е да не съм минала вчера баш предизвикателна секция. Жал ми е за тази страна.
Пффф. Макрон станал на МИкрон. Оставям го, че му отива.

Последна редакция: пн, 01 юли 2024, 16:47 от бъръльо-бъръльо

# 25
Точно пък Варуфакис да ми се изказва... той да си гледа фалиралата държава, дето едвам я изкараха от дъното Rolling EyesRage
Точно на Варуфакис никой във фалиралата му държава не му даде шанс, Фил! Направиха страхотна коалиция с Ципрас, издигна го с идеите си и в най-важния момент Ципрас го предаде. Гърция не е изкарана от дъното, а упорито го копае и затъва все повече в собствените си л@йна!

# 26
  • София
Здрасте!

Фил, Сиси, върнете се тук. Ние дъното го изкопахме и сега копаем тунела към другото полукълбо. Simple Smile

Аз пак бях Пантелей пътник.Тръгнах сутринта от 13,5 градуса, а сега се потя като в най-добрата финландска сауна.Simple Smile

# 27
Добре заварили на вас и на новата темичка, Кло, благодаря, че пак я пускаш...
Ох... аз почнах да търся апартамент за отпуската... която е след две седмици... ма така да не ми се ходи на морееее...
Ох ох.. имам 10тютютю... май ше ги остъклявам като миналото лято, ММ много ги хареса мариновани, колко ракия изпихаааа...
Ох ох ох... и на снимка на цяла челюст требедаходя... пак се обаждат некви зъби, ту един боли, ту друг... бля

# 28
  • Наблизо
Мерси за темата!!
Браво на всички седмокласници!

Добре,как го закъса пък ти сега! да се оправяш! Гуш'

Чакам с нетърпение почивката..А малкото ще ми липсва после цял месец,в същото време ще дойде добре и на него и на мен..

# 29
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Благодаря, че ме мислите.
От пътуването е. Винаги съм така ден-два след това. Сега е малко по-хард, може и заради жегата да е. 
Ще мине.

Мислете за море и ваканция, оставете я тая политика.

Общи условия

Активация на акаунт