Отговори
# 45
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Ули, не ми пречи, че обсъждате,само не искам да се караме заради това.

То е ясно, че ни вълнува. Обърка се света и ние с него.
А какъв страх ме тресе...
Нямам деца за убиване.

# 46
  • sf
Да не е някакъв Меркурий пак?!
Развали ми се външното  копче за бойлера.
Ще се поливаме с легена довечера, а утре ще търся техник. 🥴 Все нещо да изкочи.

# 47
  • Пловдив
Кой се кара, кой??? Stuck Out Tongue Winking Eye
Нищо такова не прочетох яз...
Нищо не вдявам и от политика. Не следя особено.

Аз от онуй с ориз в тенжурата, ма за утре. Тая вечер дояждахме от кутийките от свеки + голяма салата + гръцко тиро Yum  ма много чабата отидЕ с него Laughing
Корема ме боли, ма не от преяждане Simple Smile и се чудя кво да пийна??? Узо уж щях...

13сче, душо, ко става с тия фърчиплани към морето? Паркирваш ли ги? Stuck Out Tongue Winking Eye Kissing Heart

# 48
Никой не се кара. Обсъждаме, споделяме, говорим.

И мен ме боли, Мисте, чудя се къде да се дяна вече. И узо имам даже.

# 49
Тя Добри превантивно, Мисти Simple Smile

Няма да се караме, Добри, то няма за какво. Нормално, на когото му е по-близо до кокала ножът, му е по-трудно да е спокоен.
Иначе си е страшно, накъдето и да се обърне човек, все има нещо много плашещо.

# 50
  • Пловдив
Бър, хади дружно по капачка Wink а може и по 2 🙂🙃
Пих спязмалгон, ама ц...не мина особено.

Чакам синкото аз, че окупира банята въоръжен с тример и гребен. Отиде да оправя брадата...аз съм Оммммм! 🙈🙊

# 51
  • USA
Брей, джулай станало!
Проспах го, а времето летиии стремглаво!
От европейската политика не отбирам, няма да се караме.
За тукашната чат-пат поразбирВам и гласувам.

Приятелка ми даде 2 торби с кайсии и в момента пека сладко. Май ще го докарам, ухае страхотно и е едно такова леко киселичко и вкусно. Ако не ме домързи, утре ще си направя палачинки.

# 52
Идеално с косматото Узо Heart
Мисте, ко имаше и кой да ни изпържи неназовимо по гръцки. Ееех...
Забравих да кажа на Артемис, че тичам към нея, чак се препъвам от бързане. Ма как да устои човек на хлад + липса на нет?

# 53
  • France
Никакви кавги, всичките ви бацвам с по една мокра целувка.

Ох, уморих се, щото готвих. Ама от 3 седмици караме на bbq, салати и сухоежбина. Направо ме е срам от хората в стола на Монстърчето. Тази вечер - пълнени патладжани. Утре - пълнени чушки. Че иначе ще отиде каймата на халост, а мразя да хвърлям. Сега съм гърбосложена на кревата, но пусто не мога да редя стихове Wink

# 54
У Артемис и аз отивам

От одеве пропускам малкото Уми. браво на детето!

# 55
Пълнени неназовими, салата , за м н градинарска чорбица,студена
  Чудя се ракия или едно узо,а?
  Мач гледаме,аз пошетвам,присядвам,едни документи имам за сканиране и се помотвам.

# 56
Благодаря за темата.
Кога се изтърколи половината година?

# 57
Мислех, че ако успея, да си скрия главата в пясъка, за да се съхраня поне от служебните неуредици, ще спра да се газирам от нищото... то пък за зла беда, семейните ми решиха, че могат да си развяват конете и да се държат с мене, като с бавно развиваща се...

Тъкмо се бях зарадвала, че повече от три седмици не съм качвала кръвно... Сега съм със 190/100 и пулс в небесата.

Нямям силици повече.... следващият път, като ми вдигнат пак кръвното дечинята и маман, съм решила да си бия камшика и да не ме видят, докато не се осъзнаят. Ама в момента, хич не е подходящо. След десетина дни на МН му предстои сравнително къса, но презокеанска командировка.

Така ще ги светна, че ще им остане обеца на ухото. За доживот.

Нямам намерение нито на 51 да оставям децата си сираци, нито аз да стана вдовица.

Ще ги оставя, да си чакат монтажа на климатиците, пък самичка ще се преборя с отварянето на лятната резиденция. Ама ха! Френското грозде ми окапа да ме чака, майка ми с целия си акъл ми унищожи насажденията с Цариградско грозде и тези с културните малини и къпини без бодли.... Китайската пеперуда я изтървах тази година и ми е опасла чемширения бордюр, който сама съм си засадила, и за който съм се грижила ежедневно и ежегодно.
Майната им на всички и на всичко. Важното е да съхраним собствения си живот. До преди две седмици се борих за глътка въздух... дробовете ми са функционално здрави, но алергиите ми са в такъв пик, че нямам намерение да изпадам, като миналата година, на кислород от маска и енцефалит и други "Убавини", за които ми бяха нужни месеци, да ги преборя и да се върна към нормалността ...

Политическата обстановка няма да я коментирам. Нямам право, а и не искам. Само ще кажа едно. На първите свободни избори не можех да гласувам, но присъствах в София, на онзи голям митинг, когато заляхме столицата, от Орлов мост та до Св. Александър Невски... Не можеше игла да се хвърли...

До ден днешен, нямах пропуснати избори. На последните осъзнах, че се боря с Вятърни мелници. И до тук. Имам приоритети, които по никакъв начин не включват обстановката в момента, духовен, политически и друг аспект.

# 58
Да питам: Аз ли не съм у ред или има някакви слънчеви изгигвания и геомагнитни бури ? Главата ме цепи на от време на време здраво, болки в тила и дно чувство на тъпа болка във фонтанелата, все едно някой ти е седнал на главата ? Това вече няколко дни и се чудя от какво е....
За политика не ми се говори. Само ми се иска държавицата ни да тръгне напред полека лека и да нямаме проблеми геополитическо. И да е мирно !
Скай, какво става с младежа ? За сладкото - определено ще стане щом си го подхванала, но го затваряй в буркани докато е топло.
Чакам да стане сезона на прасковите и смокините и да мятам сладкарския комбинат и аз.

# 59
Тая болка в тила, индикира високо кръвно.
Аз съм на вино и неназовимото.Установих, че ще пътувам точно на дипломирането на детето, но...няма как.Те и до днес не са дали точен час, а тази вечер казаха, че е в сряда...Не знам традиция ли е да ходят родители на седмокласниците?! Тя ще е отличена и много исках да съм там, но тийм билдинга сме го планирали още преди 2 месеца.

Общи условия

Активация на акаунт