Отговори
# 60
Уми, кръвното ми е нормално 125/83 а преди месец бях на кардиолог профилактично и каза, че всичко е О.К. Отдавам го на жегата.

# 61
Възможно е да са магнитни бури.Аз принципно ги усещам, но днес между многото емоции може да съм ги пропуснала.

# 62
Марули, мога ли да помоля за малко инфо - докога е записването, някакви по-специфични изисквания има ли, колко време е курсът, не като часове, а като период? Предполагам, че става дума за национална програма. Отдавна се каня да се запиша (никога не съм учила английски), но ме притеснява дали наистина ще е от а,б, и дали ще мога да ходя редовно. Незнанието на езици ме спира да отида на някоя екскурзия в чужбина.
На Джулай и аз не съм ходила, не знам защо, като че ли не е имало с кого или защото не обичам море. Но брат ми ходеше, сега се зачудих защо не съм ходила с него. Сега ми хрумна догодина да планираме морето така, че да сме там за първото юлско утро.
И аз харесвам много темата, дава ми разни идеи.😀

# 63
Добро утро.
Друго си е да те събуди някоя грачеща чайка в 5 сутринта. В тази жега едвам се спи , а климатик не ми се пуска заради възможните схващания които се получават у цял ден като Робокоп после.
Почнаха да се появяват на пазара хубави дини, но все още цената е висока.
Отивам да видя кафето да не е тръгнало да ме търси.
Хубав и спорен ден !

# 64
Добро утро!
Благодаря за темата, Кло! По-малко ядове и грижи, ако се не сещат твоите хора до какви здравословни проблеми те докарват си им го казваш.
Браво на щерката на Уми, сигурна съм, че ще влезе на първо класиране и по първо желание!
Аз вчера намерих зъболекар да отвори зъба. Малко поспадна отока, но не съвсем. Моята зъболекарка до 4 - ти е в отпуск. Другата седмица ми се очертават пътувания, не знам как ще я бъде....

# 65
Добро утро!
   На всички да минават болежките!
   Пия кафе, настройвам се работно, жега ми е.
  Като отида на работа,щ пусна линка за курса за езика,че от тел не мога.
   Кло, малко е твоята позиция съм, разбирам те.

# 66
  • Пловдив
Добро!

# 67
ДобрЕ, как си?
 Бадрулбудура   ,  ето линк за курсовете към Агенция по заетостта   https://serviceseprocess.az.government.bg/service/5aedf067-45f5- … 87b3-71fa5336107a . Има не само за езици.Трябва да избереш три нива, стойността на ваучера е 900 лв. Според града , има фирми,които организират курсовете.

# 68
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Добре съм, добре....
Обикалям като недАрена сваЯ из Софията - студентски град на разузнаване къде е тоя изпитен център и за колко време се стига. След това докторската градина на кафе и сити марк арт.., абе кино Левски, за билети за театър, после, с малко късмет ще се приберем и ще отмарям.
Планирам и Кокалянски Урвич тия дни - правят разкопки и обещават беседа. Мисля, че ще е интересно и за двамата.

И до работата трябва да стигна...

Трябва да намеря зъбар, трябва да уговоря консултация с някого да режат тая вена... Cry

# 69
  • France
Славчо се събуди с 38,5°C. Егати, не успя ли да почака 1 седмица!?!? А имах стриктна план-програма за днес...

# 70
Фил, съжалявам!
   ДобрЕ, много динамично!

# 71
  • Наблизо
Добро!

Ей Фил…тия деца.Ние днес имаме училищен празник и го дават да вали..Ни моа.Снощи правих шоколадов кекс за продажба.А на учителките ще подаря домашни сладки с мюсли.

Добре,радвам се че си по-добре!

Получих си оценките от втория конкурс,мината съм съвсем с малко.То по -добре да бях се провалила!

# 72
Бюти, никакво такова пораженчески мислене! Щом си минала - О.К. Не е значение с колко, а крайния резултат. Караш напред без стъпки назад!
Фил, да оздравява малкия!
Добри, завиждам за програмата. Мечтая си за екскурзия по Арда и търсене на скъпоценни камъни .... Или в Родопите..

# 73
  • Наблизо
Мерси,Лан.Имам предвид,не съм успяла да взема поста за съвсем малко.Сега чакаме резултати от първия конкурс.Там вече имам шанс.

# 74
  • тук и там
Малкото днес ще е на спортен ден в училището.Да казвам ли че вали от сутинта?Мда, тъкмо преди ваканцията да ги разболеят едно хубаво, после пътувай с болно дете. Дано да не се случи-ама тичане и спорт навън под дъжда на потни дечурлига, после кое се преобличе -кое не, пък моят още е с остатъчна кашлица от предишно боледуване..

Добро утро!

Общи условия

Активация на акаунт