Отговори
# 75
Фил, да се оправя Славчо! И да си свършиш, каквото си планирала.

И Кайсийчо да успее да се запази сух. Btw, ти успя ли да спасиш калните маратонки?

Чудя се къде да отскочим за уикенда с дребната. Нещо ми се отразява зле изолацията.

# 76
Фил, да оздравява бързо дечкото!

Попи, аз тъкмо резервирах. Честно, светна ми пред очите. Ще водим и тъпчото Grinning

Тая сутрин се успах. Ни аларма съм чула, ни нищо. Останах си ХО.

# 77
  • тук и там
Успях, Попи. Следвах инструкциите ви -първо накисване, после чистене. Уикенда хубаво ли ще е времето?Че като гледам как хубаво вали днес.. Аз ще събирам багаж в събота вероятно, в неделя-сигурно пак ще преподреждаме куфари(ММ де, след моето първоначално  подреждане), че все не мога да наглася багажите-нали изнасям половината къща всеки път..Rolling Eyes.Естествено ще намила през това време..Ще сме с два големи  и три малки куфара сигурно, и още толкова да ми дадат-и тях ще напълня..Confused. ММ пътува само с ръчен багаж -лаптоп, две тениски и едни шорти..

# 78
  • София
Браво на седмокласниците в темата!

Фил, да му минава още днес на Славчо!

Кайс, да се опази сухо детето!

Сири, къде ще го водите на почивка всеобщия любимец?

Ще разкажа как се развива нашата сага с Плъхчо. Малко сме като за комедиен сериал, дори пародиен, та дано усмихна някого.
Поръчах лепящ капан. Заложихме го според инструкциите, но минават дни без хваната живинка вътре. Аз обикалям и се тюхкам като прабаба ми едно време. Детето се хили и ми обяснява, че Плъхчо може и да не спазва инструкциите на капана, та да не се тръшкам толкова.
Тази сутрин станах от сън и, о, изненада - Плъхчо се е залепил!!! В цял ръст. 🤮 Мислехме, че се е преселил в небесното царство. Баща ми каза, че той ще го изхвърли, само първо да си свърши работата в тоалетната. Та влезе той в тоалетната, а Плъхчо възкръсна. Започна да се мята. Аз се развиках пред тоалетната "тати, жив е, мърда, ще избяга".( Дано някой съсед не е бил пред асансьора  и да ме е чул какво викам😄). Котката и тя се развълнува. Обикаля прозореца и се опитва да го пробие с муцуна. Мяука все едно я водя на ветеринар. Детето се смее отстрани. Лудница. Баща ми излезе по бързата процедура. Не го пуснах да си измие ръцете дори. Ми Плъхчо едва ли е по-чист от неговите ръце, а и няма да му прави животоспасяваща операция. По-скоро обратното. Та връчих на баща ми ръкавици и торба и го изпратих на бой. Той безстрашно сгъна капана на две и натисна, за да убие пленника. Плъхчо запищя, чу се "храс", аз също запищях, котката изведнъж млъкна и местеше поглед между мен и Плъхчо ( вечна му памет), а детето ... се смееше на моята реакция. Не знам да се радвам ли, че явно има по-рационално възприятие за ситуацията от мен, или да си скубя косите, че реагира безсърдечно.
Поръчах още капани, защото подозирам съществуването на Плъхчо Втори. И се моля династията да се свърши с него!

# 79
  • тук и там
Панди, плъх ли беше или мишка? Като филм на ужасите с комични елементи  ми е на мен сценката-баш като теб бих реагирала и аз.

# 80
  • София
Кайс, плъх беше. Вече със сигурност.

# 81
Панде, разсмях се глас и сълзи на възкръсналия Плъхчо, а съм в нотариалната кантора. За миг даже се замислих дали да прочета на глас и на останалите - хем и те да се посмеят, хем да не ме мислят за тотално луда Simple Smile

Едва се влача, дано се добера до нас без проблем.

# 82
Ох , Панде, смях се с теб!
  Абе тия животни са гнусни и гадни, на мен не ми е жал. И бих пищяла от знам ли?- погнуса.
    Бавно ми минава времето днес.

# 83
Бесен съм на поредните бизнес тъпунгери !
Април месец поръчах някой неща и получих писмо за потвърждение, че всичко е поръчано и О.К. и пристига края на Май.  И аз чакам ли чакам с надежда. Началото на Юни ходих да питам какво става - увериха ме, че пътува пратката. Преди седмица пак ходих - забавяне с пътуването. И аз чакам чинно с вяра и пари в ръка за заветната покупка ! Зъннах днес и с меден гласец красивия градински празен поливен инструмент ми обеснява, как в началото на Април поръчали всичко но след две седмици се обадили търговците да им кажат, че не може да се достави продукта въпреки, че бил платен. Това в края на Април ! И с най-успокоителен тон това тревопасно същество с завидна липса на интелект ми обясняваше, че не трябва да се притеснявам за тях, защото продавача им върнал парите и всичко било наред. Аз в ступор ! Имах голямото желание да изразя уважението и голямата си любов към тях и цялото им родословие до девето коляно по всевъзможни начини, включително и такива, които не са и хрумвали на древните индийци и включващи анималистични, флорални и и модерни елементи. Спря ме факта че думите ми щяха да постигнат същия ефект, все едно да вихаш в пустиня срещу луната по време на пълнолуние. Тогава поне има шанс някой да те чуе докато в моя шанса някой заблуден мозъчен неврон да реагира е нулев!  Що за идиот трябва да си да мълчиш 2 месеца като изцапан четирибуквеник и после да успокояваш клиента, е всичко с теб било наред ? Нямам думи, наистина !
Отивам да си сипя.

# 84
Лане, много тъпо. Но се посмях на цветистото ти описание, ще ме прощаваш Simple Smile
И след ей такива изцепки и тъпотии, които изобщо не са рядкост, как после да им съчувствам, че нямало работа, нямало клиенти. Няма и да има.

Довлачих се аз, сега ще се съживявам със студен таратор.

# 85
Лане, хахахахаха, голям си образ!
   Иначе съжалявам за нервите,дето хабиш.

# 86
  • Fairbanks, Alaska
Нидерландия, град Айндховен-Летящите кегли:

# 87
  • Пловдив
Момичета, някой ще ме светне ли що хидратацията се мажела след серум с бачикуол, напр? Thinking Ней ли обратното???

# 88
Кеглите ми харесват.Благодаря, Нат!
  Мисте, аз съм абсолютен профан в козметичните грижи.
   Заваля, а е страшен задух.На другия магазин съм, мъжете разтоварват камион.

# 89
Нат, пак ли на път?

Общи условия

Активация на акаунт