Отговори
# 90
Момичета, някой ще ме светне ли що хидратацията се мажела след серум с бачикуол, напр? Thinking Ней ли обратното???

Да му имам изкилифещеното наименование. Не можаха ли простичко да кажат "екстракт от Psoralea corylifolia" ?!

Тук намерих сравнително ясна статия за него.
Да казвам ли колко обичам чуждици?

Гроги съм. Едвам се довлякох до апартамента. Благодаря на Панди и Лан, че ми оправиха следобеда. Така се разхилих, че МН повдигна едната вежда, явно го гризе, дали не съм се чалнала окончателно. 🤣🤣🤣🤣

# 91
Това му е работата.

И аз един път да се оплача: навън не е за мъже! Днес реших с мотора да свърша няколко неща из града и за малко да колабирам от жега. За мой късмет всички светофари светват червено точно като стигна до кръстовището, там няма никаква сянка, а аз съм с черна каска.

# 92
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Горинич излезе с приятели, приложението показва, че е в магазин за алкохол до Царя. Половин час не мърдат от там. Или са се напили,или са ги арестували  няма пък да ги спасявам.

Ланееееее, и ние ще я играем твоята май. Само се хваля, ама такава ни е работата. Горинич си купи книжки от летището в Истанбул. Великият Гетсби - до тук добре, ама Гогол на английски!?
Абе сине майчин, думам му благо, кой серсем чете Гогол на английски!?

У дома вече си намерил сайт за чуждестранна литература и си напоръчвал. То Гогол, то Чехов, то По... Пак на английски, ама вече съм претръпнала. Проверих го тоя сайт - предварително плащане с карта (платил е с моята, значи и той е имал съмнения), контакт само с имейл, и май са в Чехия. Но не било проблем, всеки ден проверявал, имал съобщения, че поръчката се обработва.
Накрая може да пием една студена вода.

# 93
Добриня, при мен въпросния търговец/посредник  има и физически магазин във града ни. Няколко пъти ходих да питам там ама ядец. Тръгнали да развиват бизнес ама ... на гол г@з - бъз !  Проблем е, че изданията ги няма в електронен вариант иначе до сега да съм ги поръчал. Трябват ми за работата ми и гледам да си държа нивото. Обаче не обичам да чета от екрана, искам хартиено издание !
  Иначе беснея и за чуждите сайтове - има класически книги по 8-12 $ обаче доставката им започва от 25$ и като сложиш и митническите такси ( книгите не са освободени от митнически налози ) става ... мамма миа.
  Не се сърди на младежа. Да четеш Гогол, Достоевски или Толстой в оригинал си е мъка а и трябва да знаеш добре езика.Поне има желание да чете, което не е никак малко !

Навън е за мъже - да избират загорели от слънцето девойки Mr. Green

# 94
  • Пловдив
Кажете бързо тесто за пица...освен бърканата за друга не се сещам Simple Smile

# 95
С карфиол и моцарела + яйца - диетична версия?

# 96
  • Fairbanks, Alaska
В момента почивам, поне до 10.08. Но имам снимки от туристическия ми период-2015-2019 година, които не съм качвал, а съм видял интересни неща.
Марулета, за кеглите минах специално през Айндховен. Бях ги видял в едно клипче в YouTube и реших, че трябва да ги посетя.
Ако някой минава през Айндховен, мястото където се намират е булевард Kenedylaan.

# 97
Лане, ако дойдат ще ти пусна сайта. Има на всички езици. Доставката е със Спиди/Еконт, може и наложен платеж. Цената А доставката + наложения платеж беше към 11-13 лева. Май зависи и от теглото на книгите.

# 98
  • Пловдив
С карфиол и моцарела + яйца - диетична версия?
ааа, не...няма кой да го оцени. Нормално тесто яде народа Simple Smile

# 99
Мисти - идеи
готово тесто от фантастико Wink
Арабските питки
Плоските питки за дюнер

# 100
Мисте, най-бързо в някоя пицария, хем няма да пускаш фурната Simple Smile
Снощи бърках някаква импровизирана вечеря в тиганя на котлоня - домати, лук, сирене, шунка и по едно яйце отгоре. Днес какво ще бъркам и аз не знам. На обяд ядохме готови картофени кюфтета, много хубави бяха, но не казвайте на МУ, защото с мама ометохме всичко.

Едно време доста поръчвах от bookdepository, но за съжаление ги няма вече.

# 101
Натаел, помня, че се прибра съвсем скоро и обикновено имаш поне няколко седмици престой, затова попитах.
То май стигне ли човек до Айндховен, почти невъзможно е да не види кеглите. Аз така и не разбрах каква точно идея стои зад тях, но са си нещо като забележителността на града.

# 102
Благодаря, Марулета! Аз там съм влизала да разглеждам, но не виждам срок за подаване или времетраене. Много съм изненадана, всичко ли става онлайн? Не се ли ходи за нещо до БТ, ти само с тази форма ли се записа? Училище "Европа" ли предпочете, май имате в Монтана? Не мога да реша, а докато се наканя, ще вземе да приключи приемът.
Панди, ужас! Изправи ми се косата. Добре че баща ти си е бил у вас!
 Мистик, аз бих поръчала пица. Или с готово тесто.

# 103
Мистей, сакън душо, да паркирВам аз самольота 🤣🤣 Ще прочуя летище Бургас надлъж и шир 👍 Само им подавам стълби да слязат тез ми ти туристи.. коитоУ 🤓 вместо да ми съдействУват и набързо да се завлачат до автобуса..те, мол ви са, като започнат едни селфита на фона на самольота и хич не ги интерва, че аз душа бера на тоз плац там в таз сахарска жега 🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵 Ма, ай, казвам на една белокожа, до прозрачно, женичка.. отивай натамЕ.. Тя- бебешката количка, вика, си искам 🙄 Ма разбирВа се, ся ще ти я свалят, на плаца и ще те оставим да буташ бебето през целият перон опасан от самолети, Лукойли, водоноски, цистерни, кетъринги, агрегати, ре- стартери и въобще наблъскано навсякъде с техника..Та това е най- нормалното нещо, разбира се, разбира се… 🤣🤣🤣😆 Първо на български и викам- бегОм към автобуса, количката на терминала… после повтарям на английски с лош поглЯд.. абе разбирваме се прекрасно 😂 Аз ще припадна тамЕ, те селфита и бебешки колички 😁

Браво, браво на децата в темата за изпитите, поздравления и за мамите им или най- вече на тях 👍😀
Панде, с тази мишинова сага и мен разсмя, ай дано няма наследници 🤣
Всичко прочетох, няя ви отбелязвам поименно, следя ви изкъсо 🤗😆
Който има болежки, да изчезват.
Кло 🤗🤗 и благодаря за темата.. Абе наЙистина ще се окаже една из най- читавата от форума 👍
Имам тен на земеделец 🤣🤣 Мажа с 50- ти фактор, но слънцето е мега силно.. когато мога седя по сянка.. Валят самольоти от небето, вместо дъШ и твай полЖениЙто 😁

# 104
  • София
Добри, ти верно ли следиш сина си?

Общи условия

Активация на акаунт