Отговори
# 105
Менюто за няколко деня напред-таратор, пълнени чушки със сирене, пил.дробчета, гювече, боб. Да имам и за работа и за вкъщи да хапвам, че нямам време да готвя като се метна по графика.
За ДобрЕ не знам, но на айфоните има една опция- Find my. С него глявам щерката накъде е..вместо да търся номер на полет и бъра, бъра..Няма ли я на това нещо, начи фЪрка. Иначе като е на земя я виждам накъде е..това ми е за улеснение и спокойствие като има полети.
Сега баня.

# 106
  • тук и там
И аз имам качено приложение- Life360. Целта е безопасността на детето, не баш следене-в смисъл къде ходи или някакъв вид контрол от моя страна.Не че много върши работа, по-често зарбравя да си пусне нета или местоположението, но пак е нещо. В Бг обаче  мисля да и напомням да го пуска, тук най-много от училище до вкъщи да  се връща сама понякога, и да иде до Мола с трама.
Гледах и едни джобни аларми, доста се зачудих дали да купя, но като я знам каква е завеяна, най-верочтно няма да я носи-ще я забравя. Някой ако е ползвл-да препоръча моля някоя на коята звукът и е силен .

# 107
Бадрулбудура, /ох, с тия сложни бикове.../, не знам срока какъв е.Само онлайн.Стъоките в заявлението те водят кой къде какво предлага.В смисъл-избирсш език,напр., ниво и се показват доставчици на услугата.
   Да ми е жива и здрава едната дружка, която все ме ръчка да правя нещо за себе си и ме хока, та ми прати линка и ме натисна да си избера нещо.
   За "следенето", много разбирам чужбинските майки.

# 108
И аз следя малката, и тя знае. И е съгласна, поне засега. Има едно приложение Файнд май кид - с него, то показва локация и маршрути. Това ми стига, защото искам да знам къде е.
Почваме с ММ тютю-остъкляването.

# 109
  • София
И аз я гледам на приложение Пантата. Но понякога показва че е на друго място. Това по повод магазина за алкохол и Горинич го пиша. Добре, че бях с детето когато приложението ми изкара друга локация. Не беше далеч от истинската, но все пак е друга сграда с друго предназначение.

# 110
  • София
За дете на 10 е ок, но на 18? Съжалявам, но го намирам за ненормално.

# 111
  • тук и там
Ре, нали знаеш,че за да следиш някой-трябва да имаш разрешение от него, да си инсталира същото приложение на телефона и т.н. Явно е съгласен и не е проблем за него.

# 112
  • USA
Моите са над 20, не ги следя, но им знам локацията по всяко време. Те самите го предложиха, вместо това да им звъня и да ги питам къде са. И... не-дай-си-боже да не ми вдигнат! Те също си имат локациите един на друг.

# 113
Аз пък следя ММ и той мен 😅! Изобщо не го намирам за ограничаващо, не се крия и не правя нищо нередно.

# 114
  • София
Сисун, на истина ли не виждаш разликата

# 115
  • София
Ре, какъв е проблемът, след като е с взаимно съгласие?

# 116
  • София
Аз смятам, че не е баш със съгласие, а и дори да е, не го намирам за нормално.
Тръпки ме побиват, ако си представя, че някой, пък било то и близък, ме следи.
Мое мнение, не ангажирам никой с него.

# 117
  • София
И ние имаме всички Лайф360. Пишете ме и мен в групата на откачените, нямам нищо против.

# 118
След жегав ден и студен душ е ред за вакханалия със студен пъпеш !  Yum

# 119
Ние сме непрекъснато заедно, та нямаме нужда. Laughing
Но, бихме си сложили, ако не беше така. Причини се намират, и точно "следене" не е нито една от тях.

Толкова много деца и младежи изчезват годишно, че ми е съвсем разбираемо и на 18, и на 30.

Общи условия

Активация на акаунт