Искам да кажа... (220) през ЮЛИ 2024

• 42 523
  • 887
  •   1
Отговори
# 150
Мари, честита да е.  Да е здрава и щастлива.  И да я приемат, каквото иска тази година.  Кога излизат резултатите?

# 151
  • Бургас
Честити 19 на Вася! Да е здрава, щастлива, разумна и да я приемат в хубава и желана специалност!

# 152
Добро утро!

Маре, честита да е Вася! Да е здрава, умна и разумна, да има чудесно студентство!

Не ми се тръгва на работа. Туй малкото ми се е свило в скута и мърка,  мърка... Спокойствието на Лио тотално свърши. Джулиъс откри втория етаж 😆 Съвсем минимално подобрение има в отношенията им, дано скоро свикнат един с друг.

Спокоен ден, банда!

# 153
  • Бургас
Добро утро!
Честит рожден ден на Вася! Здрава,щастлива и успешна да бъде!🍀

# 154
Благодаря, момичета!
Съни, на 09.07. излиза класирането.

# 155
  • някъде ... тук ...
Мари, здрава да е щерката, щастлива, и постигаща мечтите си! Успех с кладирането и да е удовлетворена от избора си! Весел празник!

# 156
Честит рожден ден и дано да я приемат, където иска!😘 Аз не се наспах, ще ходя сега до доктора за сваляне на конците.После да си вземам някои поръчки.Утре ще се виждаме с наши приятели.Още седмица ни остана до морето, имам огромна нужда вече.💓🌞

# 157
  • София
Здрава, щастлива и с безкрайно много късмет да е Вася! Да ви радва и обича до дълбоки старини! Hug
И аз не се наспах добре, че довечера ще имаме и една бизнес вечеря. Дълъг ден ще бъде!

# 158
  • Germany
Мари, здрава и щастлива да е Вася! Да я приемат където иска и всичко да й се получава с лекота!
Аз едвам станах. Още съм много изтощена, как ще работя днес не знам. Дано няма много пациенти.
Хубав петък на всички!

# 159
  • София
Добро утро!

Мари, да ти е живо и здраво порасналото момиче! Щастлива и успешна да е!

Аз се събудих с главоболие. Нахраних Гого и си допивам кафето. Като заспи ще поизчистя.
Ходи ми се на море... Догодина, живот и здраве.
Сега ходим на вилата. Природа, чист въздух.

Хубав петък! Heart

# 160
Марѝ, честита да ви е младата дама и само да ви радва. Здрава, щастлива, разумна и с късмет в живота newsm51.

Днес само Бръмбито е при мен. Каката останала с баща си. Закусва господинчото и заминаваме навън докато не е станало горещо. Дават го следващите поне 10 дни да е голяма жега sweating.

Спокоен ден.

# 161
Честита да е Вася! Здрава, щастлива и обичана!
Да я приемат в желаната специалност.

На 9-ти за СУ ли чакаме Simple Smile

Аз от вчера съм отново на тръстиката. Пак нямам нищо планирано да чакам и ми е чоглаво Joy

# 162
  • при моите деца .....
Мари, честит празник!
Да е здрава, щастлива, успешна, сбъдваща, пътуваща рожденичката!
Да има късмет в живата!
Стиснете ми палци днес.

# 163
Стискам, Боби!
Маре, честита да е Вася, здрава, щастлива и успешна!
Руми, ще планираш, сигурна съм;)

# 164
  • Euskal Herria
Мари, да ви е здрава рожденичката! Да постигне това, към което се стреми!

Общи условия

Активация на акаунт